tiger
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena-naxos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger
Νεοφερμένο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Για Αθηνα ειναι 16634 για την ακριβεια.Εγω ειμαι τεχνολογικη κ εχω ανοιξει το 3 πεδιο γιατι θελω αισθητικη ειναιν πολυ ενδιαφερον κ εχει χαμηλοτερη βαση σε σχεση με την φυσικοθεραπεια π εχει γυρω στο 17.......σιγουρα θα δυσκολευτεις σε καποια μαθηματα αλλα κ οι δυο σχολες ειναι πολυ καλες και με μελλον:no1:ελπιζω να σε βοηθησα καθολου

Πραγματικα απορω πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο ψηλα η βαση της συγκεκριμενης σχολης. :emm:
Νομιζω παντως πως αφου σου αρεσει περισσοτερο η Αισθητικη,να πας εκει αν δεν περασεις σε καποια φιλολογικη σχολη.
Oσο για το αν θα δυσκολευτεις στα μαθηματα,δεν νομιζω.
Εχει Φυσικη και Χημεια η σχολη,αλλα ποσο δυσκολα να ειναι πια? =/
Αν πας αισθητικος,το μονο σιγουρο ειναι πως θα βρεις δουλεια αμεσως.Συμφωνω μαζι σου...η αισθητικη ειναι αρκετα ενδιαφερουσα σχολη..απλα για τα μαθηματα φοβαμαι αρκετα...αν δεν περασω παντως σε καποια φιλολογικη σχολη,που ειναι ο πρωτος μου στοχος,θα περασω σιγουρα σε καποια απ'αυτες τις δυο γιατι ειναι αρκετα ενδιαφερουσες και οχι κορεσμενες σαν τις φιλολογικες!!Σ'ευχαριστω παρα πολυ![]()
Αν πας φιλολογος,λυπαμαι που θα στο πω, αλλα θα αργησεις πραγματικα παααρα μα πααρα πολυ να βρεις δουλεια.

tiger
Νεοφερμένο μέλος

phnelopi
Νεοφερμένο μέλος

tiger
Νεοφερμένο μέλος

phnelopi
Νεοφερμένο μέλος

tiger
Νεοφερμένο μέλος

phnelopi
Νεοφερμένο μέλος

ναι οκ ευχαριστω και παλιΚοιτα καλυτερα ειναι απο θετικη...εγω ειμαι θεωρητικη και θα εχω απωλεια μοριων αλλα δεν πειραζει γτ η σχολη εχει χαμηλη βαση!Πιστευω πως ειναι πολυ ωραια σχολη με γρηγορη επαγγελματικη αποκατασταση και αν σου αρεσουν τα καλλυντικα και οτι εχει σχεση με την αισθητικη τοτε να περασεις σιγουρα!!Εγω προσωπικα εχω τρελα με ολα αυτα και γι αυτο στοχευω εκει...![]()

tiger
Νεοφερμένο μέλος

Panoukious
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

η θεωρητικη κατευθηνση μπορει να παρει ολες τις σχολες του 3 πεδιου? ακομα και ιατρικη?(αν και θελω φυσικοθεραπεια)
Οχι. Η Ιατρικη εχει υψηλες βασεις 19++, και το μεγιστο που μπορεις να βγαλεις απο την Θεωρητικη κατ. ειναι 18600 μορια, αρα και 20 σε ολα να γραψεις παλι δεν τη πιανεις την ιατρικη. Ειναι συνηθως για σχολες με χαμηλότερες βασεις.
natalaki mar
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Επίσης αν πας σε αθλητική ομάδα τα λεφτά και εκεί είναι πάρα πολύ καλά (έχει φυσικά πολύ δουλειά αλλά αν σου αρέσει δε θα έχεις πρόβλημα).
Σαν αισθητικός θα έχεις μεγαλύτερο ανταγωνισμό μη ξεχνάς ότι και οι απόφοιτοι ιεκ έχουν δικαίωμα να ανοίξουν γραφείο αισθητικής. (οι απόφοιτοι ιεκ φυσιοθεραπείας λέγονται βοηθοί φυσιοθεραπευτων και δεν έχουν δικαίωμα να ανοίξουν γραφείο συνεπώς θα έχει ως φυσιοθεραπευτρια λιγότερο ανταγωνιμό άρα καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.
σε συμβουλεύω φυσιοθεραπεία αλλά η απόφαση είναι δική σου κάνε αυτό που σου αρέσεί αλλά σκέψου και ώριμα η απόφαση σου θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σου

tiger
Νεοφερμένο μέλος

diabol
Νεοφερμένο μέλος

και κατι ακομα ξερει κανεις πωσ μπορω και απο που μπορω να κερδισω μορια για την φυσικοθεραπεια???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amethyst
Νεοφερμένο μέλος

Αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει πραγματικά περισσότερο, κάνε την αλλαγή, μην κολλήσεις!
Φιλικά!
Dias
Επιφανές μέλος

Δεν είναι τόσο μεγάλη η απώλεια μορίων όσο νομίζεις.παιδια εγω θελω να περασω φυσικοθεραπεια στο Αιγιο...Ειμαι 3η Λυκειου φετος και μολις εμαθα οτι πρεπει για να περασω στο Αιγιο να βγαλω καπου στα 17000 απο το 14000 που ειναι στην θετικη...Στην θετικη ξερω οτι δεν χανεις μορια αλλα τωρα δεν ειναι εφικτο να παω θετικη απο τεχνολογικη και θελω παρα πολυ να περασω φυσικοθεραπεια .........
Ας πούμε ότι θέλεις 14500 μόρια.
Αν είσαι τεχνολογική να ένα παράδειγμα τι πρέπει να γράψεις:
Μαθηματικά κατ. = 12,5 , Φυσική κατ. = 13 , ΑΟΔΕ = 18 , ΑΕΠΠ = 15 , Γλώσσα = 13 , Βιολογία γενικής (υποχρεωτικά) = 20.
Αυτά για το 3o πεδίο βγάζουν 14520 μόρια.
Γιατι να μη μπορεις να πας θετικη δεν το καταλαβα; Δεν εχασες τιποτα τρομερο απο τη β λυκειου, με θεληση μπορεις να ανταπεξελθεις μια χαρα.
Αν κάποιος από τεχνολογική Β σκοπεύεις να πάει στη Γ θετική πρέπει να σκεφτεί:Εννοείται ότι μπορείς να πας Θετική φέτος.... Δεν είναι δα τόσο τρομακτική η χημεία, πιο πολλή σχέση έχει με της Α λυκείου και της Β γενικής!
α. Σίγουρα η Βιολογία κατ. και η Χημεία κατ. θέλουν πιο πολύ δουλειά από ΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ.
β. Ήταν στη Β σωστός στη Χημεία γενικής ή την είχε παρατημένη όπως πολλοί?
γ. Θα του χρειαστούν κάποια πράγματα από τη Χημεία κατ. της Β που δεν έχει κάνει και κυρίως του λείπει ο τρόπος σκέψης.
δ. Θα χρειαστεί πριν το Σεπτέμβριο βοήθεια από καθηγητή (αναγκαστικά ιδιαίτερο) να καλύψει τα κενά του στη Χημεία και αρκετή προσωπική του δουλειά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Stratoulenios
- Rey
- Vera
- Kathyyyy!
- marina.marina
- Nastavitebsk84
- phleidhs
- elevag
- Anonymous1
- angies
- Ilovemycats27
- SoyN
- ikigai
- P.Dam.
- Hased Babis
- hello1234
- dmav
- Μιχαήλ
- Nala
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- iiTzArismaltor_
- Maynard
- AggelikiGr
- love_to_learn
- Joji
- Praxis
- george777
- Frozensun
- Enhypen
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- nicole1982
- ένας τυχαίος
- Fofifofi78
- panspil
- anastasia papa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.