Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: πόσο καιρό κάνει να μπει;

Βrb

Νεοφερμένο μέλος

Η Βrb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω πόσο διάστημα κάνει συνήθως να μπει το φοιτητικό στεγαστικο επιδομα από την ημερομηνία αξιολόγησης της αίτησης μέχρι να μπουν? Εμένα αξιολογήθηκε περίπου μέσα Σεπτέμβρη ενω την ειχα κανει το καλοκαιρι επειδη επρεπε να ελεγξουν εξτρα χαρτια για το μιαθωτηριο και αργησαν...άρα να το περιμένω κάπου μέσα Νοέμβρη?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω πόσο διάστημα κάνει συνήθως να μπει το φοιτητικό στεγαστικο επιδομα από την ημερομηνία αξιολόγησης της αίτησης μέχρι να μπουν? Εμένα αξιολογήθηκε περίπου μέσα Σεπτέμβρη ενω την ειχα κανει το καλοκαιρι επειδη επρεπε να ελεγξουν εξτρα χαρτια για το μιαθωτηριο και αργησαν...άρα να το περιμένω κάπου μέσα Νοέμβρη?
Καλημερα
Ουτε δεσμευονται ουτε λενε για το ποτε.
Τα χρηματα τα δινει το καθε πανεπιστημιο οταν τα παρει απο την κυβερνηση.
Συνηθως ειναι δουλεια του νοεμβριου και του δεκεμβριου.
Εγω που εκανα απο τους πρωτους και την καθαρισαν αμεσως δεν εχω παρει τιποτα ακομα...υπομονη

Τελευταία επεξεργασία:

Βrb

Νεοφερμένο μέλος

Η Βrb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Κατάλαβα.. ρώτησα επειδή κυρίως σε κάποιους φίλους μου και της ίδιας σχολής έχουν μπει ήδη και εγώ ακόμα περιμένω. Βέβαια είχαν κάνει την αίτηση και νωρίτερα και τους εγκρίθηκε και πιο νωρίς οπότε ίσως παίζει κ αυτό ρολο

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.
Κατάλαβα.. ρώτησα επειδή κυρίως σε κάποιους φίλους μου και της ίδιας σχολής έχουν μπει ήδη και εγώ ακόμα περιμένω. Βέβαια είχαν κάνει την αίτηση και νωρίτερα και τους εγκρίθηκε και πιο νωρίς οπότε ίσως παίζει κ αυτό ρολο
Ε δεν ξερω με τι τροπο δουλευει η καθε γραμματεια και καθε κυρια εκει.
Εγω αν ημουν στην εργασια αυτη θα δουλευα ανα τραπεζα καταθεσης
Τωρα κανουμε την πειραιως πχ ... την αλλη εβδομαδα την εθνικη κλπ

Βrb

Νεοφερμένο μέλος

Όντως τέλος πάντων υπομονή θα κάνουμε αρκετή απ ότι βλεπωω

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Όντως τέλος πάντων υπομονή θα κάνουμε αρκετή απ ότι βλεπωω
Οκ να κανουμε υπομονη ...αλλα το θεμα εινα αυτος που τελικα θα παρει τα 2 χιλιαρικα θα κανει υπομονη? Η μεθοδος χορηγησης ειναι εντελως λαθος.

kost1a

Νεοφερμένο μέλος

Ο kost1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Οκ να κανουμε υπομονη ...αλλα το θεμα εινα αυτος που τελικα θα παρει τα 2 χιλιαρικα θα κανει υπομονη? Η μεθοδος χορηγησης ειναι εντελως λαθος.
δύο χιλιάρικα παίρνει για όλο τον χρόνο ; Αυτό δεν έχω καταλάβει

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

δύο χιλιάρικα παίρνει για όλο τον χρόνο ; Αυτό δεν έχω καταλάβει
Ναι 2000 το χρονο για ειναι για ενοικιαση εκτος αθηνας θεσσαλονικης και
για αυτες ειναι 1500.
Και για συγκατοίκηση ειναι 2500 και 2000 αντιστοιχα.

Katerinakii.03

Νεοφερμένο μέλος

Η Katerinakii.03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπερα σας κι Καλη χρονια! Κι μενα ακομα δεν εχουν μπει τα χρηματα. Δεν ξερω αν ειναι λογικο ή οχι άλλες χρονιες μεσα στο Δεκεμβριο εμπαιναν. Απλα περιμενουμε;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλησπερα σας κι Καλη χρονια! Κι μενα ακομα δεν εχουν μπει τα χρηματα. Δεν ξερω αν ειναι λογικο ή οχι άλλες χρονιες μεσα στο Δεκεμβριο εμπαιναν. Απλα περιμενουμε;
Νομιζω οτι η πληρωμη πλεον γινεται αοριστη διοτι τελειωσαν τα χρηματα τους ή τα εκαναν κατι αλλο....Τι λεει το απθ?

Katerinakii.03

Νεοφερμένο μέλος

Η Katerinakii.03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Δεν εχω επικοινωνησει με τη γραμματεια ακομα λογω γιορτων. Αλλα πουθενα καποια ενημερωση. Σε εσας μπηκαν ή αν οχι ειχατε καποια ενημερωση;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Νομιζω οτι η πληρωμη πλεον γινεται αοριστη διοτι τελειωσαν τα χρηματα τους ή τα εκαναν κατι αλλο....Τι λεει το απθ?
Δεν εχω επικοινωνησει με τη γραμματεια ακομα λογω γιορτων. Αλλα πουθενα καποια ενημερωση. Σε εσας μπηκαν ή αν οχι ειχατε καποια ενημερωση;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ε ναι μπηκαν... απο τελος οκτωβρη... δεν ηταν ομως απο απθ ..ηταν αιγαιου.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.
Εδω μηχανολογων απθ ειμαι, τα πηραμε την προηγούμενη βδομαδα αν θυμαμαι καλα παραμονη Χριστουγέννων. Γενικα αργησαν σε εμας φετος, περιμενε λιγο λογικα θα μπει και σε εσενα αυτες τις μερες(αν τα δινουν ανα τμημα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια