Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 11:41 Η Νηρηίς έγραψε: #981 06-10-12 11:41 Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 12:33 Ο Θεμιστοπόλος: #982 06-10-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρίσκεσαι στην επαρχία. Τις Πέμπτες νομίζω πως είναι ανοιχτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 15:15 Η Νηρηίς έγραψε: #983 06-10-12 15:15 Θεμιστοπόλε η δικιά μου περιοχή είναι πιο επαρχία , αλλα δευτέρα και τετάρτη απόγευμα είναι κλειστά. Τέλος πάντων, ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 17:54 Ο Sans-culotte: #984 07-10-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Click για ανάπτυξη... Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα. Αυτό γιατί έτσι αποφασίζει εδώ και πολλά χρόνια ο εμπορικός σύλλογος της πόλης. Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Γιατί βρίσκεσαι στην επαρχία. Τις Πέμπτες νομίζω πως είναι ανοιχτά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς η δικαιολογία περί επαρχίας αυτή καθεαυτή είναι αυθαίρετη και πιστεύω στερείται νοήματος και επιχειρηματολογίας. Αν δεν το εχεις σκεφτει ακομα, ενα μαγαζι δεν κάνει μόνο κέρδη αλλά έχει και κόστος. Όταν δουλεύεις ένα επιπλέον απόγευμα αντιμετωπίζεις πρόσθετο εργατικό κόστος και μη-λειτουργικό κόστος. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν επιπλέον ζημία και δεν τους συμφέρει να λειτουργήσουν 3 απογεύματα όπως στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Οκτωβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 21:46 Η Νηρηίς έγραψε: #985 07-10-12 21:46 Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:09 Η Λιβία Αυγούστα: #986 07-10-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Click για ανάπτυξη... Ποιο βιβλιοπωλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:34 Η Νηρηίς έγραψε: #987 07-10-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ποιο βιβλιοπωλειο; Click για ανάπτυξη... Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Η Λιβία Αυγούστα: #988 07-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 12:33 Ο Θεμιστοπόλος: #982 06-10-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρίσκεσαι στην επαρχία. Τις Πέμπτες νομίζω πως είναι ανοιχτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 15:15 Η Νηρηίς έγραψε: #983 06-10-12 15:15 Θεμιστοπόλε η δικιά μου περιοχή είναι πιο επαρχία , αλλα δευτέρα και τετάρτη απόγευμα είναι κλειστά. Τέλος πάντων, ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 17:54 Ο Sans-culotte: #984 07-10-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Click για ανάπτυξη... Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα. Αυτό γιατί έτσι αποφασίζει εδώ και πολλά χρόνια ο εμπορικός σύλλογος της πόλης. Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Γιατί βρίσκεσαι στην επαρχία. Τις Πέμπτες νομίζω πως είναι ανοιχτά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς η δικαιολογία περί επαρχίας αυτή καθεαυτή είναι αυθαίρετη και πιστεύω στερείται νοήματος και επιχειρηματολογίας. Αν δεν το εχεις σκεφτει ακομα, ενα μαγαζι δεν κάνει μόνο κέρδη αλλά έχει και κόστος. Όταν δουλεύεις ένα επιπλέον απόγευμα αντιμετωπίζεις πρόσθετο εργατικό κόστος και μη-λειτουργικό κόστος. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν επιπλέον ζημία και δεν τους συμφέρει να λειτουργήσουν 3 απογεύματα όπως στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Οκτωβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 21:46 Η Νηρηίς έγραψε: #985 07-10-12 21:46 Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:09 Η Λιβία Αυγούστα: #986 07-10-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Click για ανάπτυξη... Ποιο βιβλιοπωλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:34 Η Νηρηίς έγραψε: #987 07-10-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ποιο βιβλιοπωλειο; Click για ανάπτυξη... Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Η Λιβία Αυγούστα: #988 07-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρίσκεσαι στην επαρχία. Τις Πέμπτες νομίζω πως είναι ανοιχτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 15:15 Η Νηρηίς έγραψε: #983 06-10-12 15:15 Θεμιστοπόλε η δικιά μου περιοχή είναι πιο επαρχία , αλλα δευτέρα και τετάρτη απόγευμα είναι κλειστά. Τέλος πάντων, ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 17:54 Ο Sans-culotte: #984 07-10-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Click για ανάπτυξη... Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα. Αυτό γιατί έτσι αποφασίζει εδώ και πολλά χρόνια ο εμπορικός σύλλογος της πόλης. Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Γιατί βρίσκεσαι στην επαρχία. Τις Πέμπτες νομίζω πως είναι ανοιχτά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς η δικαιολογία περί επαρχίας αυτή καθεαυτή είναι αυθαίρετη και πιστεύω στερείται νοήματος και επιχειρηματολογίας. Αν δεν το εχεις σκεφτει ακομα, ενα μαγαζι δεν κάνει μόνο κέρδη αλλά έχει και κόστος. Όταν δουλεύεις ένα επιπλέον απόγευμα αντιμετωπίζεις πρόσθετο εργατικό κόστος και μη-λειτουργικό κόστος. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν επιπλέον ζημία και δεν τους συμφέρει να λειτουργήσουν 3 απογεύματα όπως στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Οκτωβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 21:46 Η Νηρηίς έγραψε: #985 07-10-12 21:46 Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:09 Η Λιβία Αυγούστα: #986 07-10-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Click για ανάπτυξη... Ποιο βιβλιοπωλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:34 Η Νηρηίς έγραψε: #987 07-10-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ποιο βιβλιοπωλειο; Click για ανάπτυξη... Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Η Λιβία Αυγούστα: #988 07-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεμιστοπόλε η δικιά μου περιοχή είναι πιο επαρχία , αλλα δευτέρα και τετάρτη απόγευμα είναι κλειστά. Τέλος πάντων, ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 17:54 Ο Sans-culotte: #984 07-10-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Click για ανάπτυξη... Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα. Αυτό γιατί έτσι αποφασίζει εδώ και πολλά χρόνια ο εμπορικός σύλλογος της πόλης. Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Γιατί βρίσκεσαι στην επαρχία. Τις Πέμπτες νομίζω πως είναι ανοιχτά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς η δικαιολογία περί επαρχίας αυτή καθεαυτή είναι αυθαίρετη και πιστεύω στερείται νοήματος και επιχειρηματολογίας. Αν δεν το εχεις σκεφτει ακομα, ενα μαγαζι δεν κάνει μόνο κέρδη αλλά έχει και κόστος. Όταν δουλεύεις ένα επιπλέον απόγευμα αντιμετωπίζεις πρόσθετο εργατικό κόστος και μη-λειτουργικό κόστος. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν επιπλέον ζημία και δεν τους συμφέρει να λειτουργήσουν 3 απογεύματα όπως στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Οκτωβρίου 2012 Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 21:46 Η Νηρηίς έγραψε: #985 07-10-12 21:46 Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:09 Η Λιβία Αυγούστα: #986 07-10-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Click για ανάπτυξη... Ποιο βιβλιοπωλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:34 Η Νηρηίς έγραψε: #987 07-10-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ποιο βιβλιοπωλειο; Click για ανάπτυξη... Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Η Λιβία Αυγούστα: #988 07-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Γιατι ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά Πέπμπη και Παρασκευή απόγευμα; Click για ανάπτυξη... Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα. Αυτό γιατί έτσι αποφασίζει εδώ και πολλά χρόνια ο εμπορικός σύλλογος της πόλης. Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Γιατί βρίσκεσαι στην επαρχία. Τις Πέμπτες νομίζω πως είναι ανοιχτά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς η δικαιολογία περί επαρχίας αυτή καθεαυτή είναι αυθαίρετη και πιστεύω στερείται νοήματος και επιχειρηματολογίας. Αν δεν το εχεις σκεφτει ακομα, ενα μαγαζι δεν κάνει μόνο κέρδη αλλά έχει και κόστος. Όταν δουλεύεις ένα επιπλέον απόγευμα αντιμετωπίζεις πρόσθετο εργατικό κόστος και μη-λειτουργικό κόστος. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν επιπλέον ζημία και δεν τους συμφέρει να λειτουργήσουν 3 απογεύματα όπως στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 21:46 Η Νηρηίς έγραψε: #985 07-10-12 21:46 Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:09 Η Λιβία Αυγούστα: #986 07-10-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Click για ανάπτυξη... Ποιο βιβλιοπωλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:34 Η Νηρηίς έγραψε: #987 07-10-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ποιο βιβλιοπωλειο; Click για ανάπτυξη... Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Η Λιβία Αυγούστα: #988 07-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:09 Η Λιβία Αυγούστα: #986 07-10-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Click για ανάπτυξη... Ποιο βιβλιοπωλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:34 Η Νηρηίς έγραψε: #987 07-10-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ποιο βιβλιοπωλειο; Click για ανάπτυξη... Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Η Λιβία Αυγούστα: #988 07-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Την παρασκευή το απόγευμα ένα βιβλιοπωλείο ήταν ανοιχτό, ενώ ένα άλλο όχι. Γι'αυτό διατύπωσα την προηγούμενη απορία μου. Τέλος πάντων , ας έχει. Click για ανάπτυξη... Ποιο βιβλιοπωλειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:34 Η Νηρηίς έγραψε: #987 07-10-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ποιο βιβλιοπωλειο; Click για ανάπτυξη... Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Η Λιβία Αυγούστα: #988 07-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ποιο βιβλιοπωλειο; Click για ανάπτυξη... Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Η Λιβία Αυγούστα: #988 07-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:54 Η Νηρηίς έγραψε: #989 07-10-12 22:54 ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό το στενό ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 22:56 Η Λιβία Αυγούστα: #990 07-10-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: ''Βιβλιοχαρτοπωλείο'' θυμάμαι πως έγραφε, αν σε βοηθάει. Δεν έχω εξερευνήσει αυτό τον δρόμο ακόμα. Click για ανάπτυξη... Δε με βοηθαει.Το Pappys παντως να ξερεις ειναι ανοιχτο καθε μερα,ολη μερα εκτος της Κυριακης.Αν εχεις καμια επειγουσα αναγκη,να το ξερεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:01 Η Νηρηίς έγραψε: #991 07-10-12 23:01 Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η Λιβία Αυγούστα: #992 07-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Χαχα , υπέροχα. Ευχαριστώ. Ελπίζω να το βρώ κάποια απο τις επόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλω.Τα φαρμακεια και τα βιβλιοπωλεια τα πρωτα πραγματα που αναζητουμε. Πού μενεις κοντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Η Νηρηίς έγραψε: #993 07-10-12 23:19 Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η Λιβία Αυγούστα: #994 07-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι,κεντρικοτατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:08 Η Νηρηίς έγραψε: #995 08-10-12 14:08 Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πράγματι είναι υπέροχα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 18:05 Η fortisimo: #996 08-10-12 18:05 Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρωτάω κι εδώ διότι στο νήμα της Νομικής δεν απάντησε κάποιος "παλιός" ακόμα για να μας διαφωτίσει στα σίγουρα... Πότε περίπου αδειάζει από φοιτητές η Κομοτηνή για Χριστούγεννα; Θέλω να μάθω πότε θα κλείσει η Νομική και πότε ξαναρχίζουμε. Είμαι πολύ μακριά και πρέπει να κανονίσω πολλαπλά εισιτήρια. Έχω ακούσει για 15-18/12 αλλά έχω διαβάσει και μηνύματα που αναφέρουν ότι 18-19 / 12 παίρνουν βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sans-culotte Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 00:41 Ο Sans-culotte: #997 10-10-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πριν την πλατεία , έχει ένα στενό στα αριστερά, το παίρνεις όλο ευθεία και είναι σε μία γωνία. Ήμουν κατατοπιστικότατη, το ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοείς το βιβλιοπωλείο Παιδεία στον δρόμο του ΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Μηπως το λενε Pappys ?και ειναι διπλα σ´ενα videoclub? Click για ανάπτυξη... Το Pappy's δεν θεωρείται κοντά στην πλατεία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Xαχα, σωστή. Φαρμακεία υπάρχουν παντού πια. Μένω 5-10 λεπτά μακρυά απο το σπαθί, δεν μένω κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο για να σε κατατοπίσω. Click για ανάπτυξη... Πως σου φαίνεται το σπίτι που μένεις; Σε ποιά περιοχή είναι; Έχει ησυχία;, με τους άλλους ενοίκους πως τα πας; 4 ερωτήσεις σερί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 07:23 Η Νηρηίς έγραψε: #998 10-10-12 07:23 Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να σου πώ , μπορεί να το λένε κι έτσι. Όλα μια χαρά είναι, ησυχία, τάξη και ασφάλεια που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:43 Η ^Dark Angel^: #999 10-10-12 16:43 Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι ωραια που ειναι η ζωη στην κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pseutiko_fili Νεοφερμένο μέλος Η pseutiko_fili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 16:51 Η pseutiko_fili: #1.000 10-10-12 16:51 δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν φτανει που δεν μ αρεσει η πολη εχουμε και τοσες ωρες μαθημα πφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.