Gxatzis Νεοφερμένο μέλος Ο Gxatzis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:49 Ο Gxatzis έγραψε: #1 13-07-23 22:49 Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 13-07-23 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Συμφωνα με την ενωση χημικων ειναι ισοτιμο με τα αλλα. Βασικα δεν ειναι και καινουργιο ειναι πολυ παλιο αλλα ασχολιόταν με την χημεια υδρογονανθρακων.. επαρκεια καθηγητων εχει, καλες εγκαταστασεις εχει ,καλα μοντερνα εργαστηρια εχει. Μεγαλη φημη δεν εχει. Αυτα ξερω και δεν σπουδαζω χημικος. https://chem.ihu.gr/index.php/el/ Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουλίου 2023 BatGuin Νεοφερμένο μέλος Ο BatGuin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2023 στις 13:13 Ο BatGuin έγραψε: #3 14-07-23 13:13 Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2023 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-07-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από BatGuin: Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα... Click για ανάπτυξη... ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. jim2015 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jim2015 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 340 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 13:43 Ο jim2015 έγραψε: #5 22-07-23 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Αν εσυ αξιζεις για αυτο,τοτε και αυτο αξιζει για σενα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. Click για ανάπτυξη... εισαι και συ απο αυτους που λενε το επικο "με εκοψε η Κεραμεως"!!!Αν δεν ειχες παρωπιδες,τοτε θα γνωριζες οτι το συγκεκριμμενο τμημα ηταν πρωην ΤΕΙ που το εκανε ΑΕΙ με αλλο ονομα ο Γιαβρογλου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 14:03 Ο ultraviolence: #6 22-07-23 14:03 Επειδή το έψαξα αρκετά το πράγμα αν κι εντέλει μπάινω σε άλλο τμήμα, είναι πολύ κομπλέ αν και καινούριο. Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες, με νέο εξοπλισμό εργαστηρίου. Τα μόνα "αρνητικα" είναι ότι οι κατευθύνσεις που δίνει στο 4ο έτος ( νομίζω 4ο) αφορούν είτε στα πετρέλαια είτε στα υλικά κι ότι δεν μπορείς να πάρεις μετεγγραφή. Αλλά σιγά τα αυγά, 3+3= 6 μαθήματα είναι μόνο. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών είναι εφάμιλλο των άλλων τμημάτων. tl;dr αν αγαπάς χημεία και δεν πιάνεις άλλο τμήμα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δηλώσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nek21 Isa SOS Gxatzis Deppiekknr BiteTheDust g59 kalhkardia nimbus Νικολινα Annou1 Giannis_19 Angelikaaa jim2015 Enhypen ~Sonne~ George.S Dr. Gl. Luminous eirinipap Startx0 angies Steliosgkougkou stam23 Meow george777 SoyN Lifelong Learner tsiobieman thenutritionist jimis2001 Ελεν aggorf suuuuiiii Wonderkid Than003 Nala kiyoshi BatGuin constansn astroskoni Χάρις pannnos1992 Φινεύς orestis3 ilias_21 ειδήμων emzou Praxis hello1234 GeorgePap2003 Kostas_Athens Scandal marspth mvas estrela Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 13-07-23 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Συμφωνα με την ενωση χημικων ειναι ισοτιμο με τα αλλα. Βασικα δεν ειναι και καινουργιο ειναι πολυ παλιο αλλα ασχολιόταν με την χημεια υδρογονανθρακων.. επαρκεια καθηγητων εχει, καλες εγκαταστασεις εχει ,καλα μοντερνα εργαστηρια εχει. Μεγαλη φημη δεν εχει. Αυτα ξερω και δεν σπουδαζω χημικος. https://chem.ihu.gr/index.php/el/ Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουλίου 2023 BatGuin Νεοφερμένο μέλος Ο BatGuin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2023 στις 13:13 Ο BatGuin έγραψε: #3 14-07-23 13:13 Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2023 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-07-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από BatGuin: Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα... Click για ανάπτυξη... ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. jim2015 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jim2015 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 340 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 13:43 Ο jim2015 έγραψε: #5 22-07-23 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Αν εσυ αξιζεις για αυτο,τοτε και αυτο αξιζει για σενα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. Click για ανάπτυξη... εισαι και συ απο αυτους που λενε το επικο "με εκοψε η Κεραμεως"!!!Αν δεν ειχες παρωπιδες,τοτε θα γνωριζες οτι το συγκεκριμμενο τμημα ηταν πρωην ΤΕΙ που το εκανε ΑΕΙ με αλλο ονομα ο Γιαβρογλου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 14:03 Ο ultraviolence: #6 22-07-23 14:03 Επειδή το έψαξα αρκετά το πράγμα αν κι εντέλει μπάινω σε άλλο τμήμα, είναι πολύ κομπλέ αν και καινούριο. Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες, με νέο εξοπλισμό εργαστηρίου. Τα μόνα "αρνητικα" είναι ότι οι κατευθύνσεις που δίνει στο 4ο έτος ( νομίζω 4ο) αφορούν είτε στα πετρέλαια είτε στα υλικά κι ότι δεν μπορείς να πάρεις μετεγγραφή. Αλλά σιγά τα αυγά, 3+3= 6 μαθήματα είναι μόνο. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών είναι εφάμιλλο των άλλων τμημάτων. tl;dr αν αγαπάς χημεία και δεν πιάνεις άλλο τμήμα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δηλώσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nek21 Isa SOS Gxatzis Deppiekknr BiteTheDust g59 kalhkardia nimbus Νικολινα Annou1 Giannis_19 Angelikaaa jim2015 Enhypen ~Sonne~ George.S Dr. Gl. Luminous eirinipap Startx0 angies Steliosgkougkou stam23 Meow george777 SoyN Lifelong Learner tsiobieman thenutritionist jimis2001 Ελεν aggorf suuuuiiii Wonderkid Than003 Nala kiyoshi BatGuin constansn astroskoni Χάρις pannnos1992 Φινεύς orestis3 ilias_21 ειδήμων emzou Praxis hello1234 GeorgePap2003 Kostas_Athens Scandal marspth mvas estrela Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Συμφωνα με την ενωση χημικων ειναι ισοτιμο με τα αλλα. Βασικα δεν ειναι και καινουργιο ειναι πολυ παλιο αλλα ασχολιόταν με την χημεια υδρογονανθρακων.. επαρκεια καθηγητων εχει, καλες εγκαταστασεις εχει ,καλα μοντερνα εργαστηρια εχει. Μεγαλη φημη δεν εχει. Αυτα ξερω και δεν σπουδαζω χημικος. https://chem.ihu.gr/index.php/el/
BatGuin Νεοφερμένο μέλος Ο BatGuin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2023 στις 13:13 Ο BatGuin έγραψε: #3 14-07-23 13:13 Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2023 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-07-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από BatGuin: Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα... Click για ανάπτυξη... ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. jim2015 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jim2015 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 340 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 13:43 Ο jim2015 έγραψε: #5 22-07-23 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Αν εσυ αξιζεις για αυτο,τοτε και αυτο αξιζει για σενα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. Click για ανάπτυξη... εισαι και συ απο αυτους που λενε το επικο "με εκοψε η Κεραμεως"!!!Αν δεν ειχες παρωπιδες,τοτε θα γνωριζες οτι το συγκεκριμμενο τμημα ηταν πρωην ΤΕΙ που το εκανε ΑΕΙ με αλλο ονομα ο Γιαβρογλου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 14:03 Ο ultraviolence: #6 22-07-23 14:03 Επειδή το έψαξα αρκετά το πράγμα αν κι εντέλει μπάινω σε άλλο τμήμα, είναι πολύ κομπλέ αν και καινούριο. Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες, με νέο εξοπλισμό εργαστηρίου. Τα μόνα "αρνητικα" είναι ότι οι κατευθύνσεις που δίνει στο 4ο έτος ( νομίζω 4ο) αφορούν είτε στα πετρέλαια είτε στα υλικά κι ότι δεν μπορείς να πάρεις μετεγγραφή. Αλλά σιγά τα αυγά, 3+3= 6 μαθήματα είναι μόνο. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών είναι εφάμιλλο των άλλων τμημάτων. tl;dr αν αγαπάς χημεία και δεν πιάνεις άλλο τμήμα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δηλώσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nek21 Isa SOS Gxatzis Deppiekknr BiteTheDust g59 kalhkardia nimbus Νικολινα Annou1 Giannis_19 Angelikaaa jim2015 Enhypen ~Sonne~ George.S Dr. Gl. Luminous eirinipap Startx0 angies Steliosgkougkou stam23 Meow george777 SoyN Lifelong Learner tsiobieman thenutritionist jimis2001 Ελεν aggorf suuuuiiii Wonderkid Than003 Nala kiyoshi BatGuin constansn astroskoni Χάρις pannnos1992 Φινεύς orestis3 ilias_21 ειδήμων emzou Praxis hello1234 GeorgePap2003 Kostas_Athens Scandal marspth mvas estrela Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2023 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 14-07-23 15:48 Αρχική Δημοσίευση από BatGuin: Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα... Click για ανάπτυξη... ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. jim2015 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jim2015 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 340 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 13:43 Ο jim2015 έγραψε: #5 22-07-23 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Αν εσυ αξιζεις για αυτο,τοτε και αυτο αξιζει για σενα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. Click για ανάπτυξη... εισαι και συ απο αυτους που λενε το επικο "με εκοψε η Κεραμεως"!!!Αν δεν ειχες παρωπιδες,τοτε θα γνωριζες οτι το συγκεκριμμενο τμημα ηταν πρωην ΤΕΙ που το εκανε ΑΕΙ με αλλο ονομα ο Γιαβρογλου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 14:03 Ο ultraviolence: #6 22-07-23 14:03 Επειδή το έψαξα αρκετά το πράγμα αν κι εντέλει μπάινω σε άλλο τμήμα, είναι πολύ κομπλέ αν και καινούριο. Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες, με νέο εξοπλισμό εργαστηρίου. Τα μόνα "αρνητικα" είναι ότι οι κατευθύνσεις που δίνει στο 4ο έτος ( νομίζω 4ο) αφορούν είτε στα πετρέλαια είτε στα υλικά κι ότι δεν μπορείς να πάρεις μετεγγραφή. Αλλά σιγά τα αυγά, 3+3= 6 μαθήματα είναι μόνο. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών είναι εφάμιλλο των άλλων τμημάτων. tl;dr αν αγαπάς χημεία και δεν πιάνεις άλλο τμήμα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δηλώσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nek21 Isa SOS Gxatzis Deppiekknr BiteTheDust g59 kalhkardia nimbus Νικολινα Annou1 Giannis_19 Angelikaaa jim2015 Enhypen ~Sonne~ George.S Dr. Gl. Luminous eirinipap Startx0 angies Steliosgkougkou stam23 Meow george777 SoyN Lifelong Learner tsiobieman thenutritionist jimis2001 Ελεν aggorf suuuuiiii Wonderkid Than003 Nala kiyoshi BatGuin constansn astroskoni Χάρις pannnos1992 Φινεύς orestis3 ilias_21 ειδήμων emzou Praxis hello1234 GeorgePap2003 Kostas_Athens Scandal marspth mvas estrela Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BatGuin: Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω και αν ειναι λαθος διορθωστε με, αλλα εχω ακουσει πως σε συγκριση με τα υπολοιπα Χημικα της χωρας, αυτο στο ΔΙΠΑΕ εχει περιορισμενα εως και μηδαμινα εργαστηρια . Γι΄αυτο και τα μορια του ειναι τοσο χαμηλα σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα , καθως η ελλειψη εργαστηριων μειωνει την ζητηση. Ξαναλεω, ομως, δεν ειμαι 100% σιγουρος , διορθωστε με ελευθερα... Click για ανάπτυξη... ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα.
jim2015 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jim2015 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 340 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 13:43 Ο jim2015 έγραψε: #5 22-07-23 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Αν εσυ αξιζεις για αυτο,τοτε και αυτο αξιζει για σενα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. Click για ανάπτυξη... εισαι και συ απο αυτους που λενε το επικο "με εκοψε η Κεραμεως"!!!Αν δεν ειχες παρωπιδες,τοτε θα γνωριζες οτι το συγκεκριμμενο τμημα ηταν πρωην ΤΕΙ που το εκανε ΑΕΙ με αλλο ονομα ο Γιαβρογλου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 14:03 Ο ultraviolence: #6 22-07-23 14:03 Επειδή το έψαξα αρκετά το πράγμα αν κι εντέλει μπάινω σε άλλο τμήμα, είναι πολύ κομπλέ αν και καινούριο. Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες, με νέο εξοπλισμό εργαστηρίου. Τα μόνα "αρνητικα" είναι ότι οι κατευθύνσεις που δίνει στο 4ο έτος ( νομίζω 4ο) αφορούν είτε στα πετρέλαια είτε στα υλικά κι ότι δεν μπορείς να πάρεις μετεγγραφή. Αλλά σιγά τα αυγά, 3+3= 6 μαθήματα είναι μόνο. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών είναι εφάμιλλο των άλλων τμημάτων. tl;dr αν αγαπάς χημεία και δεν πιάνεις άλλο τμήμα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δηλώσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Gxatzis: Αξίζει το τμήμα χημείας (ΔιΠαΕ) στην Καβάλα ;Όσοι γνωρίζετε παρακαλω δώστε τα φώτα σας Click για ανάπτυξη... Αν εσυ αξιζεις για αυτο,τοτε και αυτο αξιζει για σενα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε τι να πω? δεν εχω παει κιολας ...βασικα την φημη την κατεστρεψε η κεραμεως ονομαζοντας το νεο τμημα και μη αντιστοιχο με τα αλλα ....ειπε ομως, να λεμε και του στραβου το δικιο ,οτι αυτο δεν εχει σχεση με τα επαγγελματικα δικαιωματα ή την ποιοτητα σπουδων ( ειναι τα ιδια). Ειχε πει ομως οτι η εθααε θα ελεγχε τα νεα τμηματα εντος 2 ετων και μετα θα ηταν αντιστοιχα. Οπως ειναι φυσικο η εθααε δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει σε 2 χρονια και πηρε παραταση για αλλα 2 χρονια. Τωρα αν εχεις δει το βινετο τα κοριτσια εκει λενε οτι εχουν πολλα και μοντερνα εργαστηρια..και μην τα βαζεις με τα κοριτσια θα χασεις. Ε και μην περιμενεις ποτε η καβαλα να εχει τα ιδια μορια με την πατρα ή τα ιωαννινα και ας ειναι πιο ομορφη η καβαλα. Click για ανάπτυξη... εισαι και συ απο αυτους που λενε το επικο "με εκοψε η Κεραμεως"!!!Αν δεν ειχες παρωπιδες,τοτε θα γνωριζες οτι το συγκεκριμμενο τμημα ηταν πρωην ΤΕΙ που το εκανε ΑΕΙ με αλλο ονομα ο Γιαβρογλου.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2023 στις 14:03 Ο ultraviolence: #6 22-07-23 14:03 Επειδή το έψαξα αρκετά το πράγμα αν κι εντέλει μπάινω σε άλλο τμήμα, είναι πολύ κομπλέ αν και καινούριο. Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες, με νέο εξοπλισμό εργαστηρίου. Τα μόνα "αρνητικα" είναι ότι οι κατευθύνσεις που δίνει στο 4ο έτος ( νομίζω 4ο) αφορούν είτε στα πετρέλαια είτε στα υλικά κι ότι δεν μπορείς να πάρεις μετεγγραφή. Αλλά σιγά τα αυγά, 3+3= 6 μαθήματα είναι μόνο. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών είναι εφάμιλλο των άλλων τμημάτων. tl;dr αν αγαπάς χημεία και δεν πιάνεις άλλο τμήμα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δηλώσεις.
Επειδή το έψαξα αρκετά το πράγμα αν κι εντέλει μπάινω σε άλλο τμήμα, είναι πολύ κομπλέ αν και καινούριο. Οι εγκαταστάσεις του είναι σύγχρονες, με νέο εξοπλισμό εργαστηρίου. Τα μόνα "αρνητικα" είναι ότι οι κατευθύνσεις που δίνει στο 4ο έτος ( νομίζω 4ο) αφορούν είτε στα πετρέλαια είτε στα υλικά κι ότι δεν μπορείς να πάρεις μετεγγραφή. Αλλά σιγά τα αυγά, 3+3= 6 μαθήματα είναι μόνο. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών είναι εφάμιλλο των άλλων τμημάτων. tl;dr αν αγαπάς χημεία και δεν πιάνεις άλλο τμήμα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δηλώσεις.