Φοιτητικό Στεγαστικό επίδομα

Ρουλιο

Νεοφερμένος

Ο Ρουλιο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ερώτηση οποίος ξέρει και το εχει κάνει το πρώτο έτος πρεπει να έχεις περάσει μαθήματα για να 0αρεις τα λεφτά η όχι
 

Nikoleta_Giann

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
Στο πρώτο έτος τα παίρνεις.Απλα στο δεύτερο έτος πρέπει για να πάρεις να έχεις περάσει τα μισά του α έτους.Επισης πρέπει να νοικιάζεις σπίτι με συμβόλαιο
 

Kitkat2000

Νεοφερμένος

Η Kitkat2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά!
Θέλω να εκφρασω μια απορία και αν κάποιος γνωρίζει να με κατοτοπίσει..Ο αδερφός μου και εγώ είμαστε φοιτητές και μένουμε στο ίδιο σπίτι με κοινό μισθωτήριο στο όνομα του πατέρα μας.Για το στεγαστικό επίδομα των 1000€ μπορεί να κάνει αίτηση και για τους δυο μας;;;Ή επειδή είναι κοινό το μισθωτήριο το δικαιούται μόνο ένας;
 

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Ερώτηση για την οποία θέλω τα φωτα σας.

Δεν είναι για εμένα αλλά για δικό μου άτομο.

Έστω ότι περνάς με κατατακτηριες (ναι δεν είναι μόνο δική μου σκέψη 😛) σε δεύτερο τμημα στη Ρόδο, ενω έχεις ήδη βγάλει ένα τμημα στη Ρόδο ήδη, στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Εσύ δεν είσαι από Ρόδο, εκλογικα δικαιώματα έχεις κάπου στη βόρεια Ελλάδα. Όμως επειδή από τότε που κατέβηκες Ρόδο για τις πρώτες σπουδές, ορκίστηκες και έπιασες δουλειά, νοικιασες σπίτι, το οποίο στο gov.gr φετος δηλωθηκε ως κατοικία, έχεις μείνει στην ουσία Ρόδο.

Στις πρώτες σπουδές, για χ ψ λόγους, δεν πήρε φοιτητικό επίδομα (θέμα με φορολογικά οικογένειας)

Η ερώτηση μου είναι, αυτος ο φοιτητής/φοιτήτρια, που πλέον έχει δική του φορολογική δήλωση, στο δεύτερο του πτυχίο δικαιούται φοιτητικό επίδομα;

Αν ναι γιατί; Αν όχι γιατί;

Παίζει ρολο αν εργάζεται ή όχι; (εισόδημα)

Ευχαριστώ.
 

Obi-Wan Kenobi

Δραστήριο μέλος

Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 403 μηνύματα.
Το στεγαστικό επίδομα έχει ηλικιακό όριο?
 
Top