Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2021 στις 19:11 Η Marple έγραψε: #1 26-10-21 19:11 Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 00:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 27-10-21 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση ! Click για ανάπτυξη... Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 00:54 Ο Guest 881237: #3 27-10-21 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση ! Click για ανάπτυξη... Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:19 Η Marple έγραψε: #4 27-10-21 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:44 Ο Guest 881237: #5 27-10-21 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Click για ανάπτυξη... Στην εκάστοτε σχολή που σε ενδιαφέρει πχ Ευελπίδων Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:39 Η Marple έγραψε: #6 27-10-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 27-10-21 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι αυτά ανανεώνονται. Για στρατό μιλάμε. Οτι δουλεύει δεν το αλλαζουμε. Οταν θα μπεις στην σχολη θα δεις οτι υπαρχουν καποια βιβλια που λεγονται κανονισμοι , πως κοιμομαστε , πως ντυνόμαστε,πως τρωμε, πως πυροβολουμε ,πως καλυπτομαστε. Αυτα ειναι γραμμενα απο εγγλεζους οταν οργανωναν τον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω ποτε Οτι σου λεω ειναι αποψεις δεν εχω καμια εμπειρια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. vag12617 BillyTheKid VasoKour Kate1914 Ness Than003 Γιώργος Ζ Marple spring day papa2g angies constansn Nala Ανώνυμη Lathy Viedo Unboxholics snowy globglogabgalab johnsala SlimShady Pharmacist01 Ryuzaki Dimitris9 charmander physicscrazy Citylights Dora140303 pinkheart Atarax Σωτηρία tsiobieman nicole1982 ggl n1ki20 eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση !
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 00:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 27-10-21 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση ! Click για ανάπτυξη... Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 00:54 Ο Guest 881237: #3 27-10-21 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση ! Click για ανάπτυξη... Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:19 Η Marple έγραψε: #4 27-10-21 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:44 Ο Guest 881237: #5 27-10-21 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Click για ανάπτυξη... Στην εκάστοτε σχολή που σε ενδιαφέρει πχ Ευελπίδων Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:39 Η Marple έγραψε: #6 27-10-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 27-10-21 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι αυτά ανανεώνονται. Για στρατό μιλάμε. Οτι δουλεύει δεν το αλλαζουμε. Οταν θα μπεις στην σχολη θα δεις οτι υπαρχουν καποια βιβλια που λεγονται κανονισμοι , πως κοιμομαστε , πως ντυνόμαστε,πως τρωμε, πως πυροβολουμε ,πως καλυπτομαστε. Αυτα ειναι γραμμενα απο εγγλεζους οταν οργανωναν τον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω ποτε Οτι σου λεω ειναι αποψεις δεν εχω καμια εμπειρια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. vag12617 BillyTheKid VasoKour Kate1914 Ness Than003 Γιώργος Ζ Marple spring day papa2g angies constansn Nala Ανώνυμη Lathy Viedo Unboxholics snowy globglogabgalab johnsala SlimShady Pharmacist01 Ryuzaki Dimitris9 charmander physicscrazy Citylights Dora140303 pinkheart Atarax Σωτηρία tsiobieman nicole1982 ggl n1ki20 eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marple: Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση ! Click για ανάπτυξη... Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 00:54 Ο Guest 881237: #3 27-10-21 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση ! Click για ανάπτυξη... Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:19 Η Marple έγραψε: #4 27-10-21 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:44 Ο Guest 881237: #5 27-10-21 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Click για ανάπτυξη... Στην εκάστοτε σχολή που σε ενδιαφέρει πχ Ευελπίδων Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:39 Η Marple έγραψε: #6 27-10-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 27-10-21 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι αυτά ανανεώνονται. Για στρατό μιλάμε. Οτι δουλεύει δεν το αλλαζουμε. Οταν θα μπεις στην σχολη θα δεις οτι υπαρχουν καποια βιβλια που λεγονται κανονισμοι , πως κοιμομαστε , πως ντυνόμαστε,πως τρωμε, πως πυροβολουμε ,πως καλυπτομαστε. Αυτα ειναι γραμμενα απο εγγλεζους οταν οργανωναν τον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω ποτε Οτι σου λεω ειναι αποψεις δεν εχω καμια εμπειρια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. vag12617 BillyTheKid VasoKour Kate1914 Ness Than003 Γιώργος Ζ Marple spring day papa2g angies constansn Nala Ανώνυμη Lathy Viedo Unboxholics snowy globglogabgalab johnsala SlimShady Pharmacist01 Ryuzaki Dimitris9 charmander physicscrazy Citylights Dora140303 pinkheart Atarax Σωτηρία tsiobieman nicole1982 ggl n1ki20 eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marple: Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν σχετικά με τα ψυχομετρικα για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές .Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ;Έχω ακούσει ότι κάποιοι παίρνουν βιβλία για να μελετήσουν .Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει ; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια και ενημέρωση ! Click για ανάπτυξη... Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα .
Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:19 Η Marple έγραψε: #4 27-10-21 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:44 Ο Guest 881237: #5 27-10-21 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Click για ανάπτυξη... Στην εκάστοτε σχολή που σε ενδιαφέρει πχ Ευελπίδων Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:39 Η Marple έγραψε: #6 27-10-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 27-10-21 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι αυτά ανανεώνονται. Για στρατό μιλάμε. Οτι δουλεύει δεν το αλλαζουμε. Οταν θα μπεις στην σχολη θα δεις οτι υπαρχουν καποια βιβλια που λεγονται κανονισμοι , πως κοιμομαστε , πως ντυνόμαστε,πως τρωμε, πως πυροβολουμε ,πως καλυπτομαστε. Αυτα ειναι γραμμενα απο εγγλεζους οταν οργανωναν τον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω ποτε Οτι σου λεω ειναι αποψεις δεν εχω καμια εμπειρια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. vag12617 BillyTheKid VasoKour Kate1914 Ness Than003 Γιώργος Ζ Marple spring day papa2g angies constansn Nala Ανώνυμη Lathy Viedo Unboxholics snowy globglogabgalab johnsala SlimShady Pharmacist01 Ryuzaki Dimitris9 charmander physicscrazy Citylights Dora140303 pinkheart Atarax Σωτηρία tsiobieman nicole1982 ggl n1ki20 eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:44 Ο Guest 881237: #5 27-10-21 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Click για ανάπτυξη... Στην εκάστοτε σχολή που σε ενδιαφέρει πχ Ευελπίδων Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:39 Η Marple έγραψε: #6 27-10-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 27-10-21 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι αυτά ανανεώνονται. Για στρατό μιλάμε. Οτι δουλεύει δεν το αλλαζουμε. Οταν θα μπεις στην σχολη θα δεις οτι υπαρχουν καποια βιβλια που λεγονται κανονισμοι , πως κοιμομαστε , πως ντυνόμαστε,πως τρωμε, πως πυροβολουμε ,πως καλυπτομαστε. Αυτα ειναι γραμμενα απο εγγλεζους οταν οργανωναν τον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω ποτε Οτι σου λεω ειναι αποψεις δεν εχω καμια εμπειρια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LOL2000 iry m.b. vag12617 BillyTheKid VasoKour Kate1914 Ness Than003 Γιώργος Ζ Marple spring day papa2g angies constansn Nala Ανώνυμη Lathy Viedo Unboxholics snowy globglogabgalab johnsala SlimShady Pharmacist01 Ryuzaki Dimitris9 charmander physicscrazy Citylights Dora140303 pinkheart Atarax Σωτηρία tsiobieman nicole1982 ggl n1ki20 eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marple: Όχι δεν έχω μέσον .Που να πάρω τηλέφωνο;; Click για ανάπτυξη... Στην εκάστοτε σχολή που σε ενδιαφέρει πχ Ευελπίδων
Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:39 Η Marple έγραψε: #6 27-10-21 14:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 27-10-21 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι αυτά ανανεώνονται. Για στρατό μιλάμε. Οτι δουλεύει δεν το αλλαζουμε. Οταν θα μπεις στην σχολη θα δεις οτι υπαρχουν καποια βιβλια που λεγονται κανονισμοι , πως κοιμομαστε , πως ντυνόμαστε,πως τρωμε, πως πυροβολουμε ,πως καλυπτομαστε. Αυτα ειναι γραμμενα απο εγγλεζους οταν οργανωναν τον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω ποτε Οτι σου λεω ειναι αποψεις δεν εχω καμια εμπειρια. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Απ οτι φαινεται δεν εχουμε στρατιωτικους εδω μεσα να σε απαντησουν. Ναι χρειαζεται προετοιμασια κυριως να μπεις στην τρικυ λογικη που σκεφτονται. Οπως λεμε ''στου κουφου την πορτα παρ' την πορτα και φυγε'' Γκουκλαρισε το υπαρχουν κανα δυο βιβλια ( οχι ακριβα) να προετοιμαστεις. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Έχω αρκετούς συγγενείς και στην αστυνομία και στο στρατό από όσο ξέρω ναι υπάρχει προετοιμασία.(δεν ξέρω τι επιπλέον μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις όμως) Θέλει γενικά αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να σε κόψουν από το παραμικρό. Εκτος κι αν έχεις μέσον . Εκεί μη φοβάσαι τίποτα . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2021 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 27-10-21 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι αυτά ανανεώνονται. Για στρατό μιλάμε. Οτι δουλεύει δεν το αλλαζουμε. Οταν θα μπεις στην σχολη θα δεις οτι υπαρχουν καποια βιβλια που λεγονται κανονισμοι , πως κοιμομαστε , πως ντυνόμαστε,πως τρωμε, πως πυροβολουμε ,πως καλυπτομαστε. Αυτα ειναι γραμμενα απο εγγλεζους οταν οργανωναν τον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω ποτε Οτι σου λεω ειναι αποψεις δεν εχω καμια εμπειρια.
Αρχική Δημοσίευση από Marple: Σε ευχαριστώ για την απάντηση ....έχω ψάξει βιβλία αλλά είναι Σε ευχαριστώ πολύ .Έψαξα κάτι βιβλία αλλά είναι παλιές οι εκδόσεις ...πιστεύεις ότι θα αξίζουν ; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω οτι αυτά ανανεώνονται. Για στρατό μιλάμε. Οτι δουλεύει δεν το αλλαζουμε. Οταν θα μπεις στην σχολη θα δεις οτι υπαρχουν καποια βιβλια που λεγονται κανονισμοι , πως κοιμομαστε , πως ντυνόμαστε,πως τρωμε, πως πυροβολουμε ,πως καλυπτομαστε. Αυτα ειναι γραμμενα απο εγγλεζους οταν οργανωναν τον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω ποτε Οτι σου λεω ειναι αποψεις δεν εχω καμια εμπειρια.