Μα δν εχω κανει τπτ..Αυτο ειναι το θεμα.Νιωθω σαν να ειναι τιμωρια ολο αυτο,περναω ασχημες στιγμες κ δε μου αξιζουνε...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Για μένα η φετινή χρονιά ήταν ό,τι πιο ψυχοφθόρο.
Έτυχε να μπλέξω με ένα-δυο λάθος άτομα και τώρα όλοι μου γυρισαν την πλάτη. Γιατί? Γιατί επιλέξαν να με κρίνουν με βάση το ότι από ένα σημείο και μετά έπεσα ψυχολογικά, και ήμουν μονίμως πιωμένη. Δεν ντρέπομαι να το πω. Αλλά νιώθω εντελώς αδικημένη, που άτομα τα οποία με γνωρίζουν τόσα χρόνια, άτομα που εχω σταθεί δίπλα τους, σε φάση να γραφω εξετάσεις και στις 5 το πρωι να τρέχω σπίτι τους για να τους συμπαρασταθώ, με παρατάνε έτσι στην στιγμή που τους χρειάζομαι.
Η Αγγλία που υποτιθεται θα πάω για σπουδες, για μένα μοιάζει βουνό, κ όλοι απλά θεωρούν ότι "είμαι τυχερή που θα σπουδάσω εκεί κλπ..". Αλλά για ένα άτομο σαν εμένα, που με το παραμικρό χάνω πλήρως τν αυτοσυγκράτηση μου δεν είναι το ίδιο.
Τι διάλεξα? Απάθεια σε αυτούς που μου γυρίσαν την πλάτη, και περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μου. Έχω να πιω μια βδομάδα (ακούγεται λίγο, για μένα είναι πολύ) και φροντίζω να μαι με άτομα που ακόμη και αν με ξέρουν λίγο μου συμπαραστέκονται. Δεν θα κάτσω να σέρνομαι για την πάρτη κανενός.
Γι αυτό κουράγιο, ψηλά το κεφάλι κι όλα θα πάνε καλά. Αν κάθεσαι απλά να κλαίγεσαι και να αναρωτιέσαι "γιατί σ' εμένα?" δεν πετυχαίνεις τίποτα. Βρες τι σε κάνει να νιώθεις και να περνάς καλά, και φρόντισε τον εαυτό σου. Είσαι σε μία στασιμότητα, εγώ θα έλεγα πως περισσότερο φοβάσαι να προχωρήσεις και να αφήσεις πίσω κάποια πράγματα, παρά να το ότι θα συνεχιστεί αυτή η αρνητική κατάσταση. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η στάση σου απέναντι στην κατάσταση αυτή. Είσαι (όπως κι εγώ) πολύ μικρή ακόμη, διανύεις μία περίοδο στην ζωή σου που σχεδόν τα πάντα διορθώνονται. Είναι έρωτας? είναι κακοί βαθμοί? είναι γονείς? Ξύπνα! Δεν έχεις ζήσει ούτε την δεύτερη δεκαετία της ζωής σου ακόμη! Έχεις τόσα και τόσα να μάθεις και να ζήσεις. Μην χαλιέσαι, κοπελιά. Ειλικρινά.
Υπάρχουν πάντα και χειρότερα. Το θέμα είναι να βρεις από που θα αντλήσεις την δύναμη να σταθείς στα πόδια σου.