Πρώτων προσωπικά προτιμώ τα duo από οποιαδήποτε άλλη μάρκα, με βολεύουν καλύτερα, κάθονται καλύτερα. Μπορώ να πω πως δεν μου έχει δημιουργήσει, μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα!

Οπότε ναι, συμφωνώ και εγώ με την σειρά μου, ότι δεν φταίει η μάρκα, ειδικά όταν έχει και ένα όνομα! Πέρα αυτού, όταν το εξετάζεις πριν το βάλεις, δεν είναι αυτό!
Μπορεί να έτυχε το συγκεκριμένο να είχε κάποιο πρόβλημα (δεν πρέπει να πιέζονται αυτά) ή με τα νύχια σου (αφού λες ότι εσύ το έβαλες) να το έσκισες! Έχετε και μερικές κάτι νυχάρες βρε παιδί μου
Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως είναι ότι όντως δεν μπαίνουν σωστά τα "μπαλονάκια" όταν είσαι εσύ απέναντί του. Καλύτερα να το βάζει το παλικάρι, σίγουρα θα μπει καλύτερα, και εννοείται πως θέλει λίγη εξάσκηση αλλά δεν είναι και κάτι το περίπλοκο. Άστον να μάθει, σίγουρα αυτός θα το βάζει πιο σωστά, μόνο και μόνο από την θέση που βρίσκετε.
Και σχετικά τώρα με τον κύκλο σου, πάντα τα κοριτσάκια έχετε κάποιες καθυστερήσεις στους κύκλους όταν αλλάζει η εποχή (χειμώνα και καλοκαίρι), τουλάχιστον όπως μου έχουν πει και όπως έχω παρατηρήσει εγώ. Μήπως ήταν αυτό εν τέλει και όχι κάτι άλλο?
Πάντα καλά έκανες και πήγες σε γιατρό κλπ. Πολλές στην θέση σου θα είχαν μείνει στο ερώτημα, εάν πρέπει να πάνε σε γιατρό
Για το μέγεθος του αναφερόμενου δεν θα το σχολιάσω, αν και ναι, μου φαίνεται λίγο, σπανίως, μεγάλο -.- Ξέρεις σε αυτό, παίζει ρόλο και ο φωτισμός και η οπτική γωνία, να το ξέρεις