Liesbeth
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeLLiNo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liesbeth
Νεοφερμένο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα προφανως κ υπαρχουν παρα πολλα! Απλα θελω να εχουν τμηματα ενηλικων... πχ δει ενα που νομιζω λεγεται ΑΛΜΑ και κανουν μονο γερμανικα, αλλα δεν ξερω αν εχει καλους καθηγητες ή αν μιλουν συνεχως γερμανικα κλπ.
Όπως σου είχα πει, στο Γκαίτε στάνταρ μιλούν γερμανικά σε όλο το μάθημα (ή σχεδόν σε όλο)! Ψάξε για άλλα φροντιστήρια πρώτα, πληροφορίες κλπ και μετά πάρε τελική απόφαση!

Liesbeth
Νεοφερμένο μέλος

ellilili
Νεοφερμένο μέλος

Καλή τιμή είναι ή οχι? Σόρρυ αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.
Ποιος ξέρει τι παίζει απο τιμές?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια πήγα σήμερα σε ενα φροντηστηριο και μου είπαν 800 ευρώ.
Καλή τιμή είναι ή οχι? Σόρρυ αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.
Εννοείς προφανώς όλα τα μαθήματα σύνολο, έτσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεωρώ λογική τιμη τα 800 ευρω μιας και έχω ακούσει πιο τρελές τιμές σε άλλα φροντστήρια (εκτος Γκαίτε)

ellilili
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης μου είπαν για Β2 σε 2 χρόνια.
Καλά είναι?
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ.
Επίσης μου είπαν για Β2 σε 2 χρόνια.
Καλά είναι?
Μια χαρά! Αρκεί κι εσύ από τη μεριά σου να καταβάλεις την προσπάθεια και το διάβασμα που πρέπει.

nikosD
Νεοφερμένο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

βρε παιδιαποσο πληρωνετε για επιπεδο β2 ?
στου goethe ποσο ειναι ?
Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι στο Γκαίτε; Ή αν μπορείς πέρνα κι απο ΄κει να σου πουν!

Thetikos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Thetikos
Δραστήριο μέλος

shadowstep00
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ.

mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για εντατικά μαθήματα γερμανικών. Υπάρχει κάνα καλό φθηνό και αξιόπιστο φροντιστήριο εδώ στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο???
Ευχαριστώ.![]()
futura! καλαμαρια-θεσσαλονικης!! το καλυτερο

fdrkz
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.