Έχω ακούσει πολλές φορές πάντως ότι τα φροντιστήρια που κάνουν όλα τα μαθήματα, από μαθηματικα εώς αρχαία, δεν κάνουν πάντα καλή δουλειά. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι καλοί καθηγητές σε ένα μάθημα αλλά στο άλλο να μην είναι τόσο καλοί. Επίσης, επειδή πολλά από αυτά τα φροντιστήρια είναι "ανώνυμα", μπορεί να μην ξέρεις καν ποιος είναι ο υπεύθυνος, μπορεί να μην ενδιαφέρεται προσωπικά για την καλή πορεία των παιδιών κτλ. Παράδειγμα: σε παρόμοιο φροντιστήριο της περιοχής μου, στο μάθημα της φυσικής μόνο μάθημα δεν γινόταν, μερικά παιδιά έκαναν κοπάνες και οι γονείς δεν ενημερωνονταν ποτέ. Επίσης, σε ένα άλλο φροντιστήριο, οι μαθητές δεν μπορούν να διαπραγματευτούν για τις ώρες των μαθημάτων και να κάνουν κάποια αλλαγή, μπαίνει κάποιος μέσα στην αίθουσα, γράφει το προγραμμα στον πίνακα και φεύγει. Φυσικά και δεν ισχύει πάντα αυτό και δεν ξέρω την περιοχή σου, απλά θέλει ψάξιμο.. Το ίδιο προσεκτική πρέπει να είσαι αν κανείς ιδιαίτερα, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι ο καθηγητής είναι καλός. Εγώ κάνω μαθηματικα κατ και γεν και αεππ με τον ίδιο καθηγητή, φυσική αλλού και έκθεση αλλού, αλλά είναι όλα στο κέντρο και κοντά το ένα με το άλλο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.