akis!
Νεοφερμένο μέλος
Ο akis! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 75 μηνύματα.

01-09-10

02:20
καλησπερα ποσοι και ποιοι ειναι στην αμφισσα? ή προκειται να πανε?
στεκια που ξερετε κτλ
ολα εδω...
ερημια?
στεκια που ξερετε κτλ
ολα εδω...

ερημια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene
Δραστήριο μέλος
Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα.

05-09-10

00:51
Εεεε δεν είναι και από τα πιο πολυσύχναστα μέρη..!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροδάνθη
Νεοφερμένο μέλος
Η Ροδάνθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα.

19-09-10

00:50
Ηι! Πέρασα εγώ Αμφισσα αλλα θα γυρίσω Θεσσαλονικη με μεταγραφή...'Εχουν τα παιδιά γκρουπάκι στο φατσαμπουκ...δες εκεί!

29-08-12

16:54
Γεια σας επειδη και εγω περασα φετοσ με τπ 10% στο τμημα του marketing στην Αμφισσα θα μου ηταν πολυ χρησιμο να με ενημερωνε καποισ για την κατασταση φοιτησης εκει αν εχει εστια κοστοσ ενοικιων κτλ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...