SteveT Νεοφερμένο μέλος Ο SteveT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 17:29 Ο SteveT έγραψε: #301 14-10-13 17:29 Και εγώ αύριο έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 21:41 Η _fairygirl_: #302 15-10-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Η Σαρακίνα είναι επίσης πολύ fail περιοχή για να μείνει φοιτητής...μια κοπέλα που ξέρω νοίκιασε εκεί,αλλά εκείνης της αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτή πάλι τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:33 Η spitogata: #303 17-10-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αυτή πάλι τι είναι; Click για ανάπτυξη... Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:37 Η blue_butterfly: #304 17-10-13 15:37 Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Η spitogata: #305 17-10-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:43 Η blue_butterfly: #306 17-10-13 15:43 Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 21:55 Η _fairygirl_: #307 17-10-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω. Το γεγονός ότι είμαι μόνιμος κάτοικος (για τρία χρόνια ακόμη θέλω να ελπίζω) δε σημαίνει ότι παριστάνω το GPS Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Από Κουμπέ δε γνωρίζω πολλά. Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εσένα θα σε εκδικηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:01 Ο νικος ρεθυμνο: #308 18-10-13 00:01 Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ αύριο έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 21:41 Η _fairygirl_: #302 15-10-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Η Σαρακίνα είναι επίσης πολύ fail περιοχή για να μείνει φοιτητής...μια κοπέλα που ξέρω νοίκιασε εκεί,αλλά εκείνης της αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτή πάλι τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:33 Η spitogata: #303 17-10-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αυτή πάλι τι είναι; Click για ανάπτυξη... Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:37 Η blue_butterfly: #304 17-10-13 15:37 Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Η spitogata: #305 17-10-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:43 Η blue_butterfly: #306 17-10-13 15:43 Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 21:55 Η _fairygirl_: #307 17-10-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω. Το γεγονός ότι είμαι μόνιμος κάτοικος (για τρία χρόνια ακόμη θέλω να ελπίζω) δε σημαίνει ότι παριστάνω το GPS Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Από Κουμπέ δε γνωρίζω πολλά. Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εσένα θα σε εκδικηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:01 Ο νικος ρεθυμνο: #308 18-10-13 00:01 Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Η Σαρακίνα είναι επίσης πολύ fail περιοχή για να μείνει φοιτητής...μια κοπέλα που ξέρω νοίκιασε εκεί,αλλά εκείνης της αρέσει... Click για ανάπτυξη... Αυτή πάλι τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:33 Η spitogata: #303 17-10-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αυτή πάλι τι είναι; Click για ανάπτυξη... Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:37 Η blue_butterfly: #304 17-10-13 15:37 Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Η spitogata: #305 17-10-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:43 Η blue_butterfly: #306 17-10-13 15:43 Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 21:55 Η _fairygirl_: #307 17-10-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω. Το γεγονός ότι είμαι μόνιμος κάτοικος (για τρία χρόνια ακόμη θέλω να ελπίζω) δε σημαίνει ότι παριστάνω το GPS Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Από Κουμπέ δε γνωρίζω πολλά. Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εσένα θα σε εκδικηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:01 Ο νικος ρεθυμνο: #308 18-10-13 00:01 Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αυτή πάλι τι είναι; Click για ανάπτυξη... Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:37 Η blue_butterfly: #304 17-10-13 15:37 Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Η spitogata: #305 17-10-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:43 Η blue_butterfly: #306 17-10-13 15:43 Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 21:55 Η _fairygirl_: #307 17-10-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω. Το γεγονός ότι είμαι μόνιμος κάτοικος (για τρία χρόνια ακόμη θέλω να ελπίζω) δε σημαίνει ότι παριστάνω το GPS Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Από Κουμπέ δε γνωρίζω πολλά. Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εσένα θα σε εκδικηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:01 Ο νικος ρεθυμνο: #308 18-10-13 00:01 Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Η spitogata: #305 17-10-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:43 Η blue_butterfly: #306 17-10-13 15:43 Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 21:55 Η _fairygirl_: #307 17-10-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω. Το γεγονός ότι είμαι μόνιμος κάτοικος (για τρία χρόνια ακόμη θέλω να ελπίζω) δε σημαίνει ότι παριστάνω το GPS Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Από Κουμπέ δε γνωρίζω πολλά. Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εσένα θα σε εκδικηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:01 Ο νικος ρεθυμνο: #308 18-10-13 00:01 Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:43 Η blue_butterfly: #306 17-10-13 15:43 Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 21:55 Η _fairygirl_: #307 17-10-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω. Το γεγονός ότι είμαι μόνιμος κάτοικος (για τρία χρόνια ακόμη θέλω να ελπίζω) δε σημαίνει ότι παριστάνω το GPS Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Από Κουμπέ δε γνωρίζω πολλά. Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εσένα θα σε εκδικηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:01 Ο νικος ρεθυμνο: #308 18-10-13 00:01 Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 21:55 Η _fairygirl_: #307 17-10-13 21:55 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω. Το γεγονός ότι είμαι μόνιμος κάτοικος (για τρία χρόνια ακόμη θέλω να ελπίζω) δε σημαίνει ότι παριστάνω το GPS Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Από Κουμπέ δε γνωρίζω πολλά. Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εσένα θα σε εκδικηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:01 Ο νικος ρεθυμνο: #308 18-10-13 00:01 Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ούτε που ξέρω,δεν έχω πάει...είναι πάντως έξω από το Ρέθυμνο Εσύ δεν θα έπρεπε να ξέρεις οεο; Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω. Το γεγονός ότι είμαι μόνιμος κάτοικος (για τρία χρόνια ακόμη θέλω να ελπίζω) δε σημαίνει ότι παριστάνω το GPS Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νομίζω είναι πάνω από τον Κουμπέ, εκεί τριγύρω. Click για ανάπτυξη... Από Κουμπέ δε γνωρίζω πολλά. Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Να παιδί... άμα περιμέναμε από την άλλη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και λείπω κιόλας, φαντάσου. Χαρά σε δουλεύουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εσένα θα σε εκδικηθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:01 Ο νικος ρεθυμνο: #308 18-10-13 00:01 Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:27 Η _fairygirl_: #309 18-10-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Η Σαρακινα ειναι η περιοχη απο την εκκλησια του Αγιου Νικολαου(διπλα στο κολυμβητηριο) και πανω. Δευτερα ξεκιναμε κι εμεις μαθηματα... Click για ανάπτυξη... Ααα. Καλά από ΝΟΡ και μετά έχω να πατήσω κανά χρόνο και βάλε το πόδι μου. Καιρός σας ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:29 Η blue_butterfly: #310 18-10-13 21:29 Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #311 18-10-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Νορ; Click για ανάπτυξη... Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου. Κοινώς: Το κολυμβητήριο δίπλα από τον Άγιο Νικόλαο. Βραχάκια θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:35 Η blue_butterfly: #312 18-10-13 21:35 Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:50 Η _fairygirl_: #313 18-10-13 21:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Και έπρεπε εγώ να καταλάβω τη συντομογραφία σου; Μάλιστα. Να έρθεις να πάρεις. Click για ανάπτυξη... Αφού μαρή ξέρεις να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ και δε χάνεσαι εκεί κόλλησες; Κρεβάτι και φαγητό θα΄χει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:14 Ο νικος ρεθυμνο: #314 18-10-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καιρός σας ήταν. Click για ανάπτυξη... Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #315 18-10-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Πρωι-πρωι τρεχουμε για σεμιναρια Απο 1ο ετος ακουω για αυτα, τωρα θα τα βρω μπροστα μου. Μεγαλωσα(-με) Ρε παιδια το κεντρο "caramela" στη Σαλαμινις (Παλια Πολη) εινι καινουργιο; Δε το χα ακουσει πριν. Click για ανάπτυξη... Αυτό στον Κήπο απέναντι λέμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:17 Η blue_butterfly: #316 18-10-13 22:17 Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πού είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:18 Η _fairygirl_: #317 18-10-13 22:18 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Πού είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Είδες τι χάνεις εκεί στα μακριά που πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 22:42 Ο νικος ρεθυμνο: #318 18-10-13 22:42 Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: thewitcher Neptune rseven panaman TheUnknown Billokos1 Ksenia. Ksenia77 Nick09 Nor40 Freddys Nefeli_ manolismanioudakis@h imyrcarn Manolo165 Giii vetas Nala VasoGrimes KingOfPop stefan constansn snowy katerinavld tsiobieman pacheiko KingPoul Dimitris9 korlef igeorgeoikonomo kostas1233 Citylights DENVER eri548 Τζενη Σ hecktors marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κεντρο (νυχτερινο) στη Σαλαμινος(Παλια Πολη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 23:46 Η blue_butterfly: #319 18-10-13 23:46 Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και η Σαλαμίνος ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 00:19 Ο νικος ρεθυμνο: #320 19-10-13 00:19 Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εκει που ειναι το Apple Bar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.