Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:07 Η Maria20897: #21 04-07-24 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ ξέρω ότι μπορείς να μείνεις έγκυος και από προσπερματικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ισχύει αυτό απλά πήρα το χάπι μέσα σε λιγότερο από μια ώρα. Ελπιζω να μην έγινε κάτι τέτοιο. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:08 Η rafaela11: #22 04-07-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Εννοείται ότι πάντα χρησιμοποιούμε προφυλάξεις απλά έτυχε αυτή η φορά. Νομίζω ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες πάντως και όπως ισχυρίζεται το αγόρι μου τα υγρά ήταν προσπερματικα αφού δεν είχε τελειώσει. Πρώτη φορά το παίρνω και το εκανα περισσότερο για σιγουριά. Τώρα έχω μέτρια ΡΟΗ και είναι κοκκινο ενώ στην αρχή ήταν ελαφρύ κοκκινο/ροζ. Click για ανάπτυξη... Έτσι τυχαίνουν και πολλά μωρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Ναι ισχύει αυτό απλά πήρα το χάπι μέσα σε λιγότερο από μια ώρα. Ελπιζω να μην έγινε κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δεν θα μείνεις εφόσον το πήρες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #23 04-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Εννοείται ότι πάντα χρησιμοποιούμε προφυλάξεις απλά έτυχε αυτή η φορά. Νομίζω ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες πάντως και όπως ισχυρίζεται το αγόρι μου τα υγρά ήταν προσπερματικα αφού δεν είχε τελειώσει. Πρώτη φορά το παίρνω και το εκανα περισσότερο για σιγουριά. Τώρα έχω μέτρια ΡΟΗ και είναι κοκκινο ενώ στην αρχή ήταν ελαφρύ κοκκινο/ροζ. Click για ανάπτυξη... Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν θα μείνεις εφόσον το πήρες Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:15 Η Maria20897: #24 04-07-24 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:20 Η Grand Duchess: #25 04-07-24 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Click για ανάπτυξη... Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:23 Η Maria20897: #26 04-07-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ΜΗΝ παίζει κάτι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:27 Ο GeorgePap2003: #27 04-07-24 13:27 Πάντα σκούφο μάγκες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 04-07-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ ξέρω ότι μπορείς να μείνεις έγκυος και από προσπερματικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ισχύει αυτό απλά πήρα το χάπι μέσα σε λιγότερο από μια ώρα. Ελπιζω να μην έγινε κάτι τέτοιο.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:08 Η rafaela11: #22 04-07-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Εννοείται ότι πάντα χρησιμοποιούμε προφυλάξεις απλά έτυχε αυτή η φορά. Νομίζω ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες πάντως και όπως ισχυρίζεται το αγόρι μου τα υγρά ήταν προσπερματικα αφού δεν είχε τελειώσει. Πρώτη φορά το παίρνω και το εκανα περισσότερο για σιγουριά. Τώρα έχω μέτρια ΡΟΗ και είναι κοκκινο ενώ στην αρχή ήταν ελαφρύ κοκκινο/ροζ. Click για ανάπτυξη... Έτσι τυχαίνουν και πολλά μωρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Ναι ισχύει αυτό απλά πήρα το χάπι μέσα σε λιγότερο από μια ώρα. Ελπιζω να μην έγινε κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δεν θα μείνεις εφόσον το πήρες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #23 04-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Εννοείται ότι πάντα χρησιμοποιούμε προφυλάξεις απλά έτυχε αυτή η φορά. Νομίζω ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες πάντως και όπως ισχυρίζεται το αγόρι μου τα υγρά ήταν προσπερματικα αφού δεν είχε τελειώσει. Πρώτη φορά το παίρνω και το εκανα περισσότερο για σιγουριά. Τώρα έχω μέτρια ΡΟΗ και είναι κοκκινο ενώ στην αρχή ήταν ελαφρύ κοκκινο/ροζ. Click για ανάπτυξη... Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν θα μείνεις εφόσον το πήρες Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:15 Η Maria20897: #24 04-07-24 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:20 Η Grand Duchess: #25 04-07-24 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Click για ανάπτυξη... Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:23 Η Maria20897: #26 04-07-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ΜΗΝ παίζει κάτι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:27 Ο GeorgePap2003: #27 04-07-24 13:27 Πάντα σκούφο μάγκες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 04-07-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Εννοείται ότι πάντα χρησιμοποιούμε προφυλάξεις απλά έτυχε αυτή η φορά. Νομίζω ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες πάντως και όπως ισχυρίζεται το αγόρι μου τα υγρά ήταν προσπερματικα αφού δεν είχε τελειώσει. Πρώτη φορά το παίρνω και το εκανα περισσότερο για σιγουριά. Τώρα έχω μέτρια ΡΟΗ και είναι κοκκινο ενώ στην αρχή ήταν ελαφρύ κοκκινο/ροζ. Click για ανάπτυξη... Έτσι τυχαίνουν και πολλά μωρά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Ναι ισχύει αυτό απλά πήρα το χάπι μέσα σε λιγότερο από μια ώρα. Ελπιζω να μην έγινε κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δεν θα μείνεις εφόσον το πήρες
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #23 04-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Εννοείται ότι πάντα χρησιμοποιούμε προφυλάξεις απλά έτυχε αυτή η φορά. Νομίζω ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες πάντως και όπως ισχυρίζεται το αγόρι μου τα υγρά ήταν προσπερματικα αφού δεν είχε τελειώσει. Πρώτη φορά το παίρνω και το εκανα περισσότερο για σιγουριά. Τώρα έχω μέτρια ΡΟΗ και είναι κοκκινο ενώ στην αρχή ήταν ελαφρύ κοκκινο/ροζ. Click για ανάπτυξη... Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν θα μείνεις εφόσον το πήρες Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:15 Η Maria20897: #24 04-07-24 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:20 Η Grand Duchess: #25 04-07-24 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Click για ανάπτυξη... Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:23 Η Maria20897: #26 04-07-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ΜΗΝ παίζει κάτι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:27 Ο GeorgePap2003: #27 04-07-24 13:27 Πάντα σκούφο μάγκες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 04-07-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Εννοείται ότι πάντα χρησιμοποιούμε προφυλάξεις απλά έτυχε αυτή η φορά. Νομίζω ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες πάντως και όπως ισχυρίζεται το αγόρι μου τα υγρά ήταν προσπερματικα αφού δεν είχε τελειώσει. Πρώτη φορά το παίρνω και το εκανα περισσότερο για σιγουριά. Τώρα έχω μέτρια ΡΟΗ και είναι κοκκινο ενώ στην αρχή ήταν ελαφρύ κοκκινο/ροζ. Click για ανάπτυξη... Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν θα μείνεις εφόσον το πήρες Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη
Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:15 Η Maria20897: #24 04-07-24 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:20 Η Grand Duchess: #25 04-07-24 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Click για ανάπτυξη... Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:23 Η Maria20897: #26 04-07-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ΜΗΝ παίζει κάτι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:27 Ο GeorgePap2003: #27 04-07-24 13:27 Πάντα σκούφο μάγκες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 04-07-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Για να σου φύγει και το άγχος, την επόμενη εβδομάδα να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις. Σε γόνιμες μέρες με κύκλο 33 ημερών (ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) στην 10 ημέρα όχι δεν ήσουν. Σε γυναίκα με κύκλο 28 ημερών η ημέρα ωορρηξίας είναι την 14η. Η ωορρηξία συμβαίνει 14 ημέρες πριν αρχή της επόμενης περιόδου, οπότε εσύ να υπολογίζεις το παραθύρο 17-20ης ημερας (γιατί το σπέρμα ζει κάποιες ελάχιστες ημέρες μέσα) υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνης. Σου προτείνω οπωσδήποτε την επόμενη φορά που πας στην/ον γυναικολόγο σου να σε πληροφορήσει αναλυτικά περί κυκλου. Όλες οι γυναίκες οφείλουμε να γνωρίζουμε για την υγεία μας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αυτό ακριβώς, κατά 99% μη φοβάται. Θα κάνει και το τεστ και θα είναι σίγουρη Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:20 Η Grand Duchess: #25 04-07-24 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Click για ανάπτυξη... Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:23 Η Maria20897: #26 04-07-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ΜΗΝ παίζει κάτι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:27 Ο GeorgePap2003: #27 04-07-24 13:27 Πάντα σκούφο μάγκες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 04-07-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria20897: Γενικά δεν είναι 100% σταθερός ο κύκλος μου, αλλά πάντα θα μου ερθει αργότερα, ποτε νωρίτερα οποτε είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών. Συνήθως θα μου ερθει 2-3 μέρες έως και μια εβδομάδα αργότερα από την προβλεπόμενη περίοδο και μέσω του ημερολογίου έβγαλε ότι έχω κύκλο 33 ημερών. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου άρα ευελπιστώ να μην ήμουν σε γόνιμες μέρες ή κοντά σε ωορρηξία. Click για ανάπτυξη... Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι.
Maria20897 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maria20897 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:23 Η Maria20897: #26 04-07-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ΜΗΝ παίζει κάτι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:27 Ο GeorgePap2003: #27 04-07-24 13:27 Πάντα σκούφο μάγκες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 04-07-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Σε ασταθή κύκλο, κάνε ένα ημερολόγιο στο τετράδιό σου που θα καταγράφεις τα συμπτώματα σου. Δηλαδή. Συμπτώματα ωορρηξίας είναι το πρήξιμο, ο πόνος εκείνη την ημέρα, λίγο αίμα σε κάποιες γυναίκες, μικρή αύξηση της θερμοκρασίας σώματος σου (πολύ συνηθισμένη πρακτική από γυναίκες να το παρακολουθούν έτσι). Για περισσότερες πληροφορίες σίγουρα στην γυναικολόγο σου να σου τα πει όμορφα και ωραία. Σε γόνιμες ημέρες αυτή την φορά δεν ήσουν σίγουρα, με κύκλο πάνω των 30 ημερών, αλλά για το μέλλον, να αρχίσεις να έχεις υπόψη σου σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεσαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυυυ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ΜΗΝ παίζει κάτι.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:27 Ο GeorgePap2003: #27 04-07-24 13:27 Πάντα σκούφο μάγκες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 04-07-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 13:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 04-07-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:14 Η Grand Duchess: #29 04-07-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάντα σκούφο μάγκες! Click για ανάπτυξη... Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Και θηλεα και άρρενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο σκουφος ειναι μονο για το κρυο και τα χιονια ...οχι για την ανοιξη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να φοράς σκούφο όλο το χρόνο παρά να αλλάζεις πάνες, αυτό είναι σίγουρο.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.787 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Ο GeorgePap2003: #30 04-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμ είναι ατακτουλια κάποια τι να τα κάμεις. Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:23 Ο ultraviolence: #31 04-07-24 14:23 Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:30 Η Grand Duchess: #32 04-07-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουλίου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πέρα από τη πλάκα-πάντα προφυλάξεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να το ευχαριστιέστε κιολας... Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και να πούμε ότι η προφύλαξη δεν είναι μόνο για την περίπτωση της εγκυμοσύνης αλλά και για τόσα ΣΜΝ που κυκλοφορούν. Click για ανάπτυξη... ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΜΝ Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν λύσεις να την αποφύγεις. Για σοβαρά ΣΜΝ....δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε προφυλαξη και έχετε τα κεφάλια σας ήσυχα. Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι 2 σύντροφοι πριν κάνετε κάτι.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 14:39 Ο ultraviolence: #33 04-07-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είναι να πάτε ελεύθερα να κάνετε εξετάσεις και οι σύντροφοι πριν κάνετε κάτι. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αν ο/η σύντροφος σας θέλει αποκλειστικά ελεύθερα απαιτείστε εξετάσεις για ΣΜΝ, δεν είναι κακό. Προσέχουμε για να έχουμε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:07 Η Grand Duchess: #34 04-07-24 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: δεν είναι κακό. Click για ανάπτυξη... Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:09 Ο ultraviolence: #35 04-07-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: KaterinaL Joji VIVA Help :) Indecisive2 Ilovemycats27 Arvacon Kitana theodle Mariek Debugging_Daemon Alexecon1991 physicscrazy estrela Mapz tsiobieman Magigi Leopoldos_134 Αντωνία eukleidhs1821 Corfu kitty GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous kate45 Arianara S3 Steliosalm thecrazycretan constansn Schlimazel V@Per Kate1914 Μήτσος10 panosT436 Leo komm Lathy Helen06 bibliofagos Abiogenesis P.Dam. Than003 Nala BatGuin fmarulezkd ivannag ένας τυχαίος Αναστασία197 Alessandra Eliza rafaela11 george777 giannhs2001 Paragontas7000 marry.pp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι απλά δεν είναι κακό. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ. Τι πάει να πει θέλω ελεύθερα χωρίς έλεγχο; Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:12 Η Joji έγραψε: #36 04-07-24 15:12 Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2024 στις 15:23 Η Grand Duchess: #37 04-07-24 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μωρέ εγώ το ξέρω, απλά δυστυχώς υπάρχει η αντίληψη ότι αν ζητήσεις εξετάσεις, δεν υπάρχει και καλά εμπιστοσύνη. Τρίχες Click για ανάπτυξη... Τρίχες κατσαρες. Αν πετύχεις σε τέτοιο άτομο το ψάρι βρωμάει και έχεις φάει κέρατο γι'αυτό αντιδράει έτσι. Εξάλλου κάποια σμν μπορεί να τα κολλήσει κάποιος χρόνια πριν και να μην έχει συμπτώματα ακόμη αλλά να είναι μεταδοτικός. Με αμόρφωτους μην μπλέκετε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α ναι, μιας και πήγε εκεί το θέμα, κορίτσια και αγόρια, αν το ταίρι σας δεν δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, just leave. Click για ανάπτυξη... YES. ΤΟ ΨΆΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΕΙ