efoulini<3
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Περασε η πολυ αγαπημενη μας Αλεξανδρα απο εδω μεσα, απο το ischool, στο χημικο Ιωαννινων.

Απλα σημερα απουσιαζει γιατι πηγε να βρει σπιτι και ετσι τωρα σου μιλαει η δικηγορος της....:xixi::xixi::xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoulini<3
Νεοφερμένο μέλος

γιατι νομιζω πως υπαρχει και αλλο θεμα για το χημικο Ιωαννινων?
Περασε η πολυ αγαπημενη μας Αλεξανδρα απο εδω μεσα, απο το ischool, στο χημικο Ιωαννινων.Θα ειστε συμφοιτητριες....
Απλα σημερα απουσιαζει γιατι πηγε να βρει σπιτι και ετσι τωρα σου μιλαει η δικηγορος της....:xixi::xixi::xixi:
ναι το ξέρω για το άλλο θέμα!!!! εγώ το είχα φτιάξει αλλά δεν μου απαντούσε κανείς κ είπα να το κάνω εδώ που ταιριάζει καλυτερα!!!!

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυο άτομα από τα 153 είμαστε στο αισκουλ;

Γουαου έχω και δικηγόρο; :xixi::xixi:γιατι νομιζω πως υπαρχει και αλλο θεμα για το χημικο Ιωαννινων?
Περασε η πολυ αγαπημενη μας Αλεξανδρα απο εδω μεσα, απο το ischool, στο χημικο Ιωαννινων.Θα ειστε συμφοιτητριες....
efoulini<3
Νεοφερμένο μέλος

Κανείς άλλος δεν πέρασε ρε παιδιά;
Δυο άτομα από τα 153 είμαστε στο αισκουλ;
Γουαου έχω και δικηγόρο; :xixi::xixi:
μόνο οι 2 μας από ολόκληρο το άισκουλ;;;;; χεχεχεχε
κατέχουμε τα πρςτεία μου φαίνεται!!!!!

aspalicious
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
margaritalp
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria94
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

λοιπον,κατεβαινεις στη σταση του χημικου και πας προς το χημικο(ευθεια,διπλα στο παρκινγκ)...το δευτερο αμφιθεατρο ειναι,δηλ.μπες στη 2η αιθουσα που θα δεις,διπλα σε εναν καδο σκουπιδιων ειναι με αλλα λογια!!!ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς σε ποιο κτήριο είναι το αμφιθέατρο 2 ή αμφιθέατρο Τσαγκάρη???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria94
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

οχι,οχι..δεν ειναι στα κτηρια!απο εξω ειναι...στα κτηρια ειναι οι αιθουσες και τα εργαστηρια!δηλαδή δεν είναι σε αυτά τα κτήρια του χημικού που γράφουν χ1, χ2 και χ3??

ria94
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

πρωτο μαθημα δεν θα κανετε και τιποτα ιδιαιτερο...αλλα ο καθηγητης ειναι πολυ καλος!!αααα ωραία!! να σε ρωτήσω... το πρώτο μου μάθημα είναι μαθηματικά! τι ακριβώς μας κάνουν? για να ξέρω αν θα περάσει ευχάριστα η ώρα όχι τίποτα...

αντε καλη αρχη αυριο!!!!

ria94
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

τιποτα καλε...Λοιπόν ευχαριστώ πάρα πολύ!! Με βοήθησαν αρκετά σήμερα αυτά που μου είπες! Να 'σαι καλά!![]()

Civilara
Περιβόητο μέλος

https://www.hqaa.gr/eks/Final_report_Chemistry_Ioannina.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.