Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:40 Η Κάμπια έγραψε: #1 13-02-23 09:40 Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:44 Η Grand Duchess: #2 13-02-23 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... Τι τάξη πας; Τα παιδιά της τρίτης λυκείου το κάνουν αυτό γιατί κοντεύουν οι πανελλαδικές. Αν έχεις παρόμοιο λόγο τότε ναι. Διαφορετικά κανένας γιατρός δεν θα στο δώσει. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:45 Η Κάμπια έγραψε: #3 13-02-23 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Τι τάξη πας; Τα παιδιά της τρίτης λυκείου το κάνουν αυτό γιατί κοντεύουν οι πανελλαδικές. Αν έχεις παρόμοιο λόγο τότε ναι. Διαφορετικά κανένας γιατρός δεν θα στο δώσει. Click για ανάπτυξη... Γ' Λυκείου πάω smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:02 Η smarw έγραψε: #4 18-02-23 11:02 παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:29 Η Κάμπια έγραψε: #5 18-02-23 13:29 Αρχική Δημοσίευση από smarw: παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι μέχρι 10 Μαρτίου smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:13 Η smarw έγραψε: #6 18-02-23 14:13 α ωραία σε ευχαριστώ πολύ , όπου και να ψάξω λέει οτι ισχύει απο Νοέμβριο του 2022 μέχρι Μάρτιο του 2023 αλλά δεν διευκρινιζει μέχρι πότε ακριβώς cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:29 Ο cha0s έγραψε: #7 18-02-23 18:29 Αν πας 3η λυκείου, προφανώς και αξίζει. Βρες ενα γιατρό να σου δώσει ενα χαρτί και είσαι καλυμμένος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:10 Η smarw έγραψε: #8 22-12-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mathithsgr Panatha mono Marel constansn Maynard suaimhneas Scandal phleidhs marioushi johnsala ggl tsiobieman George35 Pharmacist01 lepipini thesecretfemme Joji Angelo Νικολης2004 Unboxholics katia.m Wonderkid angel27_ george777 poioseinia phoni spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:44 Η Grand Duchess: #2 13-02-23 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... Τι τάξη πας; Τα παιδιά της τρίτης λυκείου το κάνουν αυτό γιατί κοντεύουν οι πανελλαδικές. Αν έχεις παρόμοιο λόγο τότε ναι. Διαφορετικά κανένας γιατρός δεν θα στο δώσει. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:45 Η Κάμπια έγραψε: #3 13-02-23 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Τι τάξη πας; Τα παιδιά της τρίτης λυκείου το κάνουν αυτό γιατί κοντεύουν οι πανελλαδικές. Αν έχεις παρόμοιο λόγο τότε ναι. Διαφορετικά κανένας γιατρός δεν θα στο δώσει. Click για ανάπτυξη... Γ' Λυκείου πάω smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:02 Η smarw έγραψε: #4 18-02-23 11:02 παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:29 Η Κάμπια έγραψε: #5 18-02-23 13:29 Αρχική Δημοσίευση από smarw: παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι μέχρι 10 Μαρτίου smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:13 Η smarw έγραψε: #6 18-02-23 14:13 α ωραία σε ευχαριστώ πολύ , όπου και να ψάξω λέει οτι ισχύει απο Νοέμβριο του 2022 μέχρι Μάρτιο του 2023 αλλά δεν διευκρινιζει μέχρι πότε ακριβώς cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:29 Ο cha0s έγραψε: #7 18-02-23 18:29 Αν πας 3η λυκείου, προφανώς και αξίζει. Βρες ενα γιατρό να σου δώσει ενα χαρτί και είσαι καλυμμένος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:10 Η smarw έγραψε: #8 22-12-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mathithsgr Panatha mono Marel constansn Maynard suaimhneas Scandal phleidhs marioushi johnsala ggl tsiobieman George35 Pharmacist01 lepipini thesecretfemme Joji Angelo Νικολης2004 Unboxholics katia.m Wonderkid angel27_ george777 poioseinia phoni spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... Τι τάξη πας; Τα παιδιά της τρίτης λυκείου το κάνουν αυτό γιατί κοντεύουν οι πανελλαδικές. Αν έχεις παρόμοιο λόγο τότε ναι. Διαφορετικά κανένας γιατρός δεν θα στο δώσει.
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:45 Η Κάμπια έγραψε: #3 13-02-23 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Τι τάξη πας; Τα παιδιά της τρίτης λυκείου το κάνουν αυτό γιατί κοντεύουν οι πανελλαδικές. Αν έχεις παρόμοιο λόγο τότε ναι. Διαφορετικά κανένας γιατρός δεν θα στο δώσει. Click για ανάπτυξη... Γ' Λυκείου πάω smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:02 Η smarw έγραψε: #4 18-02-23 11:02 παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:29 Η Κάμπια έγραψε: #5 18-02-23 13:29 Αρχική Δημοσίευση από smarw: παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι μέχρι 10 Μαρτίου smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:13 Η smarw έγραψε: #6 18-02-23 14:13 α ωραία σε ευχαριστώ πολύ , όπου και να ψάξω λέει οτι ισχύει απο Νοέμβριο του 2022 μέχρι Μάρτιο του 2023 αλλά δεν διευκρινιζει μέχρι πότε ακριβώς cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:29 Ο cha0s έγραψε: #7 18-02-23 18:29 Αν πας 3η λυκείου, προφανώς και αξίζει. Βρες ενα γιατρό να σου δώσει ενα χαρτί και είσαι καλυμμένος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:10 Η smarw έγραψε: #8 22-12-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mathithsgr Panatha mono Marel constansn Maynard suaimhneas Scandal phleidhs marioushi johnsala ggl tsiobieman George35 Pharmacist01 lepipini thesecretfemme Joji Angelo Νικολης2004 Unboxholics katia.m Wonderkid angel27_ george777 poioseinia phoni spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Τι τάξη πας; Τα παιδιά της τρίτης λυκείου το κάνουν αυτό γιατί κοντεύουν οι πανελλαδικές. Αν έχεις παρόμοιο λόγο τότε ναι. Διαφορετικά κανένας γιατρός δεν θα στο δώσει. Click για ανάπτυξη... Γ' Λυκείου πάω
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:02 Η smarw έγραψε: #4 18-02-23 11:02 παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:29 Η Κάμπια έγραψε: #5 18-02-23 13:29 Αρχική Δημοσίευση από smarw: παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι μέχρι 10 Μαρτίου smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:13 Η smarw έγραψε: #6 18-02-23 14:13 α ωραία σε ευχαριστώ πολύ , όπου και να ψάξω λέει οτι ισχύει απο Νοέμβριο του 2022 μέχρι Μάρτιο του 2023 αλλά δεν διευκρινιζει μέχρι πότε ακριβώς cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:29 Ο cha0s έγραψε: #7 18-02-23 18:29 Αν πας 3η λυκείου, προφανώς και αξίζει. Βρες ενα γιατρό να σου δώσει ενα χαρτί και είσαι καλυμμένος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:10 Η smarw έγραψε: #8 22-12-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mathithsgr Panatha mono Marel constansn Maynard suaimhneas Scandal phleidhs marioushi johnsala ggl tsiobieman George35 Pharmacist01 lepipini thesecretfemme Joji Angelo Νικολης2004 Unboxholics katia.m Wonderkid angel27_ george777 poioseinia phoni spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:29 Η Κάμπια έγραψε: #5 18-02-23 13:29 Αρχική Δημοσίευση από smarw: παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι μέχρι 10 Μαρτίου smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:13 Η smarw έγραψε: #6 18-02-23 14:13 α ωραία σε ευχαριστώ πολύ , όπου και να ψάξω λέει οτι ισχύει απο Νοέμβριο του 2022 μέχρι Μάρτιο του 2023 αλλά δεν διευκρινιζει μέχρι πότε ακριβώς cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:29 Ο cha0s έγραψε: #7 18-02-23 18:29 Αν πας 3η λυκείου, προφανώς και αξίζει. Βρες ενα γιατρό να σου δώσει ενα χαρτί και είσαι καλυμμένος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:10 Η smarw έγραψε: #8 22-12-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mathithsgr Panatha mono Marel constansn Maynard suaimhneas Scandal phleidhs marioushi johnsala ggl tsiobieman George35 Pharmacist01 lepipini thesecretfemme Joji Angelo Νικολης2004 Unboxholics katia.m Wonderkid angel27_ george777 poioseinia phoni spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smarw: παιδιά ισχύει μέχρι και τέλος Μαρτίου; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι μέχρι 10 Μαρτίου
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:13 Η smarw έγραψε: #6 18-02-23 14:13 α ωραία σε ευχαριστώ πολύ , όπου και να ψάξω λέει οτι ισχύει απο Νοέμβριο του 2022 μέχρι Μάρτιο του 2023 αλλά δεν διευκρινιζει μέχρι πότε ακριβώς cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:29 Ο cha0s έγραψε: #7 18-02-23 18:29 Αν πας 3η λυκείου, προφανώς και αξίζει. Βρες ενα γιατρό να σου δώσει ενα χαρτί και είσαι καλυμμένος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:10 Η smarw έγραψε: #8 22-12-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mathithsgr Panatha mono Marel constansn Maynard suaimhneas Scandal phleidhs marioushi johnsala ggl tsiobieman George35 Pharmacist01 lepipini thesecretfemme Joji Angelo Νικολης2004 Unboxholics katia.m Wonderkid angel27_ george777 poioseinia phoni spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α ωραία σε ευχαριστώ πολύ , όπου και να ψάξω λέει οτι ισχύει απο Νοέμβριο του 2022 μέχρι Μάρτιο του 2023 αλλά δεν διευκρινιζει μέχρι πότε ακριβώς
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:29 Ο cha0s έγραψε: #7 18-02-23 18:29 Αν πας 3η λυκείου, προφανώς και αξίζει. Βρες ενα γιατρό να σου δώσει ενα χαρτί και είσαι καλυμμένος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:10 Η smarw έγραψε: #8 22-12-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:10 Η smarw έγραψε: #8 22-12-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος;
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Γεια σας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στο σχολείο μου έλειπαν πολλά παιδιά της Γ' Λυκείου επειδή πήραν το χαρτί της γρίπης έτσι ώστε να γλυτώσουν 5 μέρες σχολείου χωρίς απουσίες. Το θέμα είναι ότι με έβαλε και εμένα στον πειρασμό να το κάνω. Θα με βόλευε πάρα πολύ να κάτσω στο σπίτι για μια εβδομάδα και να έχω άπλετο χρόνο για να κάνω επαναλήψεις. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πείτε μου την γνώμη σας. Click για ανάπτυξη... αυτό ισχύει για φέτος;