bagos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Καταρχας ειναι δυσκολο για οποιονδηποτε να τελειωσει σε αυτο το χρονικο διαστημα.Αντικειμενικα καποιος απο τεχνολογικη κατευθυνση εχει καποιες ελλειψεις σε καποια πραγματα,αλλα να θυμασαι οτι με μεθοδικο διαβασμα τιποτε δεν ειναι ακατορθωτο.Αυτο που ειναι απαραιτητο ειναι να σιγουρευτεις πως αγαπας τη Χημεια.Θα ήθελα να μου πουν κάποιοι που είδη σπουδάζουν σε ένα χημικό πανεπιστήμιο αν είναι δυνατόν για κάποιον από τεχνολογική κατεύθηνση να καταφέρει να τελειώσει μία τέτοια σχολή σε 4-5 χρόνια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bagos
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Οι καθηγητες δε θα μπουν στον κοπο να σε ρωτησουν.Καλυπτονται αλλα να ξερεις πως ειδικα τον πρωτο καιρο εχεις να ριξεις πολυ διαβασμα.Αν το δηλωσεις,σε συμβουλευω μεσα στο καλοκαιρι να παρεις απο καποιον το βιβλιο της τριτης λυκειου.Ναι αλλά το θέμα είναι αν αυτές οι ελλείψεις μπορούν να καλυφθούν μόνο απο διάβασμα και αν οι καθηφητές θα θεωρούν δεδομένο οτι δεν υπάρχουν μαθητές με τέτοιες ελλείψεις.
krimatopaidi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Διαφορετικα, θετικη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Να ξαναπάς θετική.δευτερα λυκειου ημουν θετικη και ειχα σκοπο να μεινω μεχρι που εκανα καποια μαθηματα βιολογιας και δεν αντεξα και πολυ!!ετσι τωρα που θα παω τριτη θα αλλαξω κατευθυνση!!το θεμα μου ειναι οτι αμα περασω χημικο που μου αρεσει δεν ξερω αμα θα βγαλω την σχολη και ποσο διαβασμα πρεπει να ριξω για να καταλαβαινω τι μου γινεται μεσα στο τμημα!!αν μπορει καποιος παρακαλω να βοηθησει!!!
![]()
Ασ' τη καρδιά σου να τα πει κι αμόλησε καλούμπα

krimatopaidi
Νεοφερμένο μέλος

!!κατι εκανα φετος ρε παιδια απο χημεια....

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ντάξει,είναι στο δεύτερο πεδίο το Χημικό,με ένα δεκαπέντε Βιολογία και καλούς βαθμούς σε Μαθηματικά/Φυσική περνάς.δεν υπαρχει τετοια κατευθυνση στο σχολειο μου !!!!δηλαδη δεν γινεται με τιποτα να περασω χημικο?
!!κατι εκανα φετος ρε παιδια απο χημεια....!!που να γυριζω
τωρα θετικη!!!!!!!
Στο δεύτερο δεν είναι?
Το Brown Sugar ν'ακούσεις,Παυλίτσα

krimatopaidi
Νεοφερμένο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Να το βγάλε και σε δίσκο,δύσκολο το κόβωστο δευτερο ειναι το χημικο!!!κοιτα πιστευω οτι θα περασω γιατι ειμαι πολυτεκνη αλλα δεν ξερω αμα θα βγαλω τη σχολη!παντως θετικη δεν ξανα παω!!το ξερω το τραγουδι απλα στο youtube το εχει απο συναυλια και δεν εχει καλο ηχο!

Αμα πας θετική,θα λιώσεις στις ασκήσεις όλο το χρόνο,θα διαβάζεις και θεωρίες και θα αποκτήσεις πολύ μεγάλη διαίσθηση.
Δε παίζει να το καταφέρεις αυτό με το διάβασμα που θα κάνεις λίγες βδομάδες για να μάθεις τα βασικά

krimatopaidi
Νεοφερμένο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ σου λέω απλά ότι θα γουστάρεις τη χημεία της τρίτης.ναι αλλα το χημικο ειναι δευτερο πεδιο(οποιος το κανε αυτο μπραβο του) οπου ο συντελεστης ειναι μαθηματικα και φυσικη!γιατι να μην τα δωσω ολα σε αυτα τα μαθηματα να εχω ενα βαθμο σιγουρο???!!!ακου Sally's dance αγαπημενο !
Ειδικα την οργανική

Dias
Επιφανές μέλος

Δεν θα είσαι και ο πρώτος που το κάνει. Αρκετοί στα χημικά (και στα βιολογικά) έχουν μπει από την τεχνολογική (2ος κύκλος). Δεν νομίζω τελικά να μην τα καταφέρνουν. Άλλωστε και τα φροντιστήρια για φοιτητές έχουν από εκεί κάμποση πελατεία, (όπως μπόλικη πελατεία έχουν και ανάμεσα σε όσους πέτυχαν σε οικονομικές σχολές από θεωρητική κατεύθυνση). Στη σχολή χημικών μηχανικών του ΕΜΠ, υπάρχει παράταξη που ζητά έχτρα φροντιστηριακά μαθήματα για όσους προέρχονται από την Τ-2.ναι αλλα το χημικο ειναι δευτερο πεδιο(οποιος το κανε αυτο μπραβο του) οπου ο συντελεστης ειναι μαθηματικα και φυσικη!γιατι να μην τα δωσω ολα σε αυτα τα μαθηματα να εχω ενα βαθμο σιγουρο???!!!
Αυτά είναι από τα "περίεργα" του συστήματος. Κάτι πιο ακραίο: Πέρυσι πέτυχε στο Φυσικό, άτομο από τη θεωρητική κατεύθυνση (!!!!!!!!) έχοντας εξεταστεί μαθηματικά γενικής. Η θεωρία του ήταν ότι του αρέσει η Φυσική, ότι ΘΑ διαβάσει και ΘΑ καλύψει τα κενά του. Στο αμφιθέατρο και στο εργαστήριο ήταν lost in space, στην εξεταστική του Φεβρουαρίου προσήλθε σε 1-2 μαθήματα και έφυγε με ταχύτητα φωτός. Έκτοτε εξαφανίσθηκε σε άλλο παράλληλο σύμπαν και σε τυχαία συνάντηση πρόσφατα μαθεύτηκε ότι (όπως ήταν φυσικό) θα κάνει τώρα μηχανογραφικό (για ψυχολογία) με το 10%.

ορεστης12345
Νεοφερμένο μέλος

krimatopaidi
Νεοφερμένο μέλος

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγω οταν αρχισα Βιολογια στη Γ' την σιχάθηκα( μαζι και τη Φυσικη αλλα αυτο δεν ειναι της παρούσης!!!!δευτερα λυκειου ημουν θετικη και ειχα σκοπο να μεινω μεχρι που εκανα καποια μαθηματα βιολογιας και δεν αντεξα και πολυ!!ετσι τωρα που θα παω τριτη θα αλλαξω κατευθυνση!!το θεμα μου ειναι οτι αμα περασω χημικο που μου αρεσει δεν ξερω αμα θα βγαλω την σχολη και ποσο διαβασμα πρεπει να ριξω για να καταλαβαινω τι μου γινεται μεσα στο τμημα!!αν μπορει καποιος παρακαλω να βοηθησει!!!
![]()

krimatopaidi
Νεοφερμένο μέλος

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Ασε που μέσα σε ένα εξάμηνο θα πρέπει να αναπληρώσεις ότι οι άλλοι θα ξέρουν από τον προηγούμενο χρόνο..Τους καθηγητές δε τους νοιάζει, τα θεωρούν γνωστά όσα έχεις κάνει στη Χημεία στο Λύκειο.
Και στο λέω από προσωπική εμπειρία αυτό --ναι είχα περάσει χημικό από τεχνολογική και ξανά έδωσα(:Ρ). Καλύτερα να πας θετική αν θες χημικό.

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!!![]()
αν σου αρεσε η χημεια εξ'αρχης γιατι δεν πηγες θετικη στο λυκειο??? Γνωμη μου ειναι οτι αν δεν εισαι 'καμμενος' δυσκολα θα βγαλεις θετικη σχολη .[το εχουμε συζητησει και σε αντιστοιχο θεμα φυσικης αυτο]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.