dinakara
Νεοφερμένο μέλος
Η dinakara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

05-04-25

10:29
Καλημέρα σας, έχω δύο μαθητές αριστούχους 19+,που ξεκινούν την Α΄ Λυκείου 2025-2026 και φοιτούν σε Πρότυπο Γυμνάσιο.
Δεν έχουν ξανακάνει φροντιστήριο. Θέλω κυρίως έκθεση και μαθηματικά για να μην υπάρξουν "κενά" μέχρι της Πανελλήνιες.
Παρακαλώ θερμά, για την άποψη/αξιολόγηση/πληροφορίες σας, σε σχέση με τα φροντιστήρια κοντά στο Περιστέρι ή οπουδήποτε στα Δυτικά Προάστια ή για καθηγητές για προετοιμασία Πανελληνίων για ιδιαίτερα μαθήματα.
Ευχαριστώ θερμά, εκ των προτέρων.
Δεν έχουν ξανακάνει φροντιστήριο. Θέλω κυρίως έκθεση και μαθηματικά για να μην υπάρξουν "κενά" μέχρι της Πανελλήνιες.
Παρακαλώ θερμά, για την άποψη/αξιολόγηση/πληροφορίες σας, σε σχέση με τα φροντιστήρια κοντά στο Περιστέρι ή οπουδήποτε στα Δυτικά Προάστια ή για καθηγητές για προετοιμασία Πανελληνίων για ιδιαίτερα μαθήματα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.921 μηνύματα.

05-04-25

11:04
Kαλημέρα. Έχετε προσωπικό μήνυμα.
mike.kr
Νεοφερμένο μέλος
Ο mike.kr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 14 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

22-08-25

18:31
Προσωπικά δεν γνωρίζω αλλά από όσα έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα φροντιστήρια στα δυτικά προάστια είναι η ώθηση στο Μαρούσι και για φιλολογικά είναι ο " λόγος Θεωρητικό φροντιστηριο" πάλι στο Μαρούσι.Μετα κοιτάξτε για Εξάρχεια. Ελπίζω να βοηθησαΚαλημέρα σας, έχω δύο μαθητές αριστούχους 19+,που ξεκινούν την Α΄ Λυκείου 2025-2026 και φοιτούν σε Πρότυπο Γυμνάσιο.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.566 μηνύματα.

22-08-25

19:47
Από τα 179.225 αριστεία που μοιράστηκαν φέτος σε σύνολο περίπου 680.000 μαθητών, δηλαδή 26,3%, προκύπτει ότι πάνω από 1 στους 4 μαθητές είναι αριστούχος. Ο χρυσός είναι πολύτιμος γιατί είναι σπάνιος.Καλημέρα σας, έχω δύο μαθητές αριστούχους 19+.......
Φαντάζομαι ότι η Γεωγραφία δεν πρέπει να ήταν το δυνατό σου σημείο.τα καλύτερα φροντιστήρια στα δυτικά προάστια είναι η ώθηση στο Μαρούσι και για φιλολογικά είναι ο " λόγος " πάλι στο Μαρούσι. Μετα κοιτάξτε για Εξάρχεια.
mike.kr
Νεοφερμένο μέλος
Ο mike.kr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 14 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

22-08-25

20:05
Νταξει δια ότι πεις.(Από τα 179.225 αριστεία που μοιράστηκαν φέτος σε σύνολο περίπου 680.000 μαθητών, δηλαδή 26,3%, προκύπτει ότι πάνω από 1 στους 4 μαθητές είναι αριστούχος. Ο χρυσός είναι πολύτιμος γιατί είναι σπάνιος.
Φαντάζομαι ότι η Γεωγραφία δεν πρέπει να ήταν το δυνατό σου σημείο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mike.kr
- lalalalalalala
- Lia 2006
- katia.m
- SlimShady
- matritgo
- Wonderkid
- csg
- panosT436
- BatGuin
- panunniotis
- m.b.