Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα.
18-09-25
00:32
Ισχύει ότι το Χημικό Ιωαννίνων έχει Μ/Ο αποφοίτησης 7χρονια…..οεο
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 1.007 μηνύματα.
Dr.Katalyst
Νεοφερμένο μέλος
Η Dr.Katalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
18-09-25
08:51
Το βρήκες κάπου αυτό; Γενικά πάντως, μη δίνεις πολλή σημασία. Τα διαγράμματα που βγάζουν είναι εν μέρει παραπλανητικά (με τους, αναλογικά λίγους αιώνιους φοιτητές, να επηρεάζουν σημαντικά το αποτέλεσμα). Πιο ενδεικτική θα ήταν η τιμή mode, παρά ο μέσος όρος (median).
Σε έρευνα που είχε γίνει για το ΠαΠα πάντως, 6 χρόνια είχε υπολογιστεί ο μέσος όρος για το τμήμα Χημείας, στην πράξη όμως, οι περισσότεροι στα 5 χρόνια τελείωσαν, από προσωπική μου κρίση.
Πάντως όσο δύσκολο τμήμα και να είναι το χημικό, και το Π.Ι. συγκεκριμένα (για αυτό, δεν έχω άποψη), 7 χρόνια μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας για τον μέσο φοιτητή. Τι να πουν και οι φυσικομαθηματικές & πολυτεχνικές σχολές μετά.
Σε έρευνα που είχε γίνει για το ΠαΠα πάντως, 6 χρόνια είχε υπολογιστεί ο μέσος όρος για το τμήμα Χημείας, στην πράξη όμως, οι περισσότεροι στα 5 χρόνια τελείωσαν, από προσωπική μου κρίση.
Πάντως όσο δύσκολο τμήμα και να είναι το χημικό, και το Π.Ι. συγκεκριμένα (για αυτό, δεν έχω άποψη), 7 χρόνια μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας για τον μέσο φοιτητή. Τι να πουν και οι φυσικομαθηματικές & πολυτεχνικές σχολές μετά.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.332 μηνύματα.
18-09-25
09:02
Εδω καλη μου ειναι οι επισημες μετρησεις Εθααε.Ισχύει ότι το Χημικό Ιωαννίνων έχει Μ/Ο αποφοίτησης 7χρονια…..οεο
Λεει οτι γενικως τα ιωαννινα εχουν ΜΟ 1,46... το οποιο σημαινει 4 χ1.46 = 5,84 χρονια. Ε οποτε δεν πεφτουν και μακρια οι φημες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- eftria
- m.b.
- despoina.m
- vps
- Nek21
- Dr.Katalyst
- Xryssa
- ch2006
- panosT436
- sakplat
- Leo komm
- charmander