Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021

Guest 648211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τα Πανεπιστήμια οφείλουν, κατ εμέ, να προβούν άμεσα σε ανακοινώσεις για το πώς θα διεξάγουν τα μαθήματά τους για το χειμερινό εξάμηνο. Πέρα από το βάρος της δεκαετούς μνημονιακής-καπιταλιστικής κρίσης, ο λαός και στο θέμα μας τώρα η μέση ελληνική λαική οικογένεια με ένα παιδί-φοιτητή, σηκώνει και το βάρος της κορονοκρίσης. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αρκετές οικογένειες θα αναζητήσουν σπίτι για το παιδί τους ώστε να σπουδάσει. Αν όμως πρόκειται να γίνουν ξανά εξ αποστάσεως τα μαθήματα στα πιο πολλά ΑΕΙ ας γίνει γνωστό άμεσα, για να απαλλαχθεί η μέση οικογένεια από αυτό το βάρος. Το να επαναλαμβάνουν κάποιοι από κάποια ΑΕΙ ότι δε ξέρουμε ακόμα δεν είναι πειστικό καθώς η κατάσταση θα είναι η ίδια σε 1 μήνα, ίσως και χειρότερη έτσι πως συμπεριφέρονται οι περισσότεροι με ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,298 μηνύματα.
Σε εμάς στο Ιστορικό Αρχαιολογικό δεν βγήκε επίσημη ανακοίνωση αλλά σε μια συνέντευξη ένας της Συγκλήτου είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα προωθήσουν ένα μεικτό σύστημα παρακολούθησης ( τα περισσότερα μαθήματα θα είναι διαδικτυακά και κάποια θα γίνονται από κοντά με όλα τα μέτρα παρακολούθησης ). Άντε ανοίξτε τα επιτέλους να πάμε όλοι και καθιερωστε την υποχρεωτική χρήση μάσκας ( χωριστε και τμήματα για να μην γίνεται συνωστισμός στα αμφιθέατρα ). Η εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα είναι διαδικτυακά παντού δυστυχώς. Δεν βάζουνε μυαλό από την εξεταστική του Ιούνη.

Έδωσα μάθημα προσφερόμενο από το τμήμα Φιλολογίας και έγραψα τουλάχιστον 9 με σκληρό διάβασμα ( το ξέρω επειδή μίλησα με ένα παιδί του Φιλολογικου και είδαμε ότι είχαμε γράψει τα ίδια ουσιαστικά και αυτός πήρε 9 ) και όταν βγαίνει ο βαθμός βλέπω 6. Στέλνω μήνυμα αρον άρον στην καθηγήτρια. Και ποια ήταν η απάντηση ρε παιδιά; " Εσείς του ιστορικού αποκλείεται να γράψατε 9 χωρίς βοήθεια, άρα ολους σας κόβαμε ". Να το χαίρεστε το σύστημα σας.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top