Fofifofi78
Νεοφερμένο μέλος
Η Fofifofi78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πατρών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

03-08-22

15:36
Πέρασα Φυσικοθεραπεία ΠΑΔΑ αλλά σκέφτομαι για μετεγγραφη στη Πάτρα.Ποιό πανεπιστήμιο όμως είναι καλύτερο? Μήπως να μείνω Αθήνα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

03-08-22

22:38
Μεινε στην αρχαια σχολη του παδα.Πέρασα Φυσικοθεραπεία ΠΑΔΑ αλλά σκέφτομαι για μετεγγραφη στη Πάτρα.Ποιό πανεπιστήμιο όμως είναι καλύτερο? Μήπως να μείνω Αθήνα?
Η πατρα δεν εχει φυσιοθεραπεια , τωρα μεταφερει εκει την σχολη του αιγιου.
ε αμα εισαι πατρινια ομως να πας
Fofifofi78
Νεοφερμένο μέλος
Η Fofifofi78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πατρών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

03-08-22

22:45
Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

03-08-22

22:51
ε μεγαλο δικιο εχεις ... 600 € ενοικιο στην αθηνα δεν υποφερεται.Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα.
ε καλα εχεις ασυλια σχολων πας οπου θες? κοολ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...