Angelaras786
Νεοφερμένο μέλος

Θα είχαν απήχηση; Ή θα ήταν μη κερδοφόρες επιχειρήσεις;
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Πιστεύετε οτι θα ηταν έξυπνη ιδέα αν άνοιγαν φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε μικρά νησιά όπως είναι η Σύμη και η Πάτμος;
Θα είχαν απήχηση; Ή θα ήταν μη κερδοφόρες επιχειρήσεις;
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας.
Κατά την άποψη μου λάθος.Ποσοι μαθητές να πάνε στο φροντηστηριο;5-10 το πολύ.Τι κέρδος θα έχεις;Αν θέλεις να ανοίξεις φροντηστηριο σε νησί τότε πας σε μεγάλα νησιά τύπου Χιος,Κρήτη,Εύβοια κτλ που θα έχεις μεγάλη αγορά και σίγουρα μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.Αποψη μου όμως είναι ότι η καλύτερη επένδυση για φροντιστήριο είναι σε μεγάλες πόλεις όπου εκεί πλέον μιλάμε για αγορά χιλιάδων παιδιών που δύσκολο να κορεστεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelaras786
Νεοφερμένο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Μαλιστα... Εχεις δικο ναι.
Για τώρα ενδιαφέρεσαι;
Angelaras786
Νεοφερμένο μέλος

Εχω ακομη χρόνια μπροστα μου!
American Economist
Επιφανές μέλος

Οχι οχι
Τότε θα πρέπει να κοιτάξεις το θα γίνεται τότε.Μπραβο όμως που βλέπεις τόσο μπροστά,σημαίνει ότι το θέλεις πολύ.
fockos
Επιφανές μέλος

Οχι οχι
το νησί να κοιτάξεις να έχει ένα τουλαχιστον Λύκειο (ώστε να καλύπτει όλες τις βαθμίδες)
Με ένα καλό marketing σε τοπικά μέσα πιστεύω ότι θα αρχίσεις καλά η συνέχεια όμως εξαρτάται από σένα, τα παιδια πρέπει να έχουν επιτυχίες ώστε σιγά σιγά να ανεβαίνει το όνομα σου στην αγορά.
Το καλό με αυτά τα νησιά ειναι ότι απέχουν οι μεγάλοι εκπαιδευτικοί όμιλοι οπότε είναι σαν το ανταγωνισμό που υπήρχε τα παλιά χρόνια το αρνητικό είναι αυτό που είπε ο vw fan πάνω.
Angelaras786
Νεοφερμένο μέλος

Κατάλαβα πώς το εννοείς
Όντως το επιχειρηματικό μυαλό ειναι απαραίτητο σε ένα τέτοιο εγχείρημα...
fockos
Επιφανές μέλος

Μάλιστα.
Κατάλαβα πώς το εννοείς
Όντως το επιχειρηματικό μυαλό ειναι απαραίτητο σε ένα τέτοιο εγχείρημα...
Τον πρώτο καιρό ναι και λογικά το πρώτο χρονο θα μπεις μέσα, πρέπει να σε μάθουν κάπως τα παιδιά και οι γονείς τους αυτο ισχύει οπουδήποτε φυσικά ανοίξεις.
Angelaras786
Νεοφερμένο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Και επίσης πιστεύω οτι οι μαθητές β και γ Λυκειου που ζουν σε μικρα νησια, θα το χρειαζόντουσαν το φροντιστήριο στον τοπο τους. Θα τους βόλευε πολυ.
Θα πρέπει όμως να δεχτείς ότι τα 2 πρώτα χρόνια θα έχεις ζημιές και όχι κέρδος.Μην απογοητευτείς όμως.Επισης σε καμία περίπτωση τα έσοδα σε ένα μικρό νησί δεν θα είναι μεγάλα.
Angelaras786
Νεοφερμένο μέλος

Καθε αρχή και δύσκολη!!
American Economist
Επιφανές μέλος

Ναι
Καθε αρχή και δύσκολη!!
Αυτό σίγουρα.Απλα λογικά θα πάρεις κάποιο δάνειο,θα πρέπει να δεις να έχεις κέρδος ώστε να ξεπληρώσεις το χρέος σου και όχι να μπαίνεις μέσα.Φυσικα ζημιές έχουν και τα φροντιστήρια στην Αθήνα όχι μόνο στα νησιά.
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Να ρίξω εγώ στο τραπέζι και την ιδέα των online μαθημάτων; Εννοώ μέσω skype κ.λπ., αν αυτό σου φαίνεται εφικτό.
Πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιο! Συμφωνώ απόλυτα με αυτό!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.