opaoktsis4
Νεοφερμένο μέλος

για σπιτια κοντα στα πανεπιστημια ειναι η αρμενοπουλου, μελενικου, παπαφη και καποιες αλλες τις οποιες δεν τις θυμαμαι. ΑΛΛΑ τα σπιτια σ αυτες τις οδους ειναι πριν 30-40 χρονια και επιεικως αθλια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι αλλά είναι ωραία εκεί ψηλά! Αναπνέεις καθαρό αέρα αδερφέ!οι 40 εκκλησιες ειναι κοντα στα πανεπιστημια με μια πρωτη ματια. με μια δευτερη ομως εχει μια τεραστια κατηφορα προς τα πανεπιστημια και οταν την ανεβαινεις ειναι πραγματικα βασανο. βεβαια εχει καθε λιγο και λιγακι λεωφορειο αλλα ειναι λιγο απομονωμενα απο τον κοσμο.
για σπιτια κοντα στα πανεπιστημια ειναι η αρμενοπουλου, μελενικου, παπαφη και καποιες αλλες τις οποιες δεν τις θυμαμαι. ΑΛΛΑ τα σπιτια σ αυτες τις οδους ειναι πριν 30-40 χρονια και επιεικως αθλια.

Από ποιο σχολείο είσαι αν επιτρέπεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
opaoktsis4
Νεοφερμένο μέλος

Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

4ο :xixi:2ο. εσυ?
annapav.kal
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

γιατι οταν 8α βγουν οι βασεισ 8α ψαχνουν ολοι και αντε να βρεισ τπτ καλο.................
εχεις πολυ δικιο σ αυτο!
-----------------------------------------
40 εκκλησιες πολυ ανηφορα ρε φιλε..καλυτερα καπου πιο μακρια και οχι ποδαροδρομος...δελφων εχει παλια σπιτια.εγω βρηκα το πιο κοντινο ενα απεναντι απο το καυταντζογλιο...τριανδρια η πιο ωραια γειτονια αλλα οι πιο πολλοι φοιτητες μενουν στη λεωφορο στρατου...οταν πας θα τους δεις τους δρομνους που σου λεω...η θεσνικη ειναι παντως η πιο ευκολη πολη να μαθει κανεις...ολες οι οδοι ειναι παραλληλες με τη νικης η καθετες και βγαζουν παντα στη θαλασσα...
jbasm
Νεοφερμένο μέλος

evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

giorgioSAc
Νεοφερμένο μέλος

οι 40 εκκλησιες ειναι κοντα στα πανεπιστημια με μια πρωτη ματια. με μια δευτερη ομως εχει μια τεραστια κατηφορα προς τα πανεπιστημια και οταν την ανεβαινεις ειναι πραγματικα βασανο. βεβαια εχει καθε λιγο και λιγακι λεωφορειο αλλα ειναι λιγο απομονωμενα απο τον κοσμο.
40 εκκλησιων,τουλαχιστον εκει που νοικιασα,εχει μεν μια τεραστια κατηφορα,αλλα ειναι πολυ κοντα στα πανεπιστημια(θα κανουμε και γυμναστικη)
Εχει ομως μια θεα...
Civilara
Περιβόητο μέλος

SeLeni@
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Γεια!Τι λεει???Και εγω Θεσσαλονικη περναω 99%...Αλλα δεν ξερω ποτε να ψαξω για σπιτι!!!!!Λεω να περιμενω να βγουν οι βασεις.Εχω ακουσει οτι πολυ καλη περιοχη ειναι η Χαριλαου!Αντε να δουμε πως θα περασουμε φετος πρωτη χρονια φοιτητες!!!!!![]()
Η Χαριλαου ειναι οντως καλη περιοχη και κοντα στο κεντρο...
Εχουνε νοικιασει εκει αρκετοι φιλοι μου

Marios8
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

Γεια!Τι λεει???Και εγω Θεσσαλονικη περναω 99%...Αλλα δεν ξερω ποτε να ψαξω για σπιτι!!!!!Λεω να περιμενω να βγουν οι βασεις.Εχω ακουσει οτι πολυ καλη περιοχη ειναι η Χαριλαου!Αντε να δουμε πως θα περασουμε φετος πρωτη χρονια φοιτητες!!!!!![]()
βασικα η Χαριλαου δεν ειναι και τοσο κοντα...ειναι στο τερμα της εγνατιας...καλυτερα να ψαξεις γυρω απο το Ιπποκρατειο νοσοκομειο, στις τουμπες, 40 εκκλισιες και Τριανδρια...να κοιταξεις να μεινεις σε καπως κεντρικο δρομο και ψηλο οροφο...εγω φοβαμαι βραδιατικα να μαπινω σε στενα...γ αυτο αφησα το σπιτι στο Καυταντζογλειο και βρηκα ενα αλλλο τωρα στη Βασιλησσης Ολγας...οταν πας θεσνικη θα τα δεις ολα αυτα που σου λεω μην ανησυχεις!
-----------------------------------------
παιδια ειμαι απο θεσσαλονίκη ειναι καταπλικτικα εχει ενα σορο μαγαζια κλαμπ,καφε, μπαρακια,ταβερνες,εχει το λιμανι,την παραλια και τεραστια κλαμπ εεεεεεεε μονο αυτο...το μεγαλυτερο χωραει 4000 κοσμο........!!!!!!!!![]()
γεια!μια φορα βγηκα στη Θεσσαλονικη σε ενα club shark το ελεγαν και ηταν εκει ο Συσσοβιτης!!!χαχα!!!Α!πηγα και στην καμαρα σε και μπυραριες τσεχικες και κρασαδικα...ωραια η θεσσαλονικη...πολυ ωραια...!
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

η ναβαρινου κατι πρεζονια φιλοξενει ξερω...
@my_07
Νεοφερμένο μέλος

ειμαι απο θεσσαλονικη....κατα την γνωμη μου υπαρχουν καλα σπιτια στην οδο εθνικης αμυνης που ειναι διπλα στα πανεπιστιμια, στην αγγελακη, απεναντι στην ΕΤ3 και το γαλλικο ινστιτουτο, στην βασσιλισης Ολγας αν θελετε να ειστε στο κεντρο...μετα υπαρχουν καλα σοιτισ στην τουμπα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ, και γενικα σε ολη την περιοχη...επισης υπαρχουν καλα σπιτια κοντα στο ιποκκρατειο νοσοκομειο...κ τελος σας αφησα την πλατεια ναβαρινου αλλα προσωπικα δεν την συνοστς γτ δεν εχει και πολυ καλη φημη για τον κοσμο που φιλοξενει.....ελπιζω να βοηθησα........![]()
στην αγγελακη ποσο περιπου ειναι τα ενοικια ?εχει ψαξει κανεις?
stella
Δραστήριο μέλος

ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- eww1qewqeqweqw
- kokona1
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Eirinakiii8
- Γιώτα Γιαννακού
- thenutritionist
- lepipini
- nobody8
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- spring day
- Nocommingback
- jYanniss
- ggl
- Nikoleta_Giann
- Lefter
- xmen902
- Sense
- dim6
- Cheryl
- heo12345
- stefan
- yannis05
- JohnGreek
- TheodoraNt
- hirasawayui
- geo1230
- rekcoR
- tasoss
- Jocaste
- Adolfo valencia
- Nefeloula
- Μαρία2222
- harry akritas
- Makis7
- Σοφία Γιαννιού
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- jimis2001
- Memetchi
- angelina95
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.