kostasoik
Νεοφερμένο μέλος

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ποια πιστεύετε οτι είναι καλύτερο ??
και όποιος γνωρίζει για την χρηματοοικονομική και τραπεζικής δοιικησης πειραιά ας μου την αναλύσει και περιγράψει λιγο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

εκεί να πας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

έχω αποφασίσει να περάσω σε μια οικονομική σχολή αλλα είμαι ανάμεσα σε δυο:
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ποια πιστεύετε οτι είναι καλύτερο ??
και όποιος γνωρίζει για την χρηματοοικονομική και τραπεζικής δοιικησης πειραιά ας μου την αναλύσει και περιγράψει λιγο
Άμα είναι να πας Πειραιά, θα πας στο Χρήμα.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

ilias1994
Νεοφερμένο μέλος

kostasoik
Νεοφερμένο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

έχω ακούσει όμως το ΠΑ.ΠΕΙ εέναι πιο οργανομένο και καλύτερo από την ΑΣΟΕ
Και τα δύο έχουν τα αρνητικά τους. Ας μην μπούμε σε αυτόν τον δύσμοιρο φαύλο κύκλο των συγκρίσεων.
Εφόσον μιλάς για ΠΑΠΕΙ και ενδιαφέρεσαι για τα δύο συγκεκριμένα, το μόνο που μπορώ να πω και εγώ είναι ότι το Χρημ. και τραπ. διοίκησης του ΠΑΠΕΙ θεωρείται ένα πάρα πολύ καλό, οργανωμένο και δυνατό τμήμα. Το καλύτερο στο ΠΑΠΕΙ, από στόματα φοιτητών γνωστών.
Όσο για τη σύγκριση παπει και οπα, το θέμα ξεφεύγει και δεν έχει νόημα να ανοίξουμε άλλο ένα θέμα. Απλά να σου υπενθυμίσω ότι είσαι στην Ελλάδα και δεν συγκρίνεις πχ lse και cambridge.
Αν πάλι ενδιαφέρεσαι γενικά για οικονομικά τμήματα σου προτείνω να στείλεις πμ σε μέλη που φοιτούν σε τμήματα που σε ενδιαφέρουν ώστε να μιλήσουν εκ πείρας. Κανείς μας δεν έχει σπουδάσει και στα δύο ώστε να έχει δικαίωμα να προβεί σε σύγκριση οπα - παπει. Συνεπώς, θα γίνει κουλουβάχατα το θέμα όπως και το ήδη υπάρχον συγκριτικό θέμα, αφού όλοι έχουν μια γνώμη χωρίς να έχουν ιδέα.
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Και σε ΤΕΙ Λογιστικής ακόμα, αυτά κάνεις.
vasilis12345
Δραστήριο μέλος

μου το ελεγε και ο προφερορ περσυ στο ιδιαιτερο (μονο και μονο επειδη ηταν στον πειραια) οτι εχει καταληψεις και τετοια
ειμαστε το πιο αρχαιο οικονομικο πανεπιστημιο της Ελλαδας....μας ζηλευουν
ελα λοχρη
περα απο πλακα , αν θες ντε και καλα πειραια, πανε χρηματοοικονομικα και οχι επιστημη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.