konstantinast1 Νεοφερμένο μέλος Η konstantinast1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 15:16 Η konstantinast1: #1 17-03-23 15:16 Καλησπέρα! Με κάποιον που μπήκε στο πανεπιστήμιο με Πανελλήνιες το 2021 ισχύει ο χρόνος αποφοίτησης από τη σχολή Ν+1/2Ν; Δηλαδή, για μια σχολή 4 χρόνων πρέπει να έχεις τελειώσει στα 6 χρόνια και για μια σχολή 6 χρόνων στα 9 χρόνια; Σωστά;; Ευχαριστώ πολύ! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2023 Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 17:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #2 17-03-23 17:03 Για μια σχολη 4 χρονια σου δινει το δικαιωμα για αλλα 2.Σε μια σχολη πενταετιας οπως η δικια μου σου δινει επιπλέον 3 χρονια. Σε μια σχολη 6ετιας οπου νομιζω ειναι οι ιατρικες δεν ειμαι σιγουρος,πρεπει να ειναι αλλα 4 χρονια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα! Με κάποιον που μπήκε στο πανεπιστήμιο με Πανελλήνιες το 2021 ισχύει ο χρόνος αποφοίτησης από τη σχολή Ν+1/2Ν; Δηλαδή, για μια σχολή 4 χρόνων πρέπει να έχεις τελειώσει στα 6 χρόνια και για μια σχολή 6 χρόνων στα 9 χρόνια; Σωστά;; Ευχαριστώ πολύ!
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2023 στις 17:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #2 17-03-23 17:03 Για μια σχολη 4 χρονια σου δινει το δικαιωμα για αλλα 2.Σε μια σχολη πενταετιας οπως η δικια μου σου δινει επιπλέον 3 χρονια. Σε μια σχολη 6ετιας οπου νομιζω ειναι οι ιατρικες δεν ειμαι σιγουρος,πρεπει να ειναι αλλα 4 χρονια.
Για μια σχολη 4 χρονια σου δινει το δικαιωμα για αλλα 2.Σε μια σχολη πενταετιας οπως η δικια μου σου δινει επιπλέον 3 χρονια. Σε μια σχολη 6ετιας οπου νομιζω ειναι οι ιατρικες δεν ειμαι σιγουρος,πρεπει να ειναι αλλα 4 χρονια.