Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 11:44 Ο Polipolikalos: #1 15-04-20 11:44 Όπως λέει ο τιτλος. Ποιο θεωρείτε "καλύτερο" πανεπιστήμια και ειδικότερα αυτά τα τμήματα; Οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης θεωρείτε ότι αν υπάρχει αδερφός στη Θεσσαλονίκη αξίζει να πάει κάποιος στον Πειραιά αν υπερτερεί το Πα.Πει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:15 Ο don_vito έγραψε: #2 15-04-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Polipolikalos: Όπως λέει ο τιτλος. Ποιο θεωρείτε "καλύτερο" πανεπιστήμια και ειδικότερα αυτά τα τμήματα; Οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης θεωρείτε ότι αν υπάρχει αδερφός στη Θεσσαλονίκη αξίζει να πάει κάποιος στον Πειραιά αν υπερτερεί το Πα.Πει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Και τα δυο είναι καλά τμήματα και οι διάφορες είναι μικρές ! Αν δεν είσαι από Αθήνα πήγαινε στο πα.μακ που έχει σίγουρα καλύτερη φοιτητική ζωή και είναι πιο μαζεμένα τα μαγαζιά Αν είσαι από Αθήνα προφανώς παπει ή ΟΠΑ Εγώ το τμήμα μου το συστήνω ανεπιφύλακτα ,δεν θα το μετανιώσεις αν είσαι σίγουρος ότι θες να ασχοληθείς με το κομμάτι του Finance Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:20 Ο Polipolikalos: #3 15-04-20 17:20 Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Και τα δυο είναι καλά τμήματα και οι διάφορες είναι μικρές ! Αν δεν είσαι από Αθήνα πήγαινε στο πα.μακ που έχει σίγουρα καλύτερη φοιτητική ζωή και είναι πιο μαζεμένα τα μαγαζιά Αν είσαι από Αθήνα προφανώς παπει ή ΟΠΑ Εγώ το τμήμα μου το συστήνω ανεπιφύλακτα ,δεν θα το μετανιώσεις αν είσαι σίγουρος ότι θες να ασχοληθείς με το κομμάτι του Finance Click για ανάπτυξη... Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:33 Ο don_vito έγραψε: #4 15-04-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Polipolikalos: Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:36 Ο Polipolikalos: #5 15-04-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher woke an_gk Nikoleta_Giann MrHeisenberg13 asterisx yiankap Libertus alextheo Giii Polipolikalos cel123 eri548 Panagiotis849 Panos_02 lnesb tsiobieman tasost MarcoReus jimis2001 don_vito Pharmacist01 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως λέει ο τιτλος. Ποιο θεωρείτε "καλύτερο" πανεπιστήμια και ειδικότερα αυτά τα τμήματα; Οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης θεωρείτε ότι αν υπάρχει αδερφός στη Θεσσαλονίκη αξίζει να πάει κάποιος στον Πειραιά αν υπερτερεί το Πα.Πει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:15 Ο don_vito έγραψε: #2 15-04-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Polipolikalos: Όπως λέει ο τιτλος. Ποιο θεωρείτε "καλύτερο" πανεπιστήμια και ειδικότερα αυτά τα τμήματα; Οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης θεωρείτε ότι αν υπάρχει αδερφός στη Θεσσαλονίκη αξίζει να πάει κάποιος στον Πειραιά αν υπερτερεί το Πα.Πει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Και τα δυο είναι καλά τμήματα και οι διάφορες είναι μικρές ! Αν δεν είσαι από Αθήνα πήγαινε στο πα.μακ που έχει σίγουρα καλύτερη φοιτητική ζωή και είναι πιο μαζεμένα τα μαγαζιά Αν είσαι από Αθήνα προφανώς παπει ή ΟΠΑ Εγώ το τμήμα μου το συστήνω ανεπιφύλακτα ,δεν θα το μετανιώσεις αν είσαι σίγουρος ότι θες να ασχοληθείς με το κομμάτι του Finance Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:20 Ο Polipolikalos: #3 15-04-20 17:20 Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Και τα δυο είναι καλά τμήματα και οι διάφορες είναι μικρές ! Αν δεν είσαι από Αθήνα πήγαινε στο πα.μακ που έχει σίγουρα καλύτερη φοιτητική ζωή και είναι πιο μαζεμένα τα μαγαζιά Αν είσαι από Αθήνα προφανώς παπει ή ΟΠΑ Εγώ το τμήμα μου το συστήνω ανεπιφύλακτα ,δεν θα το μετανιώσεις αν είσαι σίγουρος ότι θες να ασχοληθείς με το κομμάτι του Finance Click για ανάπτυξη... Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:33 Ο don_vito έγραψε: #4 15-04-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Polipolikalos: Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:36 Ο Polipolikalos: #5 15-04-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher woke an_gk Nikoleta_Giann MrHeisenberg13 asterisx yiankap Libertus alextheo Giii Polipolikalos cel123 eri548 Panagiotis849 Panos_02 lnesb tsiobieman tasost MarcoReus jimis2001 don_vito Pharmacist01 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Polipolikalos: Όπως λέει ο τιτλος. Ποιο θεωρείτε "καλύτερο" πανεπιστήμια και ειδικότερα αυτά τα τμήματα; Οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης θεωρείτε ότι αν υπάρχει αδερφός στη Θεσσαλονίκη αξίζει να πάει κάποιος στον Πειραιά αν υπερτερεί το Πα.Πει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Και τα δυο είναι καλά τμήματα και οι διάφορες είναι μικρές ! Αν δεν είσαι από Αθήνα πήγαινε στο πα.μακ που έχει σίγουρα καλύτερη φοιτητική ζωή και είναι πιο μαζεμένα τα μαγαζιά Αν είσαι από Αθήνα προφανώς παπει ή ΟΠΑ Εγώ το τμήμα μου το συστήνω ανεπιφύλακτα ,δεν θα το μετανιώσεις αν είσαι σίγουρος ότι θες να ασχοληθείς με το κομμάτι του Finance Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:20 Ο Polipolikalos: #3 15-04-20 17:20 Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Και τα δυο είναι καλά τμήματα και οι διάφορες είναι μικρές ! Αν δεν είσαι από Αθήνα πήγαινε στο πα.μακ που έχει σίγουρα καλύτερη φοιτητική ζωή και είναι πιο μαζεμένα τα μαγαζιά Αν είσαι από Αθήνα προφανώς παπει ή ΟΠΑ Εγώ το τμήμα μου το συστήνω ανεπιφύλακτα ,δεν θα το μετανιώσεις αν είσαι σίγουρος ότι θες να ασχοληθείς με το κομμάτι του Finance Click για ανάπτυξη... Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:33 Ο don_vito έγραψε: #4 15-04-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Polipolikalos: Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:36 Ο Polipolikalos: #5 15-04-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher woke an_gk Nikoleta_Giann MrHeisenberg13 asterisx yiankap Libertus alextheo Giii Polipolikalos cel123 eri548 Panagiotis849 Panos_02 lnesb tsiobieman tasost MarcoReus jimis2001 don_vito Pharmacist01 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Και τα δυο είναι καλά τμήματα και οι διάφορες είναι μικρές ! Αν δεν είσαι από Αθήνα πήγαινε στο πα.μακ που έχει σίγουρα καλύτερη φοιτητική ζωή και είναι πιο μαζεμένα τα μαγαζιά Αν είσαι από Αθήνα προφανώς παπει ή ΟΠΑ Εγώ το τμήμα μου το συστήνω ανεπιφύλακτα ,δεν θα το μετανιώσεις αν είσαι σίγουρος ότι θες να ασχοληθείς με το κομμάτι του Finance Click για ανάπτυξη... Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:33 Ο don_vito έγραψε: #4 15-04-20 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Polipolikalos: Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:36 Ο Polipolikalos: #5 15-04-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Polipolikalos: Απο επαρχία είμαι μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Πα.Πει αλλά μου αρέσει και το Πα.Μακ λόγω και της δυνατότητας της λογιστικής. Έχω αδελφό στη Θεσσαλονίκη και για αυτό τείνω προς τα εκεί για οικονομική διευκόλυνση απλώς ήθελα να μάθω αν το Πα.Πει είναι καλύτερο και αν αξίζει να θυσιάσω την διευκόλυνση για αυτό...σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Απριλίου 2020 Κάτι ακόμα το ΠαΜακ υπερτερεί όσον αφορά την λογιστική και το Πα.Πει στα χρηματοοικονομικά ή και στα δύο είναι εξίσου δυνατό το Πα.Πει; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polipolikalos Νεοφερμένο μέλος Ο Polipolikalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Απριλίου 2020 στις 17:36 Ο Polipolikalos: #5 15-04-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από don_vito: Λοιπόν στο χρήμα παπει Έχουμε 2 υποχρεωτικές λογιστικές ,με τα επιλογής μπορείς να τις πας 6 .Αυτο που εκλαμβάνω εγώ από τους καθηγητές και το όλο κλίμα είναι ότι έχουμε καλή φήμη στο Finance .Απο το Δ εξάμηνο μέχρι το πτυχίο τα περισσότερα μαθήματα είναι περί χρηματοοικονομικών Εφόσον λες έχεις αδερφό Θεσσαλονίκη για μένα πήγαινε πα.μακ και κρατά τα επιπλέον λεφτά που θα έδινες για κανα μεταπτυχιακό αν θελήσεις να κανείς . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.