marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:57 Η marw27 έγραψε: #1 19-09-12 16:57 Ξερετε καποιο καλο φροντιστηριο Ιταλικων στο Περιστέρι; Κυριως με προσιτες τιμες και καλο μαθημα. Επίσης, στα φροντιστηρια υπαρχουν και τμηματα ενηλικων; Δεν λεει να ειμαι σε μια αιθουσα με παιδακια γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 04:59 Η eya95 έγραψε: #2 16-07-13 04:59 πωω ακριβως τ ποστ π εψαχνα... χωρις καμια απαντηση ομωως ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. atri32 Νεοφερμένο μέλος Ο atri32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:05 Ο atri32 έγραψε: #3 10-09-13 21:05 καλησπερα ψαχνω να κανω ιδιαιτερο για μαθηματα ιταλικων επιπεδο γ2 celi 5 για περιοχη της καλλιθεας. εαν καποιος γνωριζει και εχει κανει μαθηματα με καθηγητη ας μου στειλει ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερετε καποιο καλο φροντιστηριο Ιταλικων στο Περιστέρι; Κυριως με προσιτες τιμες και καλο μαθημα. Επίσης, στα φροντιστηρια υπαρχουν και τμηματα ενηλικων; Δεν λεει να ειμαι σε μια αιθουσα με παιδακια γυμνασιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 04:59 Η eya95 έγραψε: #2 16-07-13 04:59 πωω ακριβως τ ποστ π εψαχνα... χωρις καμια απαντηση ομωως ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. atri32 Νεοφερμένο μέλος Ο atri32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:05 Ο atri32 έγραψε: #3 10-09-13 21:05 καλησπερα ψαχνω να κανω ιδιαιτερο για μαθηματα ιταλικων επιπεδο γ2 celi 5 για περιοχη της καλλιθεας. εαν καποιος γνωριζει και εχει κανει μαθηματα με καθηγητη ας μου στειλει ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πωω ακριβως τ ποστ π εψαχνα... χωρις καμια απαντηση ομωως ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
atri32 Νεοφερμένο μέλος Ο atri32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:05 Ο atri32 έγραψε: #3 10-09-13 21:05 καλησπερα ψαχνω να κανω ιδιαιτερο για μαθηματα ιταλικων επιπεδο γ2 celi 5 για περιοχη της καλλιθεας. εαν καποιος γνωριζει και εχει κανει μαθηματα με καθηγητη ας μου στειλει ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλησπερα ψαχνω να κανω ιδιαιτερο για μαθηματα ιταλικων επιπεδο γ2 celi 5 για περιοχη της καλλιθεας. εαν καποιος γνωριζει και εχει κανει μαθηματα με καθηγητη ας μου στειλει ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.