Nick254 Νεοφερμένο μέλος Ο Nick254 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2022 στις 13:44 Ο Nick254 έγραψε: #1 04-10-22 13:44 Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2022 στις 16:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 04-10-22 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick254: Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ; Click για ανάπτυξη... ε nick την εκανες σε ακαταλληλη περιοδο ,,τωρα που καιγονται με εγραφες, δηλωσεις μαθηματων και διαγραφες... μεσα στην εβδομαδα θα στην εγκρινουν ( αν δεν εισαι και θεσ/νικη) ..μετα αλλες 2 εβομαδες για βονταφον..αλλα θα εχεις την ηλεκτρονικη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.966 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2022 στις 16:54 Ο Poirot έγραψε: #3 04-10-22 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Nick254: Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθής στο ΕΚΠΑ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antonius Joji sophiaa spring day nucomer tfghp Μαραθ22 barkos SlimShady Nick254 alpha.kappa ggl Unboxholics ladybookworm Billas Marple User2350 Τρελας123 Χάρις oups J.Cameron katerinavld Sherlockina rempelos42 constansn estrela Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2022 στις 16:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 04-10-22 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Nick254: Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ; Click για ανάπτυξη... ε nick την εκανες σε ακαταλληλη περιοδο ,,τωρα που καιγονται με εγραφες, δηλωσεις μαθηματων και διαγραφες... μεσα στην εβδομαδα θα στην εγκρινουν ( αν δεν εισαι και θεσ/νικη) ..μετα αλλες 2 εβομαδες για βονταφον..αλλα θα εχεις την ηλεκτρονικη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.966 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2022 στις 16:54 Ο Poirot έγραψε: #3 04-10-22 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Nick254: Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθής στο ΕΚΠΑ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nick254: Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ; Click για ανάπτυξη... ε nick την εκανες σε ακαταλληλη περιοδο ,,τωρα που καιγονται με εγραφες, δηλωσεις μαθηματων και διαγραφες... μεσα στην εβδομαδα θα στην εγκρινουν ( αν δεν εισαι και θεσ/νικη) ..μετα αλλες 2 εβομαδες για βονταφον..αλλα θα εχεις την ηλεκτρονικη
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.966 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2022 στις 16:54 Ο Poirot έγραψε: #3 04-10-22 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Nick254: Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθής στο ΕΚΠΑ
Αρχική Δημοσίευση από Nick254: Έχω κάνει την αίτηση για την φοιτητική ταυτότητα εδώ και 2 μισή βδομαδες και ακόμα να εγκριθεί από την γραμματεία είμαι από το διπαε γνωρίζει κανείς γιατί αργεί τόσο ; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ομοιοπαθής στο ΕΚΠΑ