RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω βρει ενα απεναντι απο το πανεπιστημιο...![]()
Για μηχ-μηχ πας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν ολα πανε καλα(ειμαι +80)....αλλιων μηχ-μηχ...εσυ?Για μηχ-μηχ πας?
-----------------------------------------
θελω ημτυ αλλιων μηχ-μηχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

το εχω βαλει κ εγω μετα τους μηχανολογους....ειχα διλημα αλλα τελικα το εβαλα 3ο...παντως πολυ καλη σχολη.....!!!εγώ ceid
παιδια απο οτι βλεπω ολοι πατρα θα ειμαστε....)θα βουλιαξει η πατρα!!!

RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

το λεω....δεν το λεω...???...παντως παιδια το σπιτι ειναι καλυτερο να ειναι η κοντα στο πανεπιστημιο η στο κεντρο αν ειναι στη μεση....αστα...Μόνο θα βουλιάξει? Πες πως χάθηκε κιόλας!![]()
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

το εχω βαλει κ εγω μετα τους μηχανολογους....ειχα διλημα αλλα τελικα το εβαλα 3ο...παντως πολυ καλη σχολη.....!!!
Έτσι από περιέργεια....Πόσα μόρια έβγαλες?
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

λοιπον δν εβγαλα τα μορια για τις σχολες της πατρας αλλα επειδη μενω πρεβεζα κ ειμαι δικαιουχος μεταγραφης χωρις ποσοτικο περιορσμο αν περασω στο ημμυ της ξανθης παω ημτυ....αλλιως πχ αν περασω μηχ-μηχ βολο παλι παω πατρα...για αυτο θα παω να το κλεισω αυτες τις μερες ...γιατι οπου κ να περασω θα παω πατρα....Έτσι από περιέργεια....Πόσα μόρια έβγαλες?

RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλα ρε συ να θες να πας πολυτεχνειο να γραφεις 19,1 μαθ κ 19,2 φυσικη κ να μν περνας επειδη δε μπορεις να παπαγαλισεις???? αυτο το @@συστημα....παλι καλα π βρηκα το παραθυρακι με την μεταγραφη....εσυ απο τν ρχη ceid ηθελες?Κι εμένα αυτή η παλιοδιοίκηση με έφαγε!![]()
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι ρε συ! Με χίλια! Από πέρυσι την ήθελα τη σχολή! Αλλά πάλι καλά που και εγώ έχω μεταγραφή και αν δεν την πιάσω Πάτρα, θα πάω Βόλο ή Χανιά κι από 'κει θα σας έρθω κι εγώ.καλα ρε συ να θες να πας πολυτεχνειο να γραφεις 19,1 μαθ κ 19,2 φυσικη κ να μν περνας επειδη δε μπορεις να παπαγαλισεις???? αυτο το @@συστημα....παλι καλα π βρηκα το παραθυρακι με την μεταγραφη....εσυ απο τν ρχη ceid ηθελες?

Έγραψες τόσο καλά φυσικομαθηματικά ρε θηρίο? Μπράβο σου!
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενταξει μωρε τωραοτι εγινε εγινε...προχωραμε ....!!!:no1:καλα ρε συ να θες να πας πολυτεχνειο να γραφεις 19,1 μαθ κ 19,2 φυσικη κ να μν περνας επειδη δε μπορεις να παπαγαλισεις???? αυτο το @@συστημα....παλι καλα π βρηκα το παραθυρακι με την μεταγραφη....εσυ απο τν ρχη ceid ηθελες?
τι να κανουμε???? αφου το κατεχουμε .....Ναι ρε συ! Με χίλια! Από πέρυσι την ήθελα τη σχολή! Αλλά πάλι καλά που και εγώ έχω μεταγραφή και αν δεν την πιάσω Πάτρα, θα πάω Βόλο ή Χανιά κι από 'κει θα σας έρθω κι εγώ.
Έγραψες τόσο καλά φυσικομαθηματικά ρε θηρίο? Μπράβο σου!

RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενταξει μωρε τωραοτι εγινε εγινε...προχωραμε ....!!!:no1:
τι να κανουμε???? αφου το κατεχουμε .....τοτε κ εσενα δν σε εμποδιζει τπτ να ψαξεις απο τωρα για σπιτι.....go for it!!
![]()
:nono:Εγώ θα μείνω εστία! (

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

κ εγω εχω χαμηλο εισοδημα αλλα αν πας απο μεταγρφαφη στο πρωτο εξαμηνο δν εχεις δικαιωμα ουτε να παρεις βιβλία ουτε να μεινεις εστια....εχω βρει μερικα θα παω πατρα να τα δω αλλα εωα μ καρφωθηκε στο μυαλο...θα το δω κ αυτο κ θα αποφασισω...εχει θεα το πανεπιστημιο...!!!:nono:Εγώ θα μείνω εστία! (Τα καλά του χαμηλού εισοδήματος!) Εσύ βρήκες καλό σπίτι?

RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναιΣτο Ρίο δηλαδή ε?
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

πολυ μελαγχολια ειδικα το χειμωνα....ενταξει ειναι το στυλακι αμφιλοχια ναυπακτος αλλα στο διπλασιο.....Άντε! Καλή διαμονή! Σου εύχομαι ότι καλύτερο. Και παρεπιπτόντως φοβερή πόλη η Πρέβεζα. Έρχομαι πολλές φορές στη θεία μου και την έχω λατρέψει αν και βγάζει μια μελαγχολία...![]()

RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

bobby1
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- Mapz
- psar2006
- George_dr
- Hased Babis
- Dionisis.l
- MrDragonboy
- ceid
- TheNorth
- medstudy
- dmav
- depylop
- aggelosst9
- panaman
- Dr. Gl. Luminous
- spring day
- the.m024
- oups
- Citylights
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- sophiaa
- jimis2001
- korlef
- nucomer
- alpha.kappa
- tsiobieman
- constansn
- Joji
- emilyfan85
- Scandal
- Magigi
- Fofifofi78
- Ελεν
- Anonymous0
- VohtheiaA
- srg96
- pinelopikaxrila20@gm
- Mariap.
- MariaK11
- ANASTASIAZ21
- stefan
- Chrisa
- Mary Jane
- Jimmis18
- Than003
- GTS
- AndromedaS
- eukleidhs1821
- damn
- Γιωργος15773
- norbit
- Serotonin
- xriiistiiinaaa
- Αλκης Κ.
- SoyLydia20
- Olgaki21
- kostas1233
- xristina11
- spyroskaftanis
- rekcoR
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.