bdionisogr
Νεοφερμένο μέλος
Ο bdionisogr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλησπέρα σε όλους,
Ο γιος μου πρόκειται να ξεκινήσει την Α’ Λυκείου σε πρότυπο λύκειο, και θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την επιλογή εξωσχολικής υποστήριξης, ειδικά για τη θετική κατεύθυνση.
Έχω μπερδευτεί σχετικά με το τι είναι καλύτερο:
Αν έχετε εμπειρία ή συστάσεις (φροντιστήρια, καθηγητές, ή γενικές συμβουλές), θα τις εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Μένω στην περιοχή του Πειραια και θα ήθελα να είναι σε αυτή την περιοχή.
Ο γιος μου πρόκειται να ξεκινήσει την Α’ Λυκείου σε πρότυπο λύκειο, και θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την επιλογή εξωσχολικής υποστήριξης, ειδικά για τη θετική κατεύθυνση.
- Υπάρχουν φροντιστήρια που εξειδικεύονται στα θετικά μαθήματα (μαθηματικά, φυσική κ.λπ.) και ακολουθούν το αυξημένο επίπεδο των προτύπων;
- Είναι προτιμότερη η λύση των ιδιαίτερων μαθημάτων ή μια μικρή τάξη με 4-5 παιδιά; Προσωπικά με προβληματίζει το ιδιαίτερο, καθώς μου φαίνεται πιο ωφέλιμη η δυναμική μικρής ομάδας.
Αν έχετε εμπειρία ή συστάσεις (φροντιστήρια, καθηγητές, ή γενικές συμβουλές), θα τις εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Greg25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

Ως μαθητής που έδωσε πέρσι πανελλαδικές έχω να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να αρχίσεις ιδιαίτερα, φροντιστήρια από την Α λυκείου και ειδικά αν θες να πας θετική κατεύθυνση. Το φροντιστήριο στην Α λυκείου με βοήθησε πάρα πολύ στα μαθηματικά τα οποία στο Γυμνάσιο δεν τα καταλάβαινα και όταν πήγα στο φροντιστήριο άρχισα να τα καταλαβαίνω και να τα αγαπώ.Ετσι έφτασα στην Γ λυκείου και έγραψα 18.2 στις πανελλαδικές στα μαθηματικά.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.530 μηνύματα.

Οταν πηγαινα εγω τα πιο πολλα παιδια απο το ενα πρότυπο που ειχαμε τοτε στο πειραια πηγαιναν στην Συμβολη (πισω απο τον Νοτο).Καλησπέρα σε όλους,
Δεν θέλω να τον πιέσω υπερβολικά από την πρώτη κιόλας χρονιά του Λυκείου, αλλά ταυτόχρονα θέλω να του δοθούν σωστά εφόδια.
- Υπάρχουν φροντιστήρια που εξειδικεύονται στα θετικά μαθήματα (μαθηματικά, φυσική κ.λπ.) και ακολουθούν το αυξημένο επίπεδο των προτύπων;
- Είναι προτιμότερη η λύση των ιδιαίτερων μαθημάτων ή μια μικρή τάξη με 4-5 παιδιά; Προσωπικά με προβληματίζει το ιδιαίτερο, καθώς μου φαίνεται πιο ωφέλιμη η δυναμική μικρής ομάδας.
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα.

Καλησπέρα και απο εμένα.Ασχολουμαι με τα ιδιαιτερα σε μαθηματικα και φυσικη κυριως γ λυκειου και σε πανεπιστημιακα φροντιστηρια.
Εχω να σας πω οτι οσο πιο νωρις πιεστει τοσο πιο πολυ δεν θα κουραστει μετα.Οταν αλλοι θα τρεχουν να προλαβουν τα ασυμμαζευτα στα θερινα της β και της γ λυκειου, ο γιος σας θα κανει περιπατο.
Πολυ δυσκολα θα ακολουθησει φροντιστηριο το προτυπο σχολειο.(Με την εννοια να κανει μαθηματα πιο υψηλου επιπεδου απο οτι κανει στο σχολειο).(Εως αδυνατο).
Φορτωστε και βοηθηματα να λυνει μονος του.Περιττο να σας πω οτι απο εδω και πλεον περα απο μαθηματικα φυσικη χημεια και εκθεση δεν πρεπει να ασχολειται.
Τα περισσοτερα παιδια που εχω απο πειραματικα απο β λυκειου εχουμε κανει και μερος της υλης απο την γ.(Οχι ολα).Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει πολυ ανταγωνισμος στα προτυπα.
Εχω να σας πω οτι οσο πιο νωρις πιεστει τοσο πιο πολυ δεν θα κουραστει μετα.Οταν αλλοι θα τρεχουν να προλαβουν τα ασυμμαζευτα στα θερινα της β και της γ λυκειου, ο γιος σας θα κανει περιπατο.
Πολυ δυσκολα θα ακολουθησει φροντιστηριο το προτυπο σχολειο.(Με την εννοια να κανει μαθηματα πιο υψηλου επιπεδου απο οτι κανει στο σχολειο).(Εως αδυνατο).
Φορτωστε και βοηθηματα να λυνει μονος του.Περιττο να σας πω οτι απο εδω και πλεον περα απο μαθηματικα φυσικη χημεια και εκθεση δεν πρεπει να ασχολειται.
Τα περισσοτερα παιδια που εχω απο πειραματικα απο β λυκειου εχουμε κανει και μερος της υλης απο την γ.(Οχι ολα).Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει πολυ ανταγωνισμος στα προτυπα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...