γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.659 μηνύματα.

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα.
Εγω ηθελα να γινω παπας να εξομολογαω ... τωρα με βαζεις εσυ σε αυτοεξομολογηση..οκ θα σου πω ..για το λογο οτι , ισως εχει ενδιαφερον για αλλα παιδακια τουτη την κρίσιμη στιγμη.
Οχι τωρα εχω δρομολογιο και φευγω και να παρω και λεμονια για την γιαγια για να φτιαξει ''πτωματα''
Εγώ περιμένω πάντως , είναι μεγαλη βοήθεια μιας που ανοίγει το μηχανογραφικό σήμερα..

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.724 μηνύματα.
Παιδιά συγχωρέστε με αλλά όταν λέτε μόνο ως καθηγητής απο το φυσικό...τι εννοείτε ;
Πιστεύετε δηλαδή πως απο ημμυ μόλις τελειώσεις σε παίρνουν τηλέφωνο απο όλες τις εταιρίες για να σχεδιάζεις τσιπ ή ρομπότ στην Ελλάδα ;

George2025

Νεοφερμένο μέλος

Ο George2025 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα, προσωπικά τυχαίνει να έχω τελειώσει και τις δυο συγκεκριμένες σχολές (ΑΠΘ και ΔΠΘ) και έχω εργαστεί για περισσότερο από 10 χρόνια σε κάθε τομέα χωριστά. Οπότε θα σου μεταφέρω την εμπειρία μου.

Το τμήμα Φυσικής προσφέρει ξεκάθαρα θεωρητικές σπουδές που είναι βέβαια υψηλού επιπέδου αλλά θα πρέπει να σου αρέσει. Στην Ελλάδα οι προοπτικές είναι στην εκπαίδευση, στο εξωτερικό οι προοπτικές είναι εκτός από την εκπαίδευση σε οπουδήποτε άλλο θεωρητικό ή εφαρμοσμένο τομέα με προϋπόθεση την μεταπτυχιακή εξειδίκευση.

Το τμήμα ΗΜ (ΔΠΘ) προσφέρει υψηλού επιπέδου εφαρμοσμένες σπουδές στους τομείς που όπως βλέπω σε ενδιαφέρουν και κάπως πιο εύκολες από το τμήμα φυσικής. Πάλι θα πρέπει να υπολογίσεις μεταπτυχιακή ειδίκευση σε κάποιο τομέα. Οι προοπτικές είναι καλύτερες στην Ελλάδα και σαφώς στο εξωτερικό. Όμως στην Ελλάδα είσαι αυτομάτως αναγνωρισμένος Μηχανικός με δικαιώματα του ΤΕΕ.

Τα τμήματα Φυσικής και ΗΜΜΥ είναι ξεκάθαρες σπουδές.

Η ΣΕΜΦΕ δεν ξέρει ακόμη η ίδια τι είναι. Όταν το ανακαλύψει ας μας πει κι εμάς!

Θα πρέπει να φανταστείς τον εαυτό σου μετά από 10 ή 20 ή 30 ή ακόμη και 40 χρόνια. Τι σε ενδιαφέρει και σου αρέσει; Τι θα σου αποδώσει σε μισθό; Που θα εργάζεσαι; Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Η απόφαση θα πρέπει να είναι δική σου. Στην πορεία όμως μη διαστάσεις να αλλάξεις, η αλλαγή μπορεί να σε οπισθοδρομεί για λίγο αλλά τελικά ίσως το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Κυνήγησε το όνειρό σου, η εργασία συνήθως προσγειώνει τα όνειρα, κάνε επιλογές που να σε ικανοποιούν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια