iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2024 στις 17:19 Η iRunOnCoffeeAndTears: #1 04-01-24 17:19 Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2024 Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Ο Panzerkampfwagen: #2 04-01-24 19:12 Στα Γιάννενα με 200€ το μήνα για εμένα στη τσέπη ήμουν βασιλιάς πραγματικά. Δούλευα παρτ τάιμ σε μικελ όμως. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 04-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Κάμπια έγραψε: #4 05-01-24 00:51 Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 01:40 Η iRunOnCoffeeAndTears: #5 05-01-24 01:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνουμε με τις φίλες μου που έχουν αυτοκίνητο στη σχολή, οπότε ευτυχως έξοδα για μετακινήσεις δεν υπάρχουν Ω ναι, είναι ΠΑΡΑ πολλά άλλα έχω τα φθηνότερα φοιτητικά πακέτα για σταθερο και κινητό, απλά φέτος είναι πιο ακριβά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες Click για ανάπτυξη... Όχι όχι δεν υπάρχει τουρισμός, φθηνά είναι ευτυχως Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 10:34 Ο Micro έγραψε: #6 05-01-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:31 Ο Paragontas7000: #7 05-01-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Ενα 250ρι το λιγοτερο θα ελεγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 12:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-01-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty tpan BiteTheDust g59 iRunOnCoffeeAndTears AggelikiGr ogigidi tsiobieman Dr. Gl. Luminous estrela BatGuin Obi-Wan Kenobi Maynard phleidhs ilias_21 Paragontas7000 Leo komm constansn Panagiotis849 Kate1914 ΘανάσοςG4 Mammy Nun charmander Jimpower Than003 ggl ένας τυχαίος giannhs2001 Scandal panaman Unboxholics Nala thecrazycretan Startx0 Wonderkid Βασιλης1234 SKG aggorf Billprs hello1234 χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Ο Panzerkampfwagen: #2 04-01-24 19:12 Στα Γιάννενα με 200€ το μήνα για εμένα στη τσέπη ήμουν βασιλιάς πραγματικά. Δούλευα παρτ τάιμ σε μικελ όμως. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 04-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Κάμπια έγραψε: #4 05-01-24 00:51 Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 01:40 Η iRunOnCoffeeAndTears: #5 05-01-24 01:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνουμε με τις φίλες μου που έχουν αυτοκίνητο στη σχολή, οπότε ευτυχως έξοδα για μετακινήσεις δεν υπάρχουν Ω ναι, είναι ΠΑΡΑ πολλά άλλα έχω τα φθηνότερα φοιτητικά πακέτα για σταθερο και κινητό, απλά φέτος είναι πιο ακριβά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες Click για ανάπτυξη... Όχι όχι δεν υπάρχει τουρισμός, φθηνά είναι ευτυχως Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 10:34 Ο Micro έγραψε: #6 05-01-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:31 Ο Paragontas7000: #7 05-01-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Ενα 250ρι το λιγοτερο θα ελεγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 12:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-01-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty tpan BiteTheDust g59 iRunOnCoffeeAndTears AggelikiGr ogigidi tsiobieman Dr. Gl. Luminous estrela BatGuin Obi-Wan Kenobi Maynard phleidhs ilias_21 Paragontas7000 Leo komm constansn Panagiotis849 Kate1914 ΘανάσοςG4 Mammy Nun charmander Jimpower Than003 ggl ένας τυχαίος giannhs2001 Scandal panaman Unboxholics Nala thecrazycretan Startx0 Wonderkid Βασιλης1234 SKG aggorf Billprs hello1234 χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα Γιάννενα με 200€ το μήνα για εμένα στη τσέπη ήμουν βασιλιάς πραγματικά. Δούλευα παρτ τάιμ σε μικελ όμως.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 04-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Κάμπια έγραψε: #4 05-01-24 00:51 Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 01:40 Η iRunOnCoffeeAndTears: #5 05-01-24 01:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνουμε με τις φίλες μου που έχουν αυτοκίνητο στη σχολή, οπότε ευτυχως έξοδα για μετακινήσεις δεν υπάρχουν Ω ναι, είναι ΠΑΡΑ πολλά άλλα έχω τα φθηνότερα φοιτητικά πακέτα για σταθερο και κινητό, απλά φέτος είναι πιο ακριβά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες Click για ανάπτυξη... Όχι όχι δεν υπάρχει τουρισμός, φθηνά είναι ευτυχως Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 10:34 Ο Micro έγραψε: #6 05-01-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:31 Ο Paragontas7000: #7 05-01-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Ενα 250ρι το λιγοτερο θα ελεγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 12:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-01-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty tpan BiteTheDust g59 iRunOnCoffeeAndTears AggelikiGr ogigidi tsiobieman Dr. Gl. Luminous estrela BatGuin Obi-Wan Kenobi Maynard phleidhs ilias_21 Paragontas7000 Leo komm constansn Panagiotis849 Kate1914 ΘανάσοςG4 Mammy Nun charmander Jimpower Than003 ggl ένας τυχαίος giannhs2001 Scandal panaman Unboxholics Nala thecrazycretan Startx0 Wonderkid Βασιλης1234 SKG aggorf Billprs hello1234 χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι?
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Κάμπια έγραψε: #4 05-01-24 00:51 Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 01:40 Η iRunOnCoffeeAndTears: #5 05-01-24 01:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνουμε με τις φίλες μου που έχουν αυτοκίνητο στη σχολή, οπότε ευτυχως έξοδα για μετακινήσεις δεν υπάρχουν Ω ναι, είναι ΠΑΡΑ πολλά άλλα έχω τα φθηνότερα φοιτητικά πακέτα για σταθερο και κινητό, απλά φέτος είναι πιο ακριβά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες Click για ανάπτυξη... Όχι όχι δεν υπάρχει τουρισμός, φθηνά είναι ευτυχως Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 10:34 Ο Micro έγραψε: #6 05-01-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:31 Ο Paragontas7000: #7 05-01-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Ενα 250ρι το λιγοτερο θα ελεγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 12:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-01-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty tpan BiteTheDust g59 iRunOnCoffeeAndTears AggelikiGr ogigidi tsiobieman Dr. Gl. Luminous estrela BatGuin Obi-Wan Kenobi Maynard phleidhs ilias_21 Paragontas7000 Leo komm constansn Panagiotis849 Kate1914 ΘανάσοςG4 Mammy Nun charmander Jimpower Than003 ggl ένας τυχαίος giannhs2001 Scandal panaman Unboxholics Nala thecrazycretan Startx0 Wonderkid Βασιλης1234 SKG aggorf Billprs hello1234 χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες
iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 01:40 Η iRunOnCoffeeAndTears: #5 05-01-24 01:40 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνουμε με τις φίλες μου που έχουν αυτοκίνητο στη σχολή, οπότε ευτυχως έξοδα για μετακινήσεις δεν υπάρχουν Ω ναι, είναι ΠΑΡΑ πολλά άλλα έχω τα φθηνότερα φοιτητικά πακέτα για σταθερο και κινητό, απλά φέτος είναι πιο ακριβά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες Click για ανάπτυξη... Όχι όχι δεν υπάρχει τουρισμός, φθηνά είναι ευτυχως Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 10:34 Ο Micro έγραψε: #6 05-01-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:31 Ο Paragontas7000: #7 05-01-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Ενα 250ρι το λιγοτερο θα ελεγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 12:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-01-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty tpan BiteTheDust g59 iRunOnCoffeeAndTears AggelikiGr ogigidi tsiobieman Dr. Gl. Luminous estrela BatGuin Obi-Wan Kenobi Maynard phleidhs ilias_21 Paragontas7000 Leo komm constansn Panagiotis849 Kate1914 ΘανάσοςG4 Mammy Nun charmander Jimpower Than003 ggl ένας τυχαίος giannhs2001 Scandal panaman Unboxholics Nala thecrazycretan Startx0 Wonderkid Βασιλης1234 SKG aggorf Billprs hello1234 χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Πηγαίνουμε με τις φίλες μου που έχουν αυτοκίνητο στη σχολή, οπότε ευτυχως έξοδα για μετακινήσεις δεν υπάρχουν Ω ναι, είναι ΠΑΡΑ πολλά άλλα έχω τα φθηνότερα φοιτητικά πακέτα για σταθερο και κινητό, απλά φέτος είναι πιο ακριβά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εξαρτάται από την πόλη στην οποία σπουδάζεις. Κι εγώ σε μικρή πόλη σπουδάζω αλλά είναι ακριβή γιατί είναι και τουριστικός προορισμός και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες Click για ανάπτυξη... Όχι όχι δεν υπάρχει τουρισμός, φθηνά είναι ευτυχως
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 10:34 Ο Micro έγραψε: #6 05-01-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:31 Ο Paragontas7000: #7 05-01-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Ενα 250ρι το λιγοτερο θα ελεγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 12:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-01-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty tpan BiteTheDust g59 iRunOnCoffeeAndTears AggelikiGr ogigidi tsiobieman Dr. Gl. Luminous estrela BatGuin Obi-Wan Kenobi Maynard phleidhs ilias_21 Paragontas7000 Leo komm constansn Panagiotis849 Kate1914 ΘανάσοςG4 Mammy Nun charmander Jimpower Than003 ggl ένας τυχαίος giannhs2001 Scandal panaman Unboxholics Nala thecrazycretan Startx0 Wonderkid Βασιλης1234 SKG aggorf Billprs hello1234 χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αθροιζεις τα εξοδα σπιτιου ..ενοικιο ρευμα τηλεφωνο ιντερνετ θερμανση και προσθετεις αλλα 500. Φαγητο το μεσημερι στη λεσχη. Υποθετω δεν οδηγας και ταξι δεν περιλαμβανονται 50 για κοσμοτε.. πολλα δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:31 Ο Paragontas7000: #7 05-01-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Ενα 250ρι το λιγοτερο θα ελεγα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 12:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-01-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty tpan BiteTheDust g59 iRunOnCoffeeAndTears AggelikiGr ogigidi tsiobieman Dr. Gl. Luminous estrela BatGuin Obi-Wan Kenobi Maynard phleidhs ilias_21 Paragontas7000 Leo komm constansn Panagiotis849 Kate1914 ΘανάσοςG4 Mammy Nun charmander Jimpower Than003 ggl ένας τυχαίος giannhs2001 Scandal panaman Unboxholics Nala thecrazycretan Startx0 Wonderkid Βασιλης1234 SKG aggorf Billprs hello1234 χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Hello hello! Πόσο θεωρείτε πως είναι ένα καλό ποσό για να βγαίνει ο μήνας χαλαρα; Είμαι 3οετης φοιτήτρια σε μικρή πόλη, αλλά σίγουρα 3-4 φορες τη βδομάδα θα βγω για ένα ποτακι/καφέ, έχω και γατα που όσο να 'ναι έχει τα έξοδά της. Θέλω να μου φτάνουν και μερικά χρήματα για λίγο online shopping κάθε μήνα. Υ.Γ. Δεν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί κλπ εκτός από τα 50 ευρώ που πάνε στην cosmote Click για ανάπτυξη... Ενα 250ρι το λιγοτερο θα ελεγα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 12:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-01-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty tpan BiteTheDust g59 iRunOnCoffeeAndTears AggelikiGr ogigidi tsiobieman Dr. Gl. Luminous estrela BatGuin Obi-Wan Kenobi Maynard phleidhs ilias_21 Paragontas7000 Leo komm constansn Panagiotis849 Kate1914 ΘανάσοςG4 Mammy Nun charmander Jimpower Than003 ggl ένας τυχαίος giannhs2001 Scandal panaman Unboxholics Nala thecrazycretan Startx0 Wonderkid Βασιλης1234 SKG aggorf Billprs hello1234 χημεια4λαιφ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Όχι και 500 , είναι πάρα πολλά . Εγώ χρειάζομαι 300 και ξέρω αν κάνω λίγο οικονομία μπορώ να το μειώσω και άλλο Click για ανάπτυξη... Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα.
iRunOnCoffeeAndTears Νεοφερμένο μέλος Η iRunOnCoffeeAndTears αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19:12 Η iRunOnCoffeeAndTears: #9 05-01-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πεσαμε σε ταιριαστη περιπτωση...και εγω κανω των ευχαριστο ταξιτζη αλλα μια φορα το μηνα κατι μου βαζουν σε βενζινη. Ε ειναι ωραιο να σε πηγαινουν σε αμαξι αλλα μην το παιζεις υπερανω ,,να βαζεις και εσυ βενζινουλα. Μπα επιμενω στα 500 ( χωρις πειρα) .. δεν βγαινω λιγοτερα Μα το λεει το κοριτσι θελει 20 εξοδους το μηνα και να αγοραζει t sirt και lipsticκ και αλλα πραματακια απο το ινετρνετ.. Αυτα ειναι 250 το μηνα. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 20:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 05-01-24 20:28 Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα.
Αρχική Δημοσίευση από iRunOnCoffeeAndTears: Ναι αλλά εγώ πότε ειπα ότι δε βάζω λεφτά για βενζίνη? Είμαστε 6 άτομα και το ποσό δεν είναι μεγαλο, δεν το μετράω Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ειπες ..σωστα Κοιτα ομως το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις ειναι 20€ (10 λιτρα) παρακατω κακοχαρακτηριζεσαι. Βεβαια κατω απο 20 το ρολοι βενζινας που βλεπει ο οδηγος δεν καταλαβαινει και πολλα.