redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 17:37 Ο redpointer: #21 06-07-25 17:37 Μην πας φυσικο με ΤΙΠΟΤΑ. Απειρα ατομα πηγαν και το μετανιωσαν μηδεν επαγγελματικη αποκατασταση και πανδυσκολη σχολη. Μονο καθηγητης μπορεις να γινεις με πολυ χαμηλο μισθο και τοξικο περιβαλλον. Ημμυ με τα χιλια η μονη hot καλη πολυτεχνειακη σχολη καθως σου εξασφαλιζει αποκατασταση λογω της πληροφορικης. Το ιδιο με το φυσικο ισχυει για τους σεμφε που ειναι πρακτικα ενα αχρηστο τμημα καθως ειναι σαν φυσικο+μαθηματικο με μηδεν αποκατασταση. Ολοι οι αποφοιτοι του σεμφε το γυρνανε σε πληροφορικη οποτε το μετανιωνουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 06-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αα δε το γνώριζα αυτό.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Η πατρα δεν σ άρεσε εε ;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Πατρα που λες είχες μείνει καιρό ή απλά βόλτα?? Click για ανάπτυξη... μπα ουτε βολτα..περαστικος με αυτοκινητο για Κυλλήνη. ενα καφε ειπαμε και φυγαμε. ειναι ωραια την αδικω? πατρινια εισαι? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η Riaaaa έγραψε: #23 06-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα ουτε βολτα..περαστικος με αυτοκινητο για Κυλλήνη. ενα καφε ειπαμε και φυγαμε. ειναι ωραια την αδικω? πατρινια εισαι? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 06-07-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις. Click για ανάπτυξη... ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:22 Η Riaaaa έγραψε: #25 06-07-25 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 06-07-25 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:32 Η Riaaaa έγραψε: #27 06-07-25 18:32 . Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Atrlef Νεοφερμένο μέλος Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Ο Atrlef έγραψε: #28 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην πας φυσικο με ΤΙΠΟΤΑ. Απειρα ατομα πηγαν και το μετανιωσαν μηδεν επαγγελματικη αποκατασταση και πανδυσκολη σχολη. Μονο καθηγητης μπορεις να γινεις με πολυ χαμηλο μισθο και τοξικο περιβαλλον. Ημμυ με τα χιλια η μονη hot καλη πολυτεχνειακη σχολη καθως σου εξασφαλιζει αποκατασταση λογω της πληροφορικης. Το ιδιο με το φυσικο ισχυει για τους σεμφε που ειναι πρακτικα ενα αχρηστο τμημα καθως ειναι σαν φυσικο+μαθηματικο με μηδεν αποκατασταση. Ολοι οι αποφοιτοι του σεμφε το γυρνανε σε πληροφορικη οποτε το μετανιωνουν.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 06-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αα δε το γνώριζα αυτό.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Η πατρα δεν σ άρεσε εε ;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Πατρα που λες είχες μείνει καιρό ή απλά βόλτα?? Click για ανάπτυξη... μπα ουτε βολτα..περαστικος με αυτοκινητο για Κυλλήνη. ενα καφε ειπαμε και φυγαμε. ειναι ωραια την αδικω? πατρινια εισαι? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η Riaaaa έγραψε: #23 06-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα ουτε βολτα..περαστικος με αυτοκινητο για Κυλλήνη. ενα καφε ειπαμε και φυγαμε. ειναι ωραια την αδικω? πατρινια εισαι? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 06-07-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις. Click για ανάπτυξη... ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:22 Η Riaaaa έγραψε: #25 06-07-25 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 06-07-25 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:32 Η Riaaaa έγραψε: #27 06-07-25 18:32 . Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Atrlef Νεοφερμένο μέλος Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Ο Atrlef έγραψε: #28 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αα δε το γνώριζα αυτό.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Η πατρα δεν σ άρεσε εε ;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Πατρα που λες είχες μείνει καιρό ή απλά βόλτα?? Click για ανάπτυξη... μπα ουτε βολτα..περαστικος με αυτοκινητο για Κυλλήνη. ενα καφε ειπαμε και φυγαμε. ειναι ωραια την αδικω? πατρινια εισαι?
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:13 Η Riaaaa έγραψε: #23 06-07-25 18:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα ουτε βολτα..περαστικος με αυτοκινητο για Κυλλήνη. ενα καφε ειπαμε και φυγαμε. ειναι ωραια την αδικω? πατρινια εισαι? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 06-07-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις. Click για ανάπτυξη... ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:22 Η Riaaaa έγραψε: #25 06-07-25 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 06-07-25 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:32 Η Riaaaa έγραψε: #27 06-07-25 18:32 . Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Atrlef Νεοφερμένο μέλος Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Ο Atrlef έγραψε: #28 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μπα ουτε βολτα..περαστικος με αυτοκινητο για Κυλλήνη. ενα καφε ειπαμε και φυγαμε. ειναι ωραια την αδικω? πατρινια εισαι? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 06-07-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις. Click για ανάπτυξη... ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:22 Η Riaaaa έγραψε: #25 06-07-25 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 06-07-25 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:32 Η Riaaaa έγραψε: #27 06-07-25 18:32 . Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Atrlef Νεοφερμένο μέλος Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Ο Atrlef έγραψε: #28 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όχι δεν είμαι πατρινια απλά συγκρίνω την πατρα και τα Ιωάννινα σαν φοιτητικες πόλεις. Έχω πάει και στις δύο. Νομίζω κάποιος στα ιωαννινα μετά από 5-6 χρόνια δεν θα έχει τι να κάνει στα ιωαννινα θα βαρεθεί κάτι το οποίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα γινει αλλά μην πω τίποτα για τις βάσεις. Click για ανάπτυξη... ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:22 Η Riaaaa έγραψε: #25 06-07-25 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 06-07-25 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:32 Η Riaaaa έγραψε: #27 06-07-25 18:32 . Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Atrlef Νεοφερμένο μέλος Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Ο Atrlef έγραψε: #28 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε πες οτι θες αθηνα λες ε ..εγω παντως τον πειραια τον αλλαζα με αλλη ωραια πολη καθαρη με θαλλασα. Δυστηχως το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να κανω τετοια ποιοτικη ζωη... επρεπε να γινω γιατρος που δεν μ'αρεσει ή παππας. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή??
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 06-07-25 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:32 Η Riaaaa έγραψε: #27 06-07-25 18:32 . Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Atrlef Νεοφερμένο μέλος Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Ο Atrlef έγραψε: #28 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι εννοείς ποιοτική ζωή;; εάν ήσουν παπάς θα έμενες αλλού δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:32 Η Riaaaa έγραψε: #27 06-07-25 18:32 . Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Atrlef Νεοφερμένο μέλος Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Ο Atrlef έγραψε: #28 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
. Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ου ναι σε μια παραλιακη πολη.. να εχει και ερημικες παραλιες να κανω μπανιο. Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν?
Atrlef Νεοφερμένο μέλος Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Ο Atrlef έγραψε: #28 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οσο πιο μικρη η πολη τοσο πιο καλη φοιτητικη ζωη... Φοιτητικη ζωη = επαφη ανθρωπων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 εχουμε και πιο καλα αλλα δεν φτανουν τα φραγκα μου... ειμαι ενας φτωχος και αφραγκος για να παω στο βαρουλκο... αυτα τα καθίκια με τις βενζινες φταινε. Click για ανάπτυξη... Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:37 Η Riaaaa έγραψε: #29 06-07-25 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... Αα ναι ναι άμα μπορείς
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 06-07-25 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Σου εύχομαι κάποια στιγμή όντως να καταφέρεις να μετακόμισης είτε λόγω δουλειάς ή όχι ώστε να μείνεις εκεί. Ποιες πόλεις θα σου άρεσαν? Click για ανάπτυξη... ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Atrlef: Η Θεσσαλονίκη όμως που φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή μεγαλούπολη είναι… κάνε μου ένα τοπ5 σε σειρά φοιτητουπολεων για σένα αν δεν βαριέσαι Click για ανάπτυξη... θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:42 Η Riaaaa έγραψε: #31 06-07-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Click για ανάπτυξη... Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο..
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:44 Ο Arvacon έγραψε: #32 06-07-25 18:44 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ! Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε δεν ξερω ..μαρεσουν τα μεγαλα νησια να μπορω να κανω αποστασεις..πχ οχι κυθηρα...και πολεις στις στερια ειναι ονοιρο η πελοπονησος εχει πολλες πολλες... και το ιονιο ειναι αριστο... δυστηχως δεν ειμαι ταξιδεμενος..μονο λημνο , μυτιληνη, παρο, Κυλλήνη , κυθηρα, πορτο χελι και θεσσαλονικη εχω παει Το θεμα ειναι η δουλεια ..ενα ηλεκτρολογο τι να τον κανει η μικρη πολη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 θεσσαλονικη χανια μυτιληνη σαμος αγιος νικολαος καλαματα βολος Click για ανάπτυξη... Τοτε Σαμος ειναι για 'σενα. Παμ!
Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:46 Ο Guest 688951: #33 06-07-25 18:46 Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 06-07-25 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί ?? αν πας σε ένα ωραίο νησι θα χτίσεις πελατολόγιο, θα σε μάθουν, θα είσαι καλός και γνωστός και θα σε επιλέγουν. Άρα και πελάτες θα έχεις και διακοπές θα κάνεις σε ένα όμορφο νησί και μπανακια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Μακριά η Κρήτη αλλά θα είναι ωραία έχει και καλό πανεπιστήμιο.. Click για ανάπτυξη... Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος.
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:49 Ο Arvacon έγραψε: #35 06-07-25 18:49 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2?
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Η Riaaaa έγραψε: #36 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akis_95: Εχω να πω τα καλυτερα για το πανεπιστημιο Κρητης.Για ολα τα τμηματα του. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα και επιλεγεις να πας αθηνα ΠΑΔΑ λογω δικαιωματων και οχι κρητη ειναι τουλαχιστον εκγλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οι ηλεκτρολογοι πολυτεχνειου δεν εχουν αντικειμενο στα μικρα μερη..εκει τα κανουν ολα οι πολιτικοι μηχανικοι Τα χανια και ο αγιος ειναι υπεροχα.... και απαισια ταυτοχρονα ξεσκιστρες. Κοριτσια θα μας κοψουν ...θα μας πανε στην καφετερια..ειμαστε τραγικα εκτος. Click για ανάπτυξη... Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή.
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:50 Ο Arvacon έγραψε: #37 06-07-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 06-07-25 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:53 Η Riaaaa έγραψε: #39 06-07-25 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ναι τραγικό να σπουδάζεις τόσα χρόνια κ να μην βρίσκεις δουλειά με αξιοπρεπή μισθό . Κ μεταπτυχιακό . Αλλά αν κάποιος είναι τυχερός ίσως βρει κάποια δουλειά σαφώς πάνω στο αντικείμενο του να πληρώνεται οκ .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε
Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Ναι πραγματι, εχει πολλες με 700-800 ευρω... Click για ανάπτυξη... ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε