Γιωργος_Α
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιωργος_Α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
12-09-23
18:32
Καλησπέρα είμαι μαθητής της β Λυκείου στο θετικό προσανατολισμό με καλούς βαθμούς στην Α' Λυκείου. Όπως γράφει ο τίτλος ψάχνω για ένα καλώ φροντιστήριο ή έναν καλό καθηγητή για ιδιαίτερά στη Νέα Σμύρνη σε μαθηματικά και φυσική . Έπεισες θα ήθελα να ακούσω αν από τις εμπειρίες σας πιστεύετε ότι τα ιδιαίτερά είναι καλύτερα από τα φροντιστήριά ή το αντίθετο. Τέλος, πιστεύετε ότι χρειάζονται και φροντιστήριά για την έκθεσή ή τη χημεία;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.438 μηνύματα.
12-09-23
22:21
Απο φροντιστηρια δεν ξερω...εχω φυγει καιρο τωρα απο αυτα.Καλησπέρα είμαι μαθητής της β Λυκείου στο θετικό προσανατολισμό με καλούς βαθμούς στην Α' Λυκείου. Όπως γράφει ο τίτλος ψάχνω για ένα καλώ φροντιστήριο ή έναν καλό καθηγητή για ιδιαίτερά στη Νέα Σμύρνη σε μαθηματικά και φυσική . Έπεισες θα ήθελα να ακούσω αν από τις εμπειρίες σας πιστεύετε ότι τα ιδιαίτερά είναι καλύτερα από τα φροντιστήριά ή το αντίθετο. Τέλος, πιστεύετε ότι χρειάζονται και φροντιστήριά για την έκθεσή ή τη χημεία;
Ιδιαιτερα δεν εκανα ποτε μου ..δεν ειχαμε τοσα χρηματα
Η γλωσσα ειναι το μαθημα με τους χαμηλοτερους βαθμους οποτε ναι θελει φροντ
Η χημεια ειναι ενα μαθημα που θελουν και ελπιζουν οι μαθητες να γραψουν καλα και καλύτερα απο τα αλλα ..οποτε ναι φροντ και στην χημεια
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki