icarly37
Νεοφερμένο μέλος
Η icarly37 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
ειναι κανενας αλλος σαν και μενα που να εχει μετανιωσει που εμεινε στο πατρικο του σπιτι για σπουδες ή μονο εγώ;
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
ξέρω άτομο που δεν το μετάνιωσε. Εξαρτάται τους γονείς και την πόλη. Σκέψου ότι μπορείς να τα ζήσεις σε γενικές γραμμές στο μεταπτυχιακό (αν κάνεις)
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.450 μηνύματα.
ε τι εχει ο πειραιας? καλα δεν ειναι και ουαου ,αλλα οκ ειναι.
redpointer
Δραστήριο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 526 μηνύματα.
Εγω στην αρχη αλλα στην συνεχεια καταλαβα οτι καλυτερα με τους γονεις σου παρα επαρχια. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εισαι επαρχια να μην εχεις εισοδημα να εχεις μια δυσκολη σχολη να τελειωσεις και καθε εξαμηνο απειρο διαβασμα και να εχεις να φτιαξεις και το σπιτι κλπ. Για μενα δεν αξιζει η επαρχια εκτος αν δεν εχεις αλλη επιλογη. Βαλε και τα ποσα εξοδα μπορεις να εχεις εκειπερα (ειναι πολλα). Ναι οκ μενεις με τους γονεις σου αλλα μπορεις να κανεις πραγματα και να δεις βελτιωση στην ζωη σου (γυμναστικη, διαβασμα, μαγειρεμα κλπ)ειναι κανενας αλλος σαν και μενα που να εχει μετανιωσει που εμεινε στο πατρικο του σπιτι για σπουδες ή μονο εγώ;
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα.
Εγω στην αρχη αλλα στην συνεχεια καταλαβα οτι καλυτερα με τους γονεις σου παρα επαρχια. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εισαι επαρχια να μην εχεις εισοδημα να εχεις μια δυσκολη σχολη να τελειωσεις και καθε εξαμηνο απειρο διαβασμα και να εχεις να φτιαξεις και το σπιτι κλπ. Για μενα δεν αξιζει η επαρχια εκτος αν δεν εχεις αλλη επιλογη. Βαλε και τα ποσα εξοδα μπορεις να εχεις εκειπερα (ειναι πολλα). Ναι οκ μενεις με τους γονεις σου αλλα μπορεις να κανεις πραγματα και να δεις βελτιωση στην ζωη σου (γυμναστικη, διαβασμα, μαγειρεμα κλπ)
Θα συμφωνήσω, έκανα δύο χρόνια πάτρα και τώρα είμαι αθήνα. Περνάω πολύ καλύτερα στην Αθήνα, ειδικά αφού πήρα αμάξι και δεν με ενοιαζε να βγω βράδυ και τέτοια.
Και η αλήθεια είναι ότι ξέρω αρκετά άτομα που ήθελαν να φύγουν να γυρίσουν στο πατρικό τους.
Αν έχεις πολύ αυστηρούς γονείς τότε αξίζει η φοιτητική ζωή αλλου, αλλιώς δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται.
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα.
ΝΑΙΙΙΙ. Εγώ σε ακραίο βαθμό, γι αυτό θα πάρω 10%ειναι κανενας αλλος σαν και μενα που να εχει μετανιωσει που εμεινε στο πατρικο του σπιτι για σπουδες ή μονο εγώ;
icarly37
Νεοφερμένο μέλος
Η icarly37 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
θα διαλεξεις τελειως αλλη σχολη ή θα πας σε καποια παρόμοια;ΝΑΙΙΙΙ. Εγώ σε ακραίο βαθμό, γι αυτό θα πάρω 10%
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα.
Σχετικά παρόμοια θα έλεγα ( έχουν κάποια κοινά μαθήματα) Ο κύριος λόγος είναι η αλλαγή πόλης (Επίσης, δεν μου αρέσει τελικά το επάγγελμα απ το οποίο βγαίνω απ το τμήμα που σπούδαζω τώρα. Στις πρακτικές φρίκαρα )θα διαλεξεις τελειως αλλη σχολη ή θα πας σε καποια παρόμοια;
icarly37
Νεοφερμένο μέλος
αληθεια νομιζω βρισκομαι στην ιδια φαση, αν κι απο την δικια μου την σχολη εχω αρκετες εναλλακτικες αλλα τελικα νομιζω δεν με τραβαει αυτος ο χωρος
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα εχεις τη δυνατότητα να φύγεις, καν το. Ειδικά άμα θέλεις να ζήσεις μακριά απ τους δικούς σου. Εσένα οι δικοί σου τι λένε;αληθεια νομιζω βρισκομαι στην ιδια φαση, αν κι απο την δικια μου την σχολη εχω αρκετες εναλλακτικες αλλα τελικα νομιζω δεν με τραβαει αυτος ο χωρος
icarly37
Νεοφερμένο μέλος
εμενα μου λενε απο την στιγμη που εγραψα καλα και περναω αθηνα που ειμαι τωρα μαζι τους, να μεινω εδω στην αθηνα γιατι η αλήθεια ειναι λιγο δυσκολο οικονομικά να φύγω και δεν υποστηριζουν πολυ την δουλεια παραλληλα με τις σπουδες. εσενα τι γνωμη εχουν;
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβώς ίδια με την δικιά σου εκτός απ το τελευταίο κομμάτι. Λένε ότι το κατάλαβαινουν αρκετά και γενικότερα βλέπουν την ψυχολογία μου σ αυτήν την πόλη, αλλά θα είναι καλύτερο να μείνω στο τμήμα/πόλη που βρίσκομαι για τα έξοδα. Πάντως και οι δύο προτιμούν το τμήμα που σκοπεύω να πάω, πάρα σε αυτό που βρίσκομαι τώρα, ο καθένας για το δικό του λόγο.(γι αυτό μου δίνουν τη δυνατότητα να φύγω από εδώ) Σ ο,τι αφορά τις σπουδές-εργασία, η μητέρα απαιτεί να δουλέψω, και λογικά θα το κάνω, απ το να βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση νομίζω οτιδήποτε άλλο θα ήταν καλύτερο... Ο πατέρας μου σ'αυτο είναι ουδέτεροςεμενα μου λενε απο την στιγμη που εγραψα καλα και περναω αθηνα που ειμαι τωρα μαζι τους, να μεινω εδω στην αθηνα γιατι η αλήθεια ειναι λιγο δυσκολο οικονομικά να φύγω και δεν υποστηριζουν πολυ την δουλεια παραλληλα με τις σπουδες. εσενα τι γνωμη εχουν;
icarly37
Νεοφερμένο μέλος
και μενα λιγο με βλεπουν ψυχολογικα πεσμενη αλλα κυριως λογω της σχολης, δεν θέλουν να πιστεύουν μάλλον ότι είναι και επειδή έχω μείνει μαζί τους. δεν ξερω τι να πω. οσο και να τους αγαπαω νιωθω οτι ψιλοκαταπιεζομαι εδω πλεονΑκριβώς ίδια με την δικιά σου εκτός απ το τελευταίο κομμάτι. Λένε ότι το κατάλαβαινουν αρκετά και γενικότερα βλέπουν την ψυχολογία μου σ αυτήν την πόλη, αλλά θα είναι καλύτερο να μείνω στο τμήμα/πόλη που βρίσκομαι για τα έξοδα. Πάντως και οι δύο προτιμούν το τμήμα που σκοπεύω να πάω, πάρα σε αυτό που βρίσκομαι τώρα, ο καθένας για το δικό του λόγο.(γι αυτό μου δίνουν τη δυνατότητα να φύγω από εδώ) Σ ο,τι αφορά τις σπουδές-εργασία, η μητέρα απαιτεί να δουλέψω, και λογικά θα το κάνω, απ το να βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση νομίζω οτιδήποτε άλλο θα ήταν καλύτερο... Ο πατέρας μου σ'αυτο είναι ουδέτερος
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε καταλαβαίνω. Εγώ πάλι αναγκάστηκα και τους το είπα, όχι ωμά όμως , ότι θα θελα να μείνω μόνος, πως δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο μέρος τόσα χρόνια και ότι αυτό με πιέζει. Στην αρχή το πήραν πολύ προσωπικά, ειδικα ο πατέρας μου. Η μητέρα μου σε μικρότερο βαθμό, αλλά μετά από μέρες με κατανοησε πλήρως και το δέχτηκε.(Ο πατέρας μου επίσης το δέχτηκε, αλλά μόνο γιατί προτιμάει το άλλο τμήμα, η μητέρα μου πλέον θέλει να αλλάξω περιβάλλον για το δικό μου καλό) Εμένα προσωπικά με βοηθάει ότι στη σχολή που θέλω να περάσω, δεν μπορώ να μπω λόγω μορίων εδώ πέρα οπότε αλλάζω πόλη θέλοντας και μη.και μενα λιγο με βλεπουν ψυχολογικα πεσμενη αλλα κυριως λογω της σχολης, δεν θέλουν να πιστεύουν μάλλον ότι είναι και επειδή έχω μείνει μαζί τους. δεν ξερω τι να πω. οσο και να τους αγαπαω νιωθω οτι ψιλοκαταπιεζομαι εδω πλεον
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Πιστεύω αν είσαι από επαρχία αξίζει. Αν είσαι τώρα από Αθήνα Θεσσαλονίκη η Πάτρα έχει αρκετά πράγματα να κάνεις αλλα αν πιέζεται κάποιος ψυχολογικά καλά θα κάνει να αλλαξει περιβάλλον
icarly37
Νεοφερμένο μέλος
Στην αθήνα μεγάλωσα και μένω, αλλά θέλω να φύγω από αυτό το χάος και να πάω στην επαρχία για σπουδέςΠιστεύω αν είσαι από επαρχία αξίζει. Αν είσαι τώρα από Αθήνα Θεσσαλονίκη η Πάτρα έχει αρκετά πράγματα να κάνεις αλλα αν πιέζεται κάποιος ψυχολογικά καλά θα κάνει να αλλαξει περιβάλλον
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Κγω η αλήθεια είναι έρχομαι από τα Χανιά στη Αθήνα μέσω μεταγραφής που από όσο έχω καταλάβει είναι διαφορετικοί κόσμοι. Εμένα τα Χανιά τα αγαπώ απλά δεν είναι δυστυχώς τόσο για έναν νέο
nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα.
Θα καταπιέζεσαι τότε ακόμα περισσότερο όπου και να πας, πέραν ότι θα έχεις και έξτρα ευθύνες που ίσως να μην είναι λιγότερο καταπιεστικές από το τωρινό περιβάλλον. Ακόμα και ανυπόφορους γονείς αν έχεις, το να ξοδέψεις λεφτά για κάτι που εν τέλει δεν θα αλλάξει σίγουρα τη ψυχική σου υγεία δεν είναι η λύση. Σπίτια φίλων, συνεχείς έξοδοι, μικρά ταξιδάκια κ.λπ. είναι η μέση λύση.ειναι λιγο δυσκολο οικονομικά
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν δεν υπάρχουν και αυτά όμως καθόλου ή σε μεγάλο βαθμό στο μέρος όπου μένει μόνιμα ένα άτομο; Επίσης, η ανεξαρτησία από μόνη της είναι αντικαταθληπτικο για μερικά άτομαΣπίτια φίλων, συνεχείς έξοδοι, μικρά ταξιδάκια κ.λπ. είναι η μέση λύση.
nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα.
Καταλαβαίνω την απουσία φίλων ή να έχεις ένα curfew. Αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα κάνεις φίλους σε μια καινούρια πόλη. Επίσης αν ήδη ξοδεύεις ένα μεγάλο μέρος του budget σε έξοδα ενοικίου και προσωπικών αναγκών, τα ταξίδια θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Απλά να το σκεφτείς γιατί το γρασίδι πάντα φαίνεται πιο πράσινο στην άλλη μεριά. Φυσικά αν η ψυχική σου υγεία εξαρτάται μόνο από την ανεξαρτησία σου ε τότε προφανώς κάντο.Όταν δεν υπάρχουν και αυτά όμως καθόλου ή σε μεγάλο βαθμό στο μέρος όπου μένει μόνιμα ένα άτομο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kostis76
- F1L1PAS
- GIANCHRIS
- Drscientist
- giorgos5002
- korlef
- χημεια4λαιφ
- Ilias__
- Ilikntas
- Debugging_Daemon
- Corfu kitty
- doctoradrian
- Entropy24
- charmander
- Kate1914
- icarly37
- Joji
- V@Per
- giannhs2001
- acc/fin04
- nimbus
- redpointer
- Peratsis
- gaidouri
- αλίκη ζήση
- giannis06
- Giannis_19
- Xryssa
- Scandal
- zaxarhh
- Dr. Gl. Luminous
- mpimpika
- Χρήστος2006
- Geraldsaga
- st.krf
- AggelikiGr
- Annoulito
- delkad
- Gvisbinis
- johnsala
- Vera
- abyssiniancat
- carreragt
- ang12_012
- BillyTheKid
- iew
- SKG
- katerina1980
- Marseaux23
- Martheos
- Stefil
- user110908
- SlimShady
- elefther1ou_
- iiTzArismaltor_
- sophieee
- Εριφύλη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Προτάσεις
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
MyPetz