nPb
Επιφανές μέλος

Παντως η εντυπωση που εχω αποκομισει εγω ειναι πως η συνεπια και η παρουσια στο μαθημα επιβραβευονται απο τους καθηγητες και καμμια φορα ειναι αυτο το "boost" που θες για να περασεις ενα μαθημα ακομα και αν ειναι πολυ δυσκολο και στην πραξη δεν μπορεις να γραψεις πανω απο 4..... Εγω ειμαι τριτο ετος στο φυσικο ιωαννινων, αν υπαρχει καποια ποιο συγκεκριμενη απορια που μπορω να σου λυσω μπορεις να ρωτησεις.
Επιτέλους και ένας στο φόρουμ, που πατάει γήινα διότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ονειρεύονται ή λένε ότι γράφουν κάτι 9άρια για πλάκα στα Τμήματά τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σε συμβουλευα να ερθεις αν εχεις σκοπο να εισαι συνεπης στα μαθηματα, να τα παρακολουθεις χωρις να χανεις ωρες κλπ. Να εισαι προετοιμασμενη να κανεις ΠΟΛΛΑ μαθηματικα αλλα οχι τοσο αυστηρα οσο του λυκειου. Επισης βασικο ειναι να νιωθεις και καποιο ενδιαφερον στο αντικειμενο της φυσικης. Αν δεν σε ενδιαφερει καθολου σαν κλαδος και απλα θες το πτυχιο τοτε νομιζω πως απο ενα σημειο και μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να παραμεινεις συνεπης στα μαθηματα γιατι οντως καποια ειναι αρκετα δυσκολα. Παντως η εντυπωση που εχω αποκομισει εγω ειναι πως η συνεπια και η παρουσια στο μαθημα επιβραβευονται απο τους καθηγητες και καμμια φορα ειναι αυτο το "boost" που θες για να περασεις ενα μαθημα ακομα και αν ειναι πολυ δυσκολο και στην πραξη δεν μπορεις να γραψεις πανω απο 4..... Εγω ειμαι τριτο ετος στο φυσικο ιωαννινων, αν υπαρχει καποια ποιο συγκεκριμενη απορια που μπορω να σου λυσω μπορεις να ρωτησεις.
Εχω σκοπο να ειμαι συνεπης στα μαθηματα! αν αποφασισω να ερθω στο φυσικο....γενικα μ αρεσει σαν κλαδος,μου φαινεται πολυ ενδιαφερον πιο συγκεκριμενα μ αρεσει ο τομεας της φυσικης του περιβαλλοντος...(μετεωρολογια)...Απλως αυτο που ακουω απο μεγαλυτερους ειναι πως επειδη η σχολη ειναι πολυ δυσκολη...και μετα δεν υπαρχει επαγγελματικη αποκατασταση γιατι να παω και να ταλαιπωρηθω σε μια τετοια σχολη, που στην ουσια μετα δεν θα βρισκω δουλεια...δλδ θα αξιζει το κοπο??? αυτα μου λενε....και μπορω να πω πως με επηρεαζουν σε μεγαλο βαθμο για αυτο και εγω μετα σκεφτομαι αν ερθω ή οχι στο φυσικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω να βοήθησα!
Dias
Επιφανές μέλος

Αυτά που γράφει η OoOkoβοldOoO ισχύουν (πάνω - κάτω) και για τα Γιάννενα και για την Αθήνα και φαντάζομαι και για όλες τις πόλεις που έχουν Φυσικό τμήμα. Υπάρχουν φοιτητές δύο ταχυτήτων. Αν σε κάποιον αρέσει πραγματικά η Φυσική και είναι Ο στόχος του και το όνειρό του, η σχολή είναι τέλεια και καθόλου δύσκολη. Αν όμως είναι απλά ένα plan b, c, d, e ... ή μια τυχαία ή αναγκαστική επιλογή δεν θα καλοπεράσει, θα γκρινιάζει διαρκώς πόσο δύσκολη σχολή είναι και θα κάνει πολλά χρόνια να την τελειώσει..... αν αποφασισω να ερθω στο φυσικο....γενικα μ αρεσει σαν κλαδος,μου φαινεται πολυ ενδιαφερον ...Απλως αυτο που ακουω απο μεγαλυτερους ειναι πως επειδη η σχολη ειναι πολυ δυσκολη.....δλδ θα αξιζει το κοπο??? αυτα μου λενε....και μπορω να πω πως με επηρεαζουν σε μεγαλο βαθμο για αυτο και εγω μετα σκεφτομαι αν ερθω ή οχι στο φυσικο...ολα τα μαθηματα (της σχολης) γενικα ειναι θεωρια και πραξη???

nPb
Επιφανές μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστά τα λέει και ο Δίας πιο πάνω αλλά πρέπει να πάρεις υπόψιν σου μία σημαντική παράμετρο. Απομυθοποίησε λίγο το τέλεια και το καθόλου δύσκολη. Μάλλον τέλεια μπορεί να είναι αλλά καθόλου δύσκολη φαντάζει μόνο στον Δία και σε κάτι άλλες κινούμενες ιδιοφυΐες όπως λέει και η Θάλεια, που άμα έρθεις στα μέρη μας θα τις γνωρίσεις προσεχώς από κοντά. Εμείς οι υπόλοιποι που δεν ανήκουμε στους έξυπνους αλλά μας αρέσει πολύ η σχολή, μετά από αρκετό διάβασμα και κόπο θα σου πούμε πως αυτά που λεν περί ακατόρθωτου δεν ισχύουν. Αλλά δεν θα έλεγα, όπως ο Δίας, πως δεν είναι καθόλου δύσκοληΑν σε κάποιον αρέσει πραγματικά η Φυσική και είναι Ο στόχος του και το όνειρό του, η σχολή είναι τέλεια και καθόλου δύσκολη.
![]()

gregory nub
Διάσημο μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Το Φυσικό και το μαθηματικό της ΣΕΜΦΕ δεν είναι για τους κοινούς θνητούς, αλλά μόνο για τις μεγαλοφυΐες. Ήδη από το Μ.Ι.Τ. και το Cambridge έχουν υποβληθεί πολλές αιτήσεις μεταγραφής στη ΣΕΜΦΕ.Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν το Φυσικό του ΣΕΜΦΕ που είναι δυσκολότερο όλων των υπολοίπων.![]()

Δεν θύμωσα. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι είμαι ιδιοφυΐα. Μετά από αρκετό διάβασμα και κόπο δεν τη βρίσκω δύσκολη σχολή. Απλά αυτό που κάνω μου αρέσει.Απομυθοποίησε λίγο το τέλεια και το καθόλου δύσκολη. Μάλλον τέλεια μπορεί να είναι αλλά καθόλου δύσκολη φαντάζει μόνο στον Δία και σε κάτι άλλες κινούμενες ιδιοφυΐες .....αλλά μας αρέσει πολύ η σχολή, μετά από αρκετό διάβασμα και κόπο θα σου πούμε πως αυτά που λεν περί ακατόρθωτου δεν ισχύουν. Αλλά δεν θα έλεγα, όπως ο Δίας, πως δεν είναι καθόλου δύσκολη....Δία ελπίζω να μην θυμώσεις...

Alex zwsa
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Όταν το σφάλμα όμως θα βγει μικρό και θα δει ένα ωραίο 9ράκι θα σου πω πως θα κάνει...![]()
Ο καλός φοιτητής είναι... και καλός μάγειρας!

if you know what I mean

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Ω συμφοιτητή μου, έχω συγκινηθεί!Φυσικα οπως ειπε και η συμφοιτητρια μου πιο πριν ^^

if you know what I mean![]()
Τστστστστσ,μάγειρας θες να πεις που σε δηλητηριάζει;

Μα δεν είπα κάτι τέτοιο. Τα ίδια λέμε αν το προσέξεις....Ρε OoOkoβοldOoO (με τα τόσα Οο)πες το πιο απλά. Κάτι που είναι δύσκολο δεν σημαίνει ότι είναι και ακατόρθωτο για έναν άνθρωπο..
Εσύ μπορεί να μην θεωρείς το εαυτό σου ιδιοφυϊα όπως όλες άλλωστε οι ιδιοφυϊες δεν θεωρούν πως είναι ιδιοφυϊες, λογικόΔεν θύμωσα. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι είμαι ιδιοφυΐα. Μετά από αρκετό διάβασμα και κόπο δεν τη βρίσκω δύσκολη σχολή. Απλά αυτό που κάνω μου αρέσει.![]()

Για το αρκετό διάβασμα και κόπο συμφωνώ απόλυτα Δια!
Alex zwsa
Νεοφερμένο μέλος

Ω συμφοιτητή μου, έχω συγκινηθεί!![]()
Συναδελφικη αλληλεγγυη χεχε
Οταν το ψηφιακο βολτομετρο δεν μας τα λεει καλα ολοι γινομαστε master cheffs

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

lol παίζει να μην υπάρχει εργαστήριο που να μην μαγείρεψα

Civilara
Περιβόητο μέλος

https://www.adip.gr/eks/Evaluation_2010_Ioannina_Physics.pdf

επισης να συμπληρωσω οτι θ ηθελα ν ασχοληθω με το τομεα της ιατρικης η της ερευνας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.