Συγχαρητήρια σε όλους και για την επιλογή σας και για την εισαγωγή σας!
Εγώ είμαι στο Φυσικό της Αθήνας, αλλά 2ο έτος.
Είχα γράψει μερικές συμβουλές για το ποιούς καθηγητές να επιλέξετε να παρακολουθήσετε και ποιούς όχι και γιατί, αλλά είπα να μην τις δημοσιεύσω τελικά... Να μην σας επηρεάσω, να αποφασίσετε μόνοι σας.
Μόνο μία συμβουλή θα σας δώσω (που μακάρι να την είχαν δώσει και σε εμένα): να ξέρετε ότι στο εργαστήριο τα προφορικά και τα τεστ θα καθορίσουν στην ουσία το βαθμό σας και όχι η γραπτή εργασία για αυτό μην κάνετε το λάθος και ασχολήστε πάρα πολύ με τις γραπτές εργασίες των εργαστηρίων, γιατί και χρόνο πολύ θα σας τρώνε και παραπάνω βαθμολογία λίγη θα κερδίσετε (μάλλον λιγότερη και από μονάδα). Πηγαίνετε απλώς πολύ καλά προετοιμασμένοι στα τεστ.
[Βεβαίως για να μην παρεξηγηθώ, δε σας λέω να μην ασχολείστε με την γραπτή εργ.!!]
Τέλος πάντων... το μήνυμά μου το γράφω κυρίως για να απευθυνθώ στην "Μαρία Κρικέλη" η οποία έχει απενεργοποιήσει τα πμ...
Αν δικαιούσαι μετεγγραφή χωρίς ποσοτικό περιορισμό, δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθήσεις μαθήματα στην Πάτρα. Ειδικά για το Φυσικό της Αθήνας γνωρίζω πολύ καλά ότι οι μετεγγραφόμενοι χωρίς ποσοτικό περιορισμό μπορούν να παρακολουθούν και τα εργαστήρια κανονικά:
https://physlab.phys.uoa.gr/f1/2008-09/eggrafes.htm
Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι δε σου ζητάνε κανένα δικαιολογητικό κατά την εγγραφή στα εργαστήρια που να αποδυκνείει ότι μπορείς να πάρεις μετεγγραφή. Μόνο η αστυνομική ταυτότητα θα χρειαστεί.
Ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους για το ψιλο-off, αλλά με έτρωγε!