bigguy Νεοφερμένο μέλος Η bigguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:11 Η bigguy έγραψε: #1 06-09-25 16:11 Γίνεται να βγάλεις φοιτητικό πάσο αν φοιτείς σε ΣΑΕΚ; Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 202 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:31 Ο Drscientist: #2 06-09-25 16:31 Εάν το θες για λεωφορεία κάτι έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω εάν λέγεται πάσο. Τώρα διάβασα: Για Θεσσαλονίκη μόνο δημόσια ΙΕΚ. Και όχι όλα. Και μόνο μέχρι τα 22 έτη. Δεν ξέρω όμως τι χαρτιά θέλουν. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 06-09-25 17:51 Αρχική Δημοσίευση από bigguy: Γίνεται να βγάλεις φοιτητικό πάσο αν φοιτείς σε ΣΑΕΚ; Click για ανάπτυξη... Απ οτι ξερω δεν υπαρχει θεσμοθετημενη ταυτητα ( πασο) οπως αυτο εδω των ΑΕΙ ( θα πρεπει να το επεκτεινουν ομως...και στα ιδιωτικά) Σπουδαστες σαεκ και μαθητες εξυπηρετουντε στο μισο εισιτήριο με την εκδοση αναλογης καρτας (απο μεγαλο σταθμο μετρο) και με χαρτι βεβαιωση του σχολειου/ σχολης για τον τυχον ελεγκτη. Αυτα για μετρο αστικα..τα κτελ αττικης δεν το δεχονται. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: forsker margielajugg tsla delta Melina.k panel rseven eupalinaros bigguy Lia 2006 giorgos8907 Τρελας123 Obi-Wan Kenobi Angelikaaa fortheloveofshizaya Ilikntas jellojina FNC_Sophia tsiobieman Dr.Katalyst Corfu kitty Scandal Drscientist ang12_012 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 202 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:31 Ο Drscientist: #2 06-09-25 16:31 Εάν το θες για λεωφορεία κάτι έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω εάν λέγεται πάσο. Τώρα διάβασα: Για Θεσσαλονίκη μόνο δημόσια ΙΕΚ. Και όχι όλα. Και μόνο μέχρι τα 22 έτη. Δεν ξέρω όμως τι χαρτιά θέλουν. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 06-09-25 17:51 Αρχική Δημοσίευση από bigguy: Γίνεται να βγάλεις φοιτητικό πάσο αν φοιτείς σε ΣΑΕΚ; Click για ανάπτυξη... Απ οτι ξερω δεν υπαρχει θεσμοθετημενη ταυτητα ( πασο) οπως αυτο εδω των ΑΕΙ ( θα πρεπει να το επεκτεινουν ομως...και στα ιδιωτικά) Σπουδαστες σαεκ και μαθητες εξυπηρετουντε στο μισο εισιτήριο με την εκδοση αναλογης καρτας (απο μεγαλο σταθμο μετρο) και με χαρτι βεβαιωση του σχολειου/ σχολης για τον τυχον ελεγκτη. Αυτα για μετρο αστικα..τα κτελ αττικης δεν το δεχονται. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εάν το θες για λεωφορεία κάτι έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω εάν λέγεται πάσο. Τώρα διάβασα: Για Θεσσαλονίκη μόνο δημόσια ΙΕΚ. Και όχι όλα. Και μόνο μέχρι τα 22 έτη. Δεν ξέρω όμως τι χαρτιά θέλουν.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 06-09-25 17:51 Αρχική Δημοσίευση από bigguy: Γίνεται να βγάλεις φοιτητικό πάσο αν φοιτείς σε ΣΑΕΚ; Click για ανάπτυξη... Απ οτι ξερω δεν υπαρχει θεσμοθετημενη ταυτητα ( πασο) οπως αυτο εδω των ΑΕΙ ( θα πρεπει να το επεκτεινουν ομως...και στα ιδιωτικά) Σπουδαστες σαεκ και μαθητες εξυπηρετουντε στο μισο εισιτήριο με την εκδοση αναλογης καρτας (απο μεγαλο σταθμο μετρο) και με χαρτι βεβαιωση του σχολειου/ σχολης για τον τυχον ελεγκτη. Αυτα για μετρο αστικα..τα κτελ αττικης δεν το δεχονται. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2025
Αρχική Δημοσίευση από bigguy: Γίνεται να βγάλεις φοιτητικό πάσο αν φοιτείς σε ΣΑΕΚ; Click για ανάπτυξη... Απ οτι ξερω δεν υπαρχει θεσμοθετημενη ταυτητα ( πασο) οπως αυτο εδω των ΑΕΙ ( θα πρεπει να το επεκτεινουν ομως...και στα ιδιωτικά) Σπουδαστες σαεκ και μαθητες εξυπηρετουντε στο μισο εισιτήριο με την εκδοση αναλογης καρτας (απο μεγαλο σταθμο μετρο) και με χαρτι βεβαιωση του σχολειου/ σχολης για τον τυχον ελεγκτη. Αυτα για μετρο αστικα..τα κτελ αττικης δεν το δεχονται.