Eleanna89
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Καλησπέρα!
Κέρδισα μια ετήσια υποτροφία από το ΙΕΚ Άλφα για οποιαδήποτε ειδικότητα σε διετές πρόγραμμα, και δίνουν και δεύτερη ειδικότητα δωρεάν, μαζί με διάφορα extra (ξένες γλώσσες, σεμινάρια, πληροφορική, βιογραφικό, εύρεση εργασίας κλπ).
Δυστυχώς δε θα μπορέσω να την αξιοποιήσω, οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος/α, στείλτε μου μήνυμα να σας δώσω λεπτομέρειες!
Κέρδισα μια ετήσια υποτροφία από το ΙΕΚ Άλφα για οποιαδήποτε ειδικότητα σε διετές πρόγραμμα, και δίνουν και δεύτερη ειδικότητα δωρεάν, μαζί με διάφορα extra (ξένες γλώσσες, σεμινάρια, πληροφορική, βιογραφικό, εύρεση εργασίας κλπ).
Δυστυχώς δε θα μπορέσω να την αξιοποιήσω, οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος/α, στείλτε μου μήνυμα να σας δώσω λεπτομέρειες!

cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.605 μηνύματα.

Κάνε Instagram, κάνε giveaway την υποτροφία, μάζεψε πολλούς followers και μετά θα έχεις ένα δυνατό προφίλ για να σου στέλνουν προϊόντα για διαφήμιση 

Περιοχή;Καλησπέρα!
Δυστυχώς δε θα μπορέσω να την αξιοποιήσω, οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος/α, στείλτε μου μήνυμα να σας δώσω λεπτομέρειες!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- FNC_Sophia
- E.Z
- hello1234
- Greg25
- Drscientist
- Debugging_Demon
- Primary Care
- danai22
- Jauahahwiwisjs
- Aria2006
- Anna1974
- Scandal