Fofifofi78 Νεοφερμένο μέλος Η Fofifofi78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 15:36 Η Fofifofi78: #1 03-08-22 15:36 Πέρασα Φυσικοθεραπεία ΠΑΔΑ αλλά σκέφτομαι για μετεγγραφη στη Πάτρα.Ποιό πανεπιστήμιο όμως είναι καλύτερο? Μήπως να μείνω Αθήνα? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 03-08-22 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Fofifofi78: Πέρασα Φυσικοθεραπεία ΠΑΔΑ αλλά σκέφτομαι για μετεγγραφη στη Πάτρα.Ποιό πανεπιστήμιο όμως είναι καλύτερο? Μήπως να μείνω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μεινε στην αρχαια σχολη του παδα. Η πατρα δεν εχει φυσιοθεραπεια , τωρα μεταφερει εκει την σχολη του αιγιου. ε αμα εισαι πατρινια ομως να πας Fofifofi78 Νεοφερμένο μέλος Η Fofifofi78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:45 Η Fofifofi78: #3 03-08-22 22:45 Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 03-08-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Fofifofi78: Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα. Click για ανάπτυξη... ε μεγαλο δικιο εχεις ... 600 € ενοικιο στην αθηνα δεν υποφερεται. ε καλα εχεις ασυλια σχολων πας οπου θες? κοολ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dmav EnigmaMD Rania0 ένας τυχαίος SoyN Σπυρακος (^^) Scandal Γιωργος15773 george777 Don25 sophiaa augustine margik Kitana Χάρις Fofifofi78 Κ... alpha.kappa χημεια4λαιφ oups emilyfan85 GeorgePap2003 Meow KingPoul Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 eukleidhs1821 Johnman97 Billys 13 F1L1PAS constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέρασα Φυσικοθεραπεία ΠΑΔΑ αλλά σκέφτομαι για μετεγγραφη στη Πάτρα.Ποιό πανεπιστήμιο όμως είναι καλύτερο? Μήπως να μείνω Αθήνα?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 03-08-22 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Fofifofi78: Πέρασα Φυσικοθεραπεία ΠΑΔΑ αλλά σκέφτομαι για μετεγγραφη στη Πάτρα.Ποιό πανεπιστήμιο όμως είναι καλύτερο? Μήπως να μείνω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μεινε στην αρχαια σχολη του παδα. Η πατρα δεν εχει φυσιοθεραπεια , τωρα μεταφερει εκει την σχολη του αιγιου. ε αμα εισαι πατρινια ομως να πας Fofifofi78 Νεοφερμένο μέλος Η Fofifofi78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:45 Η Fofifofi78: #3 03-08-22 22:45 Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 03-08-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Fofifofi78: Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα. Click για ανάπτυξη... ε μεγαλο δικιο εχεις ... 600 € ενοικιο στην αθηνα δεν υποφερεται. ε καλα εχεις ασυλια σχολων πας οπου θες? κοολ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dmav EnigmaMD Rania0 ένας τυχαίος SoyN Σπυρακος (^^) Scandal Γιωργος15773 george777 Don25 sophiaa augustine margik Kitana Χάρις Fofifofi78 Κ... alpha.kappa χημεια4λαιφ oups emilyfan85 GeorgePap2003 Meow KingPoul Dr. Gl. Luminous Pharmacist01 eukleidhs1821 Johnman97 Billys 13 F1L1PAS constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fofifofi78: Πέρασα Φυσικοθεραπεία ΠΑΔΑ αλλά σκέφτομαι για μετεγγραφη στη Πάτρα.Ποιό πανεπιστήμιο όμως είναι καλύτερο? Μήπως να μείνω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μεινε στην αρχαια σχολη του παδα. Η πατρα δεν εχει φυσιοθεραπεια , τωρα μεταφερει εκει την σχολη του αιγιου. ε αμα εισαι πατρινια ομως να πας
Fofifofi78 Νεοφερμένο μέλος Η Fofifofi78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:45 Η Fofifofi78: #3 03-08-22 22:45 Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 03-08-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Fofifofi78: Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα. Click για ανάπτυξη... ε μεγαλο δικιο εχεις ... 600 € ενοικιο στην αθηνα δεν υποφερεται. ε καλα εχεις ασυλια σχολων πας οπου θες? κοολ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2022 στις 22:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 03-08-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Fofifofi78: Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα. Click για ανάπτυξη... ε μεγαλο δικιο εχεις ... 600 € ενοικιο στην αθηνα δεν υποφερεται. ε καλα εχεις ασυλια σχολων πας οπου θες? κοολ
Αρχική Δημοσίευση από Fofifofi78: Θα μεταφερθεί τώρα τον Αύγουστο στο Ρίο.Γι αυτό κι εγώ είμαι διστακτική.Απλώς τα ενοίκια στην Αθήνα ειναι στο θεό.Μόνο για φθηνότερα ενοίκια θα εφευγα. Click για ανάπτυξη... ε μεγαλο δικιο εχεις ... 600 € ενοικιο στην αθηνα δεν υποφερεται. ε καλα εχεις ασυλια σχολων πας οπου θες? κοολ