G.P.a.C.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

roseberry
Διάσημο μέλος

Tσεκαρε την τριαδα της υπογραφης μου φιλαρακι.Αν εχεις μσν,φεις,κατι,καλως ηρθες.
η τετραδα θελει να πει

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

η τετραδα θελει να πει![]()
Ναι περαστε και μια βολτα απο την τεταρτη αλλα δεν ειναι στο Χημικο,οχι ακομη δηλαδη.Ωχ μαρη φανταζεσαι να μου ρθεις?

roseberry
Διάσημο μέλος

Ναι περαστε και μια βολτα απο την τεταρτη αλλα δεν ειναι στο Χημικο,οχι ακομη δηλαδη.Ωχ μαρη φανταζεσαι να μου ρθεις?GPaC παιζει να χουμε πετυχει ηδη ο ενας τον αλλον αν εισαι κατω και παρακολουθεις.
δες ρε συ εγω χημεια δεν μπορω αυτα που κανουμε στο σχλειο θα τα κανω και στο πανεπιστημιο??.....δε λεει

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

δες ρε συ εγω χημεια δεν μπορω αυτα που κανουμε στο σχλειο θα τα κανω και στο πανεπιστημιο??.....δε λεειαλλα θα ρθω για να βαλω την ποδια και να κανω κανα πειραμα εκει
![]()
Nαι,θα σου ρθει το περιστερι (ασπρο οσο η ποδια)πανω στην κεφαλα σου,και θα σου δωσει τη γνωση για το πειραμα.Θα σε βαζα στο κυλικειο μαρη να ριξεις κανεναν Χημικο αλλα μας το τσοφησανε για φετος μαλλον.Να δως θα πηγαινω Φυσικο μες στη βροχη για μια μαμοτυροπιτα

roseberry
Διάσημο μέλος

Nαι,θα σου ρθει το περιστερι (ασπρο οσο η ποδια)πανω στην κεφαλα σου,και θα σου δωσει τη γνωση για το πειραμα.Θα σε βαζα στο κυλικειο μαρη να ριξεις κανεναν Χημικο αλλα μας το τσοφησανε για φετος μαλλον.Να δως θα πηγαινω Φυσικο μες στη βροχη για μια μαμοτυροπιτα![]()
σταματα ρε εγω θελω να με δω με ποδιά εστω και χημικου

θα βγαλουμε και φωτογραφιες να τις εχω να με καμαρωνω στα διαλα

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

σταματα ρε εγω θελω να με δω με ποδιά εστω και χημικου
θα βγαλουμε και φωτογραφιες να τις εχω να με καμαρωνω στα διαλα![]()
ΕΣΤΩ?ΕΕΕΕΣΤΩ?

fockos
Επιφανές μέλος

Tσεκαρε την τριαδα της υπογραφης μου φιλαρακι.Αν εχεις μσν,φεις,κατι,καλως ηρθες.
Το πείραμα με το ηφαίστειο πως γίνεται;
roseberry
Διάσημο μέλος

ΕΣΤΩ?ΕΕΕΕΣΤΩ?απφφφ να βαλεις νοικοκυρας
![]()
αμα βαλω νοικοκυρας θα ειναι κοντη και θα με κοιταζουν ολοι στα διμετρα ποδια μου

το ''εστω'' φανηκε καπως?

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Το πείραμα με το ηφαίστειο πως γίνεται;
Δυστυχως σε προπτυχιακες σπουδες τμηματος δε νομιζω να γινεται,αλλα φοβερο,ξέρω πιο λές.Λογικα ειναι καποια εξώθερμη αντιδραση.
fockos
Επιφανές μέλος

Διάσπαση διχρωμικού αμμωνίου

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Aπο μαθήματα επιλογής λέει τίποτα το τμήμα;Επίσης στα μαθήματα δε βρίσκω τις επιλογές για τα τελευταία εξάμηνα...
Kατα καιρους ανοιγουν κι αλλα.
ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
9-10 ΕΡΓ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ
ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤ.
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ
10-11 ΕΡΓ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤ.
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ
11-12 ΕΡΓ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤ.
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ
12-1 ΕΡΓ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ ΕΡΓ.ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜ.ΙΙ
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤ.
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ
1-2 ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΙV ΑΜΦ.Α3
2-3 ΒΙΟΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝ.ΣΥΝΘ. Α 3 ΠΡΟΣΔΙΟΡ.ΧΗΜ.ΔΟΜΩΝ ΜΕΣΩ ΦΜ &ΦΠΜΣ ΑΜΦ Α3 ΠΡΟΣΔΙΟΡ.ΧΗΜ.ΔΟΜΩΝ ΜΕΣΩ ΦΜ &ΦΠΜΣ ΑΜΦ Α3 ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΙV ΑΜΦ.Α3 ΒΙΟΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝ.ΣΥΝΘ. Α3
3-4 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Α2 ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΙV ΑΜΦ.Α3 ΠΡΟΣΔΙΟΡ.ΧΗΜ.ΔΟΜΩΝ ΜΕΣΩ ΦΜ &ΦΠΜΣ ΑΜΦ Α3 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΗΜEIA
ΠΕΡΙΒ. Ι ΑΜΦ.Α3 ΒΙΟΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝ.ΣΥΝΘ. Α3
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΩΤΟΧΗΜΕΙΑ
Β2
4-5 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Α2 ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΙV ΑΜΦ.Α3 ΧΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝ.& ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΜΦ Α3
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΩΤΟΧΗΜΕΙΑ
Β2
5-6 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΜΦ Α3 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΗΜEIA
ΠΕΡΙΒ. Ι ΑΜΦ.Α3 ΧΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝ.& ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α3 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Α2
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΩΤΟΧΗΜΕΙΑ
Β2
6-7 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΜΦ Α3 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΗΜEIA
ΠΕΡΙΒ. Ι ΑΜΦ.Α3 ΧΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝ.& ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α3
7-8
8-9
Eδω το ογδοο εξάμηνο που περασε.

euler92
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Eκανες καποια απορια την οποια δεν απαντησα?ΜΕ τον GPAC εχουμε μιλησει πριβε,για τον Econ εψαξα και απαντησα,το ιδιο και για το Φοκο.Εαν καποιος θελει να ρωτησει κατι για αυτον ειμαστε εδώ.Λοιπες υποδείξεις δεν ξερω που αποσκοπουν.Eίναι ιδέα μου ή το 90% των μηνυμάτων είναι εκτός θέματος.Βάση του ότι το θέμα έχει πληροφοριακό και όχι ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
Για οσους δεν καταλαβαν:σκοπος αυτου του θεματος ειναι ναι να βοηθηθουν οι καινουριοι,και οι μελλοντικοι υποψηφιοι.Καθενας που εχει αποριες επισης μπορει να απευθυνθει σε εμάς.Απο τη στιγμη που βοηθαω ομως,το εαν με την παρεα μου θα γελασουμε λιγακι-στα πλαισια των ορων χρησης του φορουμ πάντα- δεν μπορει να το κρινει καποιος.
Ευχαριστω.
ΥΓ)Εαν ακομη υπαρχει καποια απορια ειναι ευπροσδεκτη.
**χρυ$@ν8η**
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζαννα
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε ποιον Δημο ανηκει το πανεπιστημιο:
σε τι τιμες κυμαινεται η περιοχη(ενοικια,λεωφορεια,σουπερ μαρκετ);
ποσο συχνα εχει λεωφορεια;
αν υπαρχει καποια εκπτωση για να πηγαινοερχεσε Αθηνα;
το πασο ειναι εγκυρο σε ολη την Ελλαδα;
τι αλλο μπορειτε να αναφερετε για το πανεπιστημιο..Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.