Elenakii
Νεοφερμένο μέλος
Η Elenakii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

18-01-23

21:52
Καλησπέρα να ρωτησω κάτι αν κάποιος γνωρίζει…αν κάποιος έχει δηλώσει ένα μάθημα υποχρεωτικό και δεν ΠαΕΙ να το δώσει καθόλου στην εξεταστικη υπάρχει κάποια ποινη;είναι υποχρεωτικό να παει να δώσει έστω άδεια κολα;
nicole1982
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 303 μηνύματα.

18-01-23

22:00
Καλησπέρα! Όχι δεν υπάρχει ποινή. Μπορείς να δώσεις όσα μαθήματα θες και τα υπόλοιπα Σεπτέμβριο ή ακόμα και σε επόμενες εξεταστικες. Εγώ πχ είμαι τέταρτο έτος και χρωστάω μάθημα από το πρώτο. Δεν έχω πάει καθόλου να το δώσω και θα το δώσω όταν θα είμαι έτοιμη.Καλησπέρα να ρωτησω κάτι αν κάποιος γνωρίζει…αν κάποιος έχει δηλώσει ένα μάθημα υποχρεωτικό και δεν ΠαΕΙ να το δώσει καθόλου στην εξεταστικη υπάρχει κάποια ποινη;είναι υποχρεωτικό να παει να δώσει έστω άδεια κολα;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

18-01-23

22:35
Πάλι καλά που δεν είναι σαν το σχολείοΚαλησπέρα να ρωτησω κάτι αν κάποιος γνωρίζει…αν κάποιος έχει δηλώσει ένα μάθημα υποχρεωτικό και δεν ΠαΕΙ να το δώσει καθόλου στην εξεταστικη υπάρχει κάποια ποινη;είναι υποχρεωτικό να παει να δώσει έστω άδεια κολα;

Elenakii
Νεοφερμένο μέλος
Η Elenakii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

19-01-23

01:00
Και ποτε το δηλώνεις αν θες να το δώσεις Σεπτέμβριο;;Καλησπέρα! Όχι δεν υπάρχει ποινή. Μπορείς να δώσεις όσα μαθήματα θες και τα υπόλοιπα Σεπτέμβριο ή ακόμα και σε επόμενες εξεταστικες. Εγώ πχ είμαι τέταρτο έτος και χρωστάω μάθημα από το πρώτο. Δεν έχω πάει καθόλου να το δώσω και θα το δώσω όταν θα είμαι έτοιμη.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

19-01-23

01:19
Δε δηλώνεις μαθήματα για εξεταστική Σεπτεμβρίου. Ο,τι δήλωσες χειμερινό και εαρινό εξάμηνο, έχεις δικαίωμα να το δώσεις και Σεπτέμβρη.Και ποτε το δηλώνεις αν θες να το δώσεις Σεπτέμβριο;;
Evelynne
Νεοφερμένο μέλος
Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα.

19-01-23

10:48
Να ρωτήσω και εγώ κάτι: για συμμετοχή στην εξεταστική πρέπει να κάνουμε αίτηση; Γιατί στην ηλεκτρονικη γραμματεία υπάρχει μια επιλογή ''Συμμετοχή στην επόμενη εξεταστική'', ωστόσο δεν ειναι ακόμα ενεργοποιημένη και μου φαίνεται περίεργο, καθώς το πρώτο μάθημα το δίνουμε σε 4 μέρες (+ είμαστε 400 ατομα στο τμήμα). Επίσης, εάν δεν προσέλθω σε κάποιο μάθημα η βαθμολογία μου θεωρείται μηδέν; Και έρχομαι και το ξαναδίνω Σεπτέμβρη αν θέλω ή δεν επηρεάζεται η βαθμολογία μου;
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

19-01-23

12:48
Μήπως έχασες την προθεσμία;Να ρωτήσω και εγώ κάτι: για συμμετοχή στην εξεταστική πρέπει να κάνουμε αίτηση; Γιατί στην ηλεκτρονικη γραμματεία υπάρχει μια επιλογή ''Συμμετοχή στην επόμενη εξεταστική'', ωστόσο δεν ειναι ακόμα ενεργοποιημένη και μου φαίνεται περίεργο, καθώς το πρώτο μάθημα το δίνουμε σε 4 μέρες (+ είμαστε 400 ατομα στο τμήμα). Επίσης, εάν δεν προσέλθω σε κάποιο μάθημα η βαθμολογία μου θεωρείται μηδέν; Και έρχομαι και το ξαναδίνω Σεπτέμβρη αν θέλω ή δεν επηρεάζεται η βαθμολογία μου;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

19-01-23

13:06
NS θεωρείται. Οτι δεν πήγες καν. Τουλάχιστον στο Πα.Παβαθμολογία μου θεωρείται μηδέν
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

19-01-23

13:23
Εαν έκανες δήλωση μαθημάτων αυτοδικαίως συμμετέχεις στην εξέτασή τους. Τώρα αυτό το κουτάκι δεν ξέρω τι φάση. Ρώτα μια την γραμματεία σου.Να ρωτήσω και εγώ κάτι: για συμμετοχή στην εξεταστική πρέπει να κάνουμε αίτηση; Γιατί στην ηλεκτρονικη γραμματεία υπάρχει μια επιλογή ''Συμμετοχή στην επόμενη εξεταστική'', ωστόσο δεν ειναι ακόμα ενεργοποιημένη και μου φαίνεται περίεργο, καθώς το πρώτο μάθημα το δίνουμε σε 4 μέρες (+ είμαστε 400 ατομα στο τμήμα). Επίσης, εάν δεν προσέλθω σε κάποιο μάθημα η βαθμολογία μου θεωρείται μηδέν; Και έρχομαι και το ξαναδίνω Σεπτέμβρη αν θέλω ή δεν επηρεάζεται η βαθμολογία μου;
nicole1982
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 303 μηνύματα.

19-01-23

13:47
Δεν παίρνεις καθόλου βαθμό και το μάθημα δεν προσμετράται στη βαθμολογία μέχρι να το δώσεις και να το περάσεις.Ακόμα και αν το δώσεις και κοπείς με 4 πχ πάλι δεν επηρεάζεται η βαθμολογία.Επίσης, εάν δεν προσέλθω σε κάποιο μάθημα η βαθμολογία μου θεωρείται μηδέν; Και έρχομαι και το ξαναδίνω Σεπτέμβρη αν θέλω ή δεν επηρεάζεται η βαθμολογία μου;
Evelynne
Νεοφερμένο μέλος
Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα.

19-01-23

14:32
Μίλησα και με συμφοιτητές μου και σε κανέναν δεν έχει ενεργοποιηθεί μέχρι στιγμής, οπότε μάλλον οχιΜήπως έχασες την προθεσμία;

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

26-01-23

18:32
Με αναμμένους τους φακούς των κινητών τηλεφώνων τους έδωσαν εξετάσεις σήμερα, Πέμπτη (26/1) οι φοιτητές και οι φοιτήτριες στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, καθώς σημειώθηκε διακοπή ρεύματος λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί την Αττική.
Βάλτε και χριστουγεννιάτικα φωτάκια με μπαταρία να παίζουν, τι σόι ηλεκτρολόγοι είστε

Πέρα από την πλάκα, εδώ σχολεία κλείσανε, τόσο δύσκολο τους ήταν να αναβάλλουν τα σημερινά μαθήματα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Totreno
- Johnas123
- Twittn
- phoni
- Mammy Nun
- Wonderkid
- sophiaa
- eirinipap
- Nala
- Scandal
- Schlimazel
- TheUnknown
- Maynard
- thenutritionist
- Unboxholics
- Paragontas7000
- tfghp
- JoannaVas
- Meow
- Hased Babis
- P.Dam.
- Joji
- george777
- PanosBat
- ΘανάσοςG4
- Athens2002
- tsiobieman
- ggl
- katerinavld
- Panagiotis849
- SoyN
- Χάρις
- Than003
- nicole1982
- Dr. Gl. Luminous
- User2350
- Evelynne
- constansn
- Miranda32
- hirasawayui
- GeorgePap2003
- Alexecon1991
- Pharmacist01
- oups
- Marple
- Elenakii
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.