poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:52 Η poppy91 έγραψε: #21 29-09-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: και μενα δεν μ ενθουσιαζει η πολη καθολου Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις...θετικες σκεψεις...αμα εχεις καλη παρεουλα κ περνας ωραια με τους φιλους σου δεν θα θες να φυγεις!!!!εγω αυτο σκεφτομαι και παιρνω δυναμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η kalliopi_xanthi: #22 29-09-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: μην ανησυχεις...θετικες σκεψεις...αμα εχεις καλη παρεουλα κ περνας ωραια με τους φιλους σου δεν θα θες να φυγεις!!!!εγω αυτο σκεφτομαι και παιρνω δυναμη!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Ο mourkos έγραψε: #23 29-09-09 18:12 παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:42 Η poppy91 έγραψε: #24 29-09-09 20:42 ετσι δινε μας δυναμη αλλα δεν εχω προβλημα μια χαρα....ολα μια συνηθεια ειναι μωρε.....χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η kalliopi_xanthi: #25 29-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Click για ανάπτυξη... απο κομοτηνη εισαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:15 Η maraki love: #26 29-09-09 23:15 εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η κομοτηνη σαν πολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Chrysa32485: #27 30-09-09 00:10 Η κολλητούλα μου πέρασε Νομική Κομοτηνή και θα μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο mourkos έγραψε: #28 30-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: και μενα δεν μ ενθουσιαζει η πολη καθολου Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις...θετικες σκεψεις...αμα εχεις καλη παρεουλα κ περνας ωραια με τους φιλους σου δεν θα θες να φυγεις!!!!εγω αυτο σκεφτομαι και παιρνω δυναμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η kalliopi_xanthi: #22 29-09-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: μην ανησυχεις...θετικες σκεψεις...αμα εχεις καλη παρεουλα κ περνας ωραια με τους φιλους σου δεν θα θες να φυγεις!!!!εγω αυτο σκεφτομαι και παιρνω δυναμη!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Ο mourkos έγραψε: #23 29-09-09 18:12 παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:42 Η poppy91 έγραψε: #24 29-09-09 20:42 ετσι δινε μας δυναμη αλλα δεν εχω προβλημα μια χαρα....ολα μια συνηθεια ειναι μωρε.....χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η kalliopi_xanthi: #25 29-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Click για ανάπτυξη... απο κομοτηνη εισαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:15 Η maraki love: #26 29-09-09 23:15 εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η κομοτηνη σαν πολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Chrysa32485: #27 30-09-09 00:10 Η κολλητούλα μου πέρασε Νομική Κομοτηνή και θα μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο mourkos έγραψε: #28 30-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από poppy91: μην ανησυχεις...θετικες σκεψεις...αμα εχεις καλη παρεουλα κ περνας ωραια με τους φιλους σου δεν θα θες να φυγεις!!!!εγω αυτο σκεφτομαι και παιρνω δυναμη!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:12 Ο mourkos έγραψε: #23 29-09-09 18:12 παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:42 Η poppy91 έγραψε: #24 29-09-09 20:42 ετσι δινε μας δυναμη αλλα δεν εχω προβλημα μια χαρα....ολα μια συνηθεια ειναι μωρε.....χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η kalliopi_xanthi: #25 29-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Click για ανάπτυξη... απο κομοτηνη εισαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:15 Η maraki love: #26 29-09-09 23:15 εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η κομοτηνη σαν πολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Chrysa32485: #27 30-09-09 00:10 Η κολλητούλα μου πέρασε Νομική Κομοτηνή και θα μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο mourkos έγραψε: #28 30-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:42 Η poppy91 έγραψε: #24 29-09-09 20:42 ετσι δινε μας δυναμη αλλα δεν εχω προβλημα μια χαρα....ολα μια συνηθεια ειναι μωρε.....χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η kalliopi_xanthi: #25 29-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Click για ανάπτυξη... απο κομοτηνη εισαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:15 Η maraki love: #26 29-09-09 23:15 εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η κομοτηνη σαν πολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Chrysa32485: #27 30-09-09 00:10 Η κολλητούλα μου πέρασε Νομική Κομοτηνή και θα μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο mourkos έγραψε: #28 30-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ετσι δινε μας δυναμη αλλα δεν εχω προβλημα μια χαρα....ολα μια συνηθεια ειναι μωρε.....χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η kalliopi_xanthi: #25 29-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Click για ανάπτυξη... απο κομοτηνη εισαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:15 Η maraki love: #26 29-09-09 23:15 εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η κομοτηνη σαν πολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Chrysa32485: #27 30-09-09 00:10 Η κολλητούλα μου πέρασε Νομική Κομοτηνή και θα μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο mourkos έγραψε: #28 30-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstass: παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με Click για ανάπτυξη... απο κομοτηνη εισαι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:15 Η maraki love: #26 29-09-09 23:15 εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η κομοτηνη σαν πολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Chrysa32485: #27 30-09-09 00:10 Η κολλητούλα μου πέρασε Νομική Κομοτηνή και θα μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο mourkos έγραψε: #28 30-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η κομοτηνη σαν πολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Chrysa32485: #27 30-09-09 00:10 Η κολλητούλα μου πέρασε Νομική Κομοτηνή και θα μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο mourkos έγραψε: #28 30-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κολλητούλα μου πέρασε Νομική Κομοτηνή και θα μου φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Ο mourkos έγραψε: #28 30-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalliopi_xanthi: απο κομοτηνη εισαι????? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η conundrum: #29 01-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από poppy91: αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!! Click για ανάπτυξη... νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppy91 Νεοφερμένο μέλος Η ποπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η poppy91 έγραψε: #30 01-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ Click για ανάπτυξη... ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η conundrum: #31 02-10-09 16:00 οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ κανονισε να γνωριστουμε!και εγω στην ιδια σχολη!ανεβαινω στισ 8... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο Kostas11 έγραψε: #32 02-10-09 23:56 Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:31 Η conundrum: #33 03-10-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kostas11: Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω! Click για ανάπτυξη... χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 14:53 Ο Kostas11 έγραψε: #34 03-10-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω... Click για ανάπτυξη... Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η conundrum: #35 05-10-09 15:06 νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η Nikolol έγραψε: #36 05-10-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas11 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο Kostas11 έγραψε: #37 05-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 00:13 Ο W4What έγραψε: #38 06-10-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ivi01 Papwallstreet niki1973 Maria235 EVJE Vassiliki.ko Πικλιδιος chenchen panaman Vickyoustgl Satan Claus tfghp Giii FRT Billokos1 Ada ada stefan Nikos05 Chris 21 Ifigenia BlueIvy_ rekcoR Panos09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από poppy91: ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!! Click για ανάπτυξη... Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13... βιβλια θα μας δωσουν εκει?? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από conundrum: νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι??? Click για ανάπτυξη... νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!! Click για ανάπτυξη... Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale19 Νεοφερμένο μέλος Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η fairytale19: #39 21-01-10 03:10 πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πέρα απο τα "κλασικά" στέκια (θέατρο,αβάντ κτλ) υπάρχουν κ άλλα μαγαζάκια με τελείως διαφορετική μουσική..αρκεί να ψάξετε και να μην κολλήσετε στα συνηθισμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2010 στις 18:28 Ο anestios έγραψε: #40 03-04-10 18:28 κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κανα σινεμα εχει ή ζηταμε πολλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.