catlin
Δραστήριο μέλος

αλλά τι ζητάω και γω βραδιάτικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάτι που να μη χρειάζεται παρακολούθηση αν γίνεται....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Κατ' ουσίαν, προοπτικές φιλολόγου. Φιλόλογος.Τι προοπτικές έχει όποιος πάρει το πτυχίο; Σαν τι βγαίνεις από αυτό το τμήμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Libertus
Συντονιστής

Από το πρόγραμμα ψυχολογίας αποκτάς επαγγελματικά δικαιώματα ψυχολόγου. Με το σχέδιο <<Αθηνά>> μάλιστα θα αναβαθμιστεί σε Ψυχολογία ΕΚΠΑ. Από το σκέτο Φ.Π.Ψ. έχεις επαγγελματικά δικαιώματα φιλολόγου.Στις βάσεις υπάρχει ξεχωριστή σχολή με την παρένθεση (Προγ. Ψυχολογίας) με άλλη βάση. Τι είναι ακριβώς?
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Libertus
Συντονιστής

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Για τις εγγραφες των πρωτοετων!!!!
dimitsos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Είναι εύκολη σχολή το ΦΠΨ?? Σκέφτομαι να γραφτώ για δεύτερο πτυχίο. Πώς είναι τα μαθήματα εκεί μέσα?? Εύκολα?? Δύσκολα??
Απο χημικό σε θεωρητική σχολή πως θα τα καταφέρεις; Είναι εύκολη σχολή, αλλα έχει και αρχαία και λατινικά. Αν δε ξέρεις το λυω και το amo τι θα κάνεις; Θα κάτσεις να διαβάσεις γραμματική και συντακτικό β και γ λυκείου; Αυτά στο πανεπιστήμιο θεωρούνται δεδομένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitsos
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρεις όμως ποια είναι η ειρωνεία?? Εγώ κανονικά, στη Β'λυκείου ήθελα να πάω θεωρητική κατεύθυνση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η γραμματική και το συντακτικό των αρχαίων, αλλά και η ιστορία. Ακόμα θυμάμαι τις κλίσεις των επιθέτων, των ουσιαστικών και των ρημάτων. Μέχρι και τα λατινικά μου φάνηκαν εύκολα, παρότι δεν έμαθα ποτέ μου, καθότι γνωρίζω γαλλικά και ιταλικά.
Από ό,τι μου είπανε όμως, δεν κάνουν τόσο πολλά αρχαία στο ΦΠΨ, όσο στην κλασική φιλολογία. Σωστά??
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν θες να γίνεις φιλόλογος, κάντο σωστά και πήγαινε στο φιλολογικό. Το ΦΠΨ παραλίγο να κλείσει αν δεν κάνω λάθος με το σχέδιο Αθηνά, γιατί να το ρισκάρεις και να πας σε ένα τμήμα με αβέβαιο μέλλον και ασαφές αντικείμενο σπουδών;Από ό,τι μου είπανε όμως, δεν κάνουν τόσο πολλά αρχαία στο ΦΠΨ, όσο στην κλασική φιλολογία. Σωστά??
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΥΓ Για να προλαβω το γνωστο θεμα, ναι το ξερω οτι δεν εχεις επαγγελματικα δικαιωματα ψυχολογου ακομα και αν παρεις κατευθυνση Ψ, δεν με ενδιαφερει να ανοιξω γραφειο....
ΥΓ2 Με κατατακτηριες ξερει κανεις τι παιζει στα δυο αυτα Τμηματα; Ευκολες/δυσκολες; Εχω την αισθηση οτι δεν πρεπει να δινουν και πολλοι (μπορει να κανω και λαθος).
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για ποιό λόγο να διαλέξεις την κατεύθυνση ψυχολογίας για να γίνεις...φιλόλογος χωρίς δικαιώματα ψυχολόγου ποτέ δεν το κατάλαβα.![]()
Για δευτερο πτυχιο το θελω ουτως ή αλλως, ουτε σαν ψυχολογος θελω να εργαστω ουτε σαν φιλολογος (μαλλον). Μου αρεσει το οτι δινει και καποιες βασεις φιλολογιας και καποιες βασεις ψυχολογιας και γενικα απο ο,τι ακουω ειναι και σχετικα ευκολη σχολη.... Δινει και παιδαγωγικη επαρκεια, κλεισαμε

Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σχετικά εύκολη σχολή θεωρείται σε σχέση με τις υπόλοιπες της φιλοσοφικής.Διάλεξε κάνα παιδαγωγικό που είναι πανεύκολο και έχει και την πλάκα του τι μπλέκεις με αρχαία κτλ;![]()
Την ειχα απωθημενο και την φιλολογια, ειδικα αρχαια και λατινικα μου αρεσαν παρα πολυ, απλα πλεον δεν εχω το κουραγιο και ''στομαχι'' για κλασσικο

Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.