Γαρδενια Νεοφερμένο μέλος Η Γαρδενια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:12 Η Γαρδενια έγραψε: #1 26-12-23 23:12 Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:40 Ο Dias έγραψε: #2 26-12-23 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Να τον στείλεις στον... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο nPb έγραψε: #3 27-12-23 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Mπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτική; Τι εννοείς νέα πράγματα και εμπειρίες; Deep Learning; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 01:29 Ο Samael έγραψε: #4 27-12-23 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Δοκιμάστε τα μαζί τότε. Εαν είχατε κάτι deep-για να λες 6 χρόνια φαντάζομαι πως ναι- δοκίμασε να του το υπενθυμίσεις (με τρόπο όμως). Εαν τελικά είναι αποφασισμένος, τότε σημαίνει οτι πλέον δεν τον εξιτάρεις. Δεν φταις εσύ ούτε έχεις να "σώσεις" κάτι. Για να λες οτι έχετε σχέση 6 χρόνια, σημαίνει οτι είστε σε ίδια ηλικία περίπου και τα έχετε απο όταν ήσουν 14. Ο άνθρωπος αλλάζει καθώς περνάνε τα χρόνια, ιδίως σε τόσο μικρές ηλικίες που οι αλλαγές είναι έντονες και γρήγορες. Είναι πολύ πιθανό και σχεδόν αναμενόμενο λοιπόν να νιώθει οτι θέλει να εξερευνήσει περισσότερο ή να έχουν αλλάξει αυτά που ψάχνει σε μια γυναίκα. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο και για τους δυο. Σε κάθε περίπτωση η ζωή συνεχίζεται. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00 Η smarw έγραψε: #5 27-12-23 11:00 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι , είστε μικροί και ήδη πολλά χρόνια μαζί ίσως να αισθάνεται ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή του κτλ. Αν σε αγαπάει θα μείνει από μόνος του πιστεύω ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:07 Η ak2005 έγραψε: #6 27-12-23 22:07 Σίγουρα πονάει όλο αυτό γιατί μοιραστηκατε αρκετές εμπειρίες και έχεις δεθεί συναισθηματικά με αυτό το άτομο. Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ πως χρειάζεται να σώσεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο αλλά προχώρα για κάτι καλύτερο. Αν πραγματικά ήθελε να είναι δίπλα σου, δεν θα σου έλεγε κάτι τέτοιο. Αξίζεις καλύτερα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Panzerkampfwagen: #7 28-12-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Να τον στείλεις στον... Click για ανάπτυξη... Υιοθετώ άποψη Διός. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Η Κάμπια έγραψε: #8 28-12-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ogigidi Kate1914 Basiliki.kiki Helen06 Scandal tsiobieman Frozensun Μήτσος10 kiyoshi iew kan3nas phleidhs marry.pp Wonderkid athinoula constansn SKG xrisaki suaimhneas Than003 Lifelong Learner Nala estrela Unboxholics Αναστασία197 Marel Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Giorgkalo iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi carnage χημεια4λαιφ Maynard Γαρδενια Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου;
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:40 Ο Dias έγραψε: #2 26-12-23 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Να τον στείλεις στον... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο nPb έγραψε: #3 27-12-23 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Mπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτική; Τι εννοείς νέα πράγματα και εμπειρίες; Deep Learning; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 01:29 Ο Samael έγραψε: #4 27-12-23 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Δοκιμάστε τα μαζί τότε. Εαν είχατε κάτι deep-για να λες 6 χρόνια φαντάζομαι πως ναι- δοκίμασε να του το υπενθυμίσεις (με τρόπο όμως). Εαν τελικά είναι αποφασισμένος, τότε σημαίνει οτι πλέον δεν τον εξιτάρεις. Δεν φταις εσύ ούτε έχεις να "σώσεις" κάτι. Για να λες οτι έχετε σχέση 6 χρόνια, σημαίνει οτι είστε σε ίδια ηλικία περίπου και τα έχετε απο όταν ήσουν 14. Ο άνθρωπος αλλάζει καθώς περνάνε τα χρόνια, ιδίως σε τόσο μικρές ηλικίες που οι αλλαγές είναι έντονες και γρήγορες. Είναι πολύ πιθανό και σχεδόν αναμενόμενο λοιπόν να νιώθει οτι θέλει να εξερευνήσει περισσότερο ή να έχουν αλλάξει αυτά που ψάχνει σε μια γυναίκα. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο και για τους δυο. Σε κάθε περίπτωση η ζωή συνεχίζεται. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00 Η smarw έγραψε: #5 27-12-23 11:00 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι , είστε μικροί και ήδη πολλά χρόνια μαζί ίσως να αισθάνεται ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή του κτλ. Αν σε αγαπάει θα μείνει από μόνος του πιστεύω ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:07 Η ak2005 έγραψε: #6 27-12-23 22:07 Σίγουρα πονάει όλο αυτό γιατί μοιραστηκατε αρκετές εμπειρίες και έχεις δεθεί συναισθηματικά με αυτό το άτομο. Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ πως χρειάζεται να σώσεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο αλλά προχώρα για κάτι καλύτερο. Αν πραγματικά ήθελε να είναι δίπλα σου, δεν θα σου έλεγε κάτι τέτοιο. Αξίζεις καλύτερα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Panzerkampfwagen: #7 28-12-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Να τον στείλεις στον... Click για ανάπτυξη... Υιοθετώ άποψη Διός. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Η Κάμπια έγραψε: #8 28-12-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ogigidi Kate1914 Basiliki.kiki Helen06 Scandal tsiobieman Frozensun Μήτσος10 kiyoshi iew kan3nas phleidhs marry.pp Wonderkid athinoula constansn SKG xrisaki suaimhneas Than003 Lifelong Learner Nala estrela Unboxholics Αναστασία197 Marel Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Giorgkalo iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi carnage χημεια4λαιφ Maynard Γαρδενια Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Να τον στείλεις στον...
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:17 Ο nPb έγραψε: #3 27-12-23 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Mπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτική; Τι εννοείς νέα πράγματα και εμπειρίες; Deep Learning; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 01:29 Ο Samael έγραψε: #4 27-12-23 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Δοκιμάστε τα μαζί τότε. Εαν είχατε κάτι deep-για να λες 6 χρόνια φαντάζομαι πως ναι- δοκίμασε να του το υπενθυμίσεις (με τρόπο όμως). Εαν τελικά είναι αποφασισμένος, τότε σημαίνει οτι πλέον δεν τον εξιτάρεις. Δεν φταις εσύ ούτε έχεις να "σώσεις" κάτι. Για να λες οτι έχετε σχέση 6 χρόνια, σημαίνει οτι είστε σε ίδια ηλικία περίπου και τα έχετε απο όταν ήσουν 14. Ο άνθρωπος αλλάζει καθώς περνάνε τα χρόνια, ιδίως σε τόσο μικρές ηλικίες που οι αλλαγές είναι έντονες και γρήγορες. Είναι πολύ πιθανό και σχεδόν αναμενόμενο λοιπόν να νιώθει οτι θέλει να εξερευνήσει περισσότερο ή να έχουν αλλάξει αυτά που ψάχνει σε μια γυναίκα. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο και για τους δυο. Σε κάθε περίπτωση η ζωή συνεχίζεται. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00 Η smarw έγραψε: #5 27-12-23 11:00 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι , είστε μικροί και ήδη πολλά χρόνια μαζί ίσως να αισθάνεται ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή του κτλ. Αν σε αγαπάει θα μείνει από μόνος του πιστεύω ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:07 Η ak2005 έγραψε: #6 27-12-23 22:07 Σίγουρα πονάει όλο αυτό γιατί μοιραστηκατε αρκετές εμπειρίες και έχεις δεθεί συναισθηματικά με αυτό το άτομο. Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ πως χρειάζεται να σώσεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο αλλά προχώρα για κάτι καλύτερο. Αν πραγματικά ήθελε να είναι δίπλα σου, δεν θα σου έλεγε κάτι τέτοιο. Αξίζεις καλύτερα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Panzerkampfwagen: #7 28-12-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Να τον στείλεις στον... Click για ανάπτυξη... Υιοθετώ άποψη Διός. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Η Κάμπια έγραψε: #8 28-12-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ogigidi Kate1914 Basiliki.kiki Helen06 Scandal tsiobieman Frozensun Μήτσος10 kiyoshi iew kan3nas phleidhs marry.pp Wonderkid athinoula constansn SKG xrisaki suaimhneas Than003 Lifelong Learner Nala estrela Unboxholics Αναστασία197 Marel Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Giorgkalo iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi carnage χημεια4λαιφ Maynard Γαρδενια Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Mπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτική; Τι εννοείς νέα πράγματα και εμπειρίες; Deep Learning;
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 01:29 Ο Samael έγραψε: #4 27-12-23 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Δοκιμάστε τα μαζί τότε. Εαν είχατε κάτι deep-για να λες 6 χρόνια φαντάζομαι πως ναι- δοκίμασε να του το υπενθυμίσεις (με τρόπο όμως). Εαν τελικά είναι αποφασισμένος, τότε σημαίνει οτι πλέον δεν τον εξιτάρεις. Δεν φταις εσύ ούτε έχεις να "σώσεις" κάτι. Για να λες οτι έχετε σχέση 6 χρόνια, σημαίνει οτι είστε σε ίδια ηλικία περίπου και τα έχετε απο όταν ήσουν 14. Ο άνθρωπος αλλάζει καθώς περνάνε τα χρόνια, ιδίως σε τόσο μικρές ηλικίες που οι αλλαγές είναι έντονες και γρήγορες. Είναι πολύ πιθανό και σχεδόν αναμενόμενο λοιπόν να νιώθει οτι θέλει να εξερευνήσει περισσότερο ή να έχουν αλλάξει αυτά που ψάχνει σε μια γυναίκα. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο και για τους δυο. Σε κάθε περίπτωση η ζωή συνεχίζεται. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00 Η smarw έγραψε: #5 27-12-23 11:00 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι , είστε μικροί και ήδη πολλά χρόνια μαζί ίσως να αισθάνεται ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή του κτλ. Αν σε αγαπάει θα μείνει από μόνος του πιστεύω ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:07 Η ak2005 έγραψε: #6 27-12-23 22:07 Σίγουρα πονάει όλο αυτό γιατί μοιραστηκατε αρκετές εμπειρίες και έχεις δεθεί συναισθηματικά με αυτό το άτομο. Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ πως χρειάζεται να σώσεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο αλλά προχώρα για κάτι καλύτερο. Αν πραγματικά ήθελε να είναι δίπλα σου, δεν θα σου έλεγε κάτι τέτοιο. Αξίζεις καλύτερα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Panzerkampfwagen: #7 28-12-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Να τον στείλεις στον... Click για ανάπτυξη... Υιοθετώ άποψη Διός. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Η Κάμπια έγραψε: #8 28-12-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ogigidi Kate1914 Basiliki.kiki Helen06 Scandal tsiobieman Frozensun Μήτσος10 kiyoshi iew kan3nas phleidhs marry.pp Wonderkid athinoula constansn SKG xrisaki suaimhneas Than003 Lifelong Learner Nala estrela Unboxholics Αναστασία197 Marel Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Giorgkalo iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi carnage χημεια4λαιφ Maynard Γαρδενια Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Δοκιμάστε τα μαζί τότε. Εαν είχατε κάτι deep-για να λες 6 χρόνια φαντάζομαι πως ναι- δοκίμασε να του το υπενθυμίσεις (με τρόπο όμως). Εαν τελικά είναι αποφασισμένος, τότε σημαίνει οτι πλέον δεν τον εξιτάρεις. Δεν φταις εσύ ούτε έχεις να "σώσεις" κάτι. Για να λες οτι έχετε σχέση 6 χρόνια, σημαίνει οτι είστε σε ίδια ηλικία περίπου και τα έχετε απο όταν ήσουν 14. Ο άνθρωπος αλλάζει καθώς περνάνε τα χρόνια, ιδίως σε τόσο μικρές ηλικίες που οι αλλαγές είναι έντονες και γρήγορες. Είναι πολύ πιθανό και σχεδόν αναμενόμενο λοιπόν να νιώθει οτι θέλει να εξερευνήσει περισσότερο ή να έχουν αλλάξει αυτά που ψάχνει σε μια γυναίκα. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο και για τους δυο. Σε κάθε περίπτωση η ζωή συνεχίζεται.
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00 Η smarw έγραψε: #5 27-12-23 11:00 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι , είστε μικροί και ήδη πολλά χρόνια μαζί ίσως να αισθάνεται ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή του κτλ. Αν σε αγαπάει θα μείνει από μόνος του πιστεύω ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:07 Η ak2005 έγραψε: #6 27-12-23 22:07 Σίγουρα πονάει όλο αυτό γιατί μοιραστηκατε αρκετές εμπειρίες και έχεις δεθεί συναισθηματικά με αυτό το άτομο. Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ πως χρειάζεται να σώσεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο αλλά προχώρα για κάτι καλύτερο. Αν πραγματικά ήθελε να είναι δίπλα σου, δεν θα σου έλεγε κάτι τέτοιο. Αξίζεις καλύτερα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Panzerkampfwagen: #7 28-12-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Να τον στείλεις στον... Click για ανάπτυξη... Υιοθετώ άποψη Διός. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Η Κάμπια έγραψε: #8 28-12-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ogigidi Kate1914 Basiliki.kiki Helen06 Scandal tsiobieman Frozensun Μήτσος10 kiyoshi iew kan3nas phleidhs marry.pp Wonderkid athinoula constansn SKG xrisaki suaimhneas Than003 Lifelong Learner Nala estrela Unboxholics Αναστασία197 Marel Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Giorgkalo iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi carnage χημεια4λαιφ Maynard Γαρδενια Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι , είστε μικροί και ήδη πολλά χρόνια μαζί ίσως να αισθάνεται ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή του κτλ. Αν σε αγαπάει θα μείνει από μόνος του πιστεύω
ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:07 Η ak2005 έγραψε: #6 27-12-23 22:07 Σίγουρα πονάει όλο αυτό γιατί μοιραστηκατε αρκετές εμπειρίες και έχεις δεθεί συναισθηματικά με αυτό το άτομο. Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ πως χρειάζεται να σώσεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο αλλά προχώρα για κάτι καλύτερο. Αν πραγματικά ήθελε να είναι δίπλα σου, δεν θα σου έλεγε κάτι τέτοιο. Αξίζεις καλύτερα. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Panzerkampfwagen: #7 28-12-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Να τον στείλεις στον... Click για ανάπτυξη... Υιοθετώ άποψη Διός. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Η Κάμπια έγραψε: #8 28-12-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ogigidi Kate1914 Basiliki.kiki Helen06 Scandal tsiobieman Frozensun Μήτσος10 kiyoshi iew kan3nas phleidhs marry.pp Wonderkid athinoula constansn SKG xrisaki suaimhneas Than003 Lifelong Learner Nala estrela Unboxholics Αναστασία197 Marel Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Giorgkalo iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi carnage χημεια4λαιφ Maynard Γαρδενια Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίγουρα πονάει όλο αυτό γιατί μοιραστηκατε αρκετές εμπειρίες και έχεις δεθεί συναισθηματικά με αυτό το άτομο. Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ πως χρειάζεται να σώσεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο αλλά προχώρα για κάτι καλύτερο. Αν πραγματικά ήθελε να είναι δίπλα σου, δεν θα σου έλεγε κάτι τέτοιο. Αξίζεις καλύτερα.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:56 Ο Panzerkampfwagen: #7 28-12-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Να τον στείλεις στον... Click για ανάπτυξη... Υιοθετώ άποψη Διός. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Η Κάμπια έγραψε: #8 28-12-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ogigidi Kate1914 Basiliki.kiki Helen06 Scandal tsiobieman Frozensun Μήτσος10 kiyoshi iew kan3nas phleidhs marry.pp Wonderkid athinoula constansn SKG xrisaki suaimhneas Than003 Lifelong Learner Nala estrela Unboxholics Αναστασία197 Marel Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Giorgkalo iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi carnage χημεια4λαιφ Maynard Γαρδενια Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Η Κάμπια έγραψε: #8 28-12-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες Click για ανάπτυξη... Άρα θέλει να βλέπει άλλες. Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Άστον και θα έρθει ο επόμενος. Δεν σου αξίζει κάποιος που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα πλέον.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:06 Ο Valder έγραψε: #9 28-12-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του.
Αρχική Δημοσίευση από Γαρδενια: Γεια σας, είμαι 20 χρόνων και έχω σχέση 6 χρόνια.Το αγόρι μου θέλει να χωρίσουμε για να δοκιμασει νέα πράγματα και να αποκτήσει εμπειριες.Τι μπορώ να κάνω για να σώσω τη σχέση μου; Click για ανάπτυξη... Μια κουβέντα θα σου πω. Όταν ακούσεις "θέλω να χωρίσουμε", τρέχα. Για οποιοδήποτε λόγο το ακούσεις. Τρέχα. Έχετε ήδη χωρίσει. Ο άνθρωπος αυτός δεν ειναι για σένα, δεν μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Όταν καταλάβει πόσο σπάνιο ειναι να βρεις καλό άνθρωπο στις μέρες μας, θα σε επιθυμήσει αλλά τότε θα ειναι αργά μέσα σου, γιατι θα χεις βρει καποιο αλλο παλικάρι που θα σε εκτιμήσει και θα είσαι καλύτερα. Δεν έχει να σωσεις τη σχέση σου, έχει να σώσεις τον εαυτό σου. Το "χωρίζουμε" δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Απαξ και θελήσει να βγει απο την πόρτα, πρέπει σπρώχνοντας να τον στειλεις. Να είσαι έντιμη. Φέρσου σαν κυρία. Στείλτον στη μάνα του.