akis! Νεοφερμένο μέλος Ο akis! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:20 Ο akis! έγραψε: #1 01-09-10 02:20 καλησπερα ποσοι και ποιοι ειναι στην αμφισσα? ή προκειται να πανε? στεκια που ξερετε κτλ ολα εδω... ερημια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:51 Η athene έγραψε: #2 05-09-10 00:51 Εεεε δεν είναι και από τα πιο πολυσύχναστα μέρη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροδάνθη Νεοφερμένο μέλος Η Ροδάνθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:50 Η Ροδάνθη έγραψε: #3 19-09-10 00:50 Ηι! Πέρασα εγώ Αμφισσα αλλα θα γυρίσω Θεσσαλονικη με μεταγραφή...'Εχουν τα παιδιά γκρουπάκι στο φατσαμπουκ...δες εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lianna08 Νεοφερμένο μέλος Η Lianna08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η Lianna08 έγραψε: #4 29-08-12 16:54 Γεια σας επειδη και εγω περασα φετοσ με τπ 10% στο τμημα του marketing στην Αμφισσα θα μου ηταν πολυ χρησιμο να με ενημερωνε καποισ για την κατασταση φοιτησης εκει αν εχει εστια κοστοσ ενοικιων κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mathitis_tou_15 g59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα ποσοι και ποιοι ειναι στην αμφισσα? ή προκειται να πανε? στεκια που ξερετε κτλ ολα εδω... ερημια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:51 Η athene έγραψε: #2 05-09-10 00:51 Εεεε δεν είναι και από τα πιο πολυσύχναστα μέρη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροδάνθη Νεοφερμένο μέλος Η Ροδάνθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:50 Η Ροδάνθη έγραψε: #3 19-09-10 00:50 Ηι! Πέρασα εγώ Αμφισσα αλλα θα γυρίσω Θεσσαλονικη με μεταγραφή...'Εχουν τα παιδιά γκρουπάκι στο φατσαμπουκ...δες εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lianna08 Νεοφερμένο μέλος Η Lianna08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η Lianna08 έγραψε: #4 29-08-12 16:54 Γεια σας επειδη και εγω περασα φετοσ με τπ 10% στο τμημα του marketing στην Αμφισσα θα μου ηταν πολυ χρησιμο να με ενημερωνε καποισ για την κατασταση φοιτησης εκει αν εχει εστια κοστοσ ενοικιων κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mathitis_tou_15 g59 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εεεε δεν είναι και από τα πιο πολυσύχναστα μέρη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροδάνθη Νεοφερμένο μέλος Η Ροδάνθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:50 Η Ροδάνθη έγραψε: #3 19-09-10 00:50 Ηι! Πέρασα εγώ Αμφισσα αλλα θα γυρίσω Θεσσαλονικη με μεταγραφή...'Εχουν τα παιδιά γκρουπάκι στο φατσαμπουκ...δες εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lianna08 Νεοφερμένο μέλος Η Lianna08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η Lianna08 έγραψε: #4 29-08-12 16:54 Γεια σας επειδη και εγω περασα φετοσ με τπ 10% στο τμημα του marketing στην Αμφισσα θα μου ηταν πολυ χρησιμο να με ενημερωνε καποισ για την κατασταση φοιτησης εκει αν εχει εστια κοστοσ ενοικιων κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ηι! Πέρασα εγώ Αμφισσα αλλα θα γυρίσω Θεσσαλονικη με μεταγραφή...'Εχουν τα παιδιά γκρουπάκι στο φατσαμπουκ...δες εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lianna08 Νεοφερμένο μέλος Η Lianna08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 16:54 Η Lianna08 έγραψε: #4 29-08-12 16:54 Γεια σας επειδη και εγω περασα φετοσ με τπ 10% στο τμημα του marketing στην Αμφισσα θα μου ηταν πολυ χρησιμο να με ενημερωνε καποισ για την κατασταση φοιτησης εκει αν εχει εστια κοστοσ ενοικιων κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας επειδη και εγω περασα φετοσ με τπ 10% στο τμημα του marketing στην Αμφισσα θα μου ηταν πολυ χρησιμο να με ενημερωνε καποισ για την κατασταση φοιτησης εκει αν εχει εστια κοστοσ ενοικιων κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.