amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.510 μηνύματα.

06-05-25

23:11
Δεν ξέρω για την φοιτητική ζωή αλλά πραγματικά η Ξάνθη είναι η πιο άσχημη πόλη που έχω επισκεφθεί ποτέ. Είναι πάρα πολύ βρώμικη και γενικά απαίσια.
Ανάμεσα στα δύο θα διάλεγα Χανιά 1000%
Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panagiwths12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

06-05-25

23:24
Γενικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη εδώ παρόλο που γνωρίζω ότι είναι η γνώμη του καθενός. Άλλος λέει ότι είναι τέλεια άλλος ότι είναι χάλια οποιαδήποτε από τις δύο Ξάνθη ή Χανιά και έχω μπερδευτεί λιγοΔεν ξέρω για την φοιτητική ζωή αλλά πραγματικά η Ξάνθη είναι η πιο άσχημη πόλη που έχω επισκεφθεί ποτέ. Είναι πάρα πολύ βρώμικη και γενικά απαίσια.
EFAKIT
Νεοφερμένο μέλος
Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 46 μηνύματα.

07-05-25

15:31
να κοιταξεις να πας εκει που σε βολευει και που σου αρεσει περισσοτερο. Οι αποψεις εδω ειναι απο προσωπικες εμπειριες που μπορει εσενα να μην σου ταιριαξουν. Κανε την ερευνα σου, κανε την προσπαθεια σου, και θα αποφασισε. Προσπαθησε να φανταστεις τη ζωη σου σε μια αλλη πολη. Οποια αποφαση και να παρεις, να εισαι σιγουρος για αυτην και να την υποστηριξεις. Καλη επιτυχια στις εξετασεις.
Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος

07-05-25

19:20
Ευχαριστώ πολύ!!!Με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ με όσα με είπατενα κοιταξεις να πας εκει που σε βολευει και που σου αρεσει περισσοτερο. Οι αποψεις εδω ειναι απο προσωπικες εμπειριες που μπορει εσενα να μην σου ταιριαξουν. Κανε την ερευνα σου, κανε την προσπαθεια σου, και θα αποφασισε. Προσπαθησε να φανταστεις τη ζωη σου σε μια αλλη πολη. Οποια αποφαση και να παρεις, να εισαι σιγουρος για αυτην και να την υποστηριξεις. Καλη επιτυχια στις εξετασεις.
hihat1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα.

19-05-25

21:15
Ας λέμε την αλήθεια, ούτε εμείς του 4ου έχουμεκαι τα παιδια του 2ου πεδιου δεν εχουν ιδεα απο πληροφορικη

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.598 μηνύματα.

19-05-25

21:22
Ε και αυτό είναι το λογικό ρε μπρο. Καθένας έζησε διαφορετικές εμπειρίες. Εμένα βρώμικη η Ξάνθη δεν με φάνηκε. Μια μικρή, ήσυχη πόλη είναι με ωραία σοκάκια και συγκεκριμένα στέκια. Δεν είναι και Θεσσαλονίκη να έχει πολλές επιλογές διασκέδασης όμως έχει ωραία μαγαζάκια. Η δικιά μας η γενιά δίνει μεγάλη αξία στις μεγαλουπόλεις χωρίς να το αξίζουν. Σαν τις μικρές πόλεις δεν έχει. Ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό μετά τα 40.Γενικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη εδώ παρόλο που γνωρίζω ότι είναι η γνώμη του καθενός. Άλλος λέει ότι είναι τέλεια άλλος ότι είναι χάλια οποιαδήποτε από τις δύο Ξάνθη ή Χανιά και έχω μπερδευτεί λιγο
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 980 μηνύματα.

25-05-25

05:33
Τελικα θες να σπουδασεις ή να κανεις φοιτητικη ζωη? Αντι να ρωτας ποια σχολη ειναι καλυτερη, ρωτας ποια πολη?
Εν τω μεταξυ εισαι διπλα στην Ξανθη και θες να πας την αλλη ακρη της Ελλαδας για σπουδες? Αυτο θα ειχε νοημα μονο αν εχεις διαπιστωσει πως η σχολη εκει ειναι πολυ καλυτερη απ οτι της Ξανθης. Αυτο πιστευω πρεπει να ειναι το κριτηριο επιλογης σου και οχι αν η Ξανθη εχει παραπανω γκομενες απ τα Χανια ή το αντιθετο!
Παντως αν επιλεξεις Χανια, ετοιμασου να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη, τα παντα ειναι πανακριβα εκει, σπιτι δεν παιζει να βρεις φθηνο και γενικα θα ειναι δυσκολο να βρεις κοντα στη σχολη και γενικα λογω τουρισμου, ολα ειναι ακριβα. Ειναι πανεμορφα τα Χανια, ειδικα μεσα στην παλια πολη και στο λιμανι, το μερος ειναι απιστευτα γραφικο, αλλα... μονο για οσους μπορουν να ανταπεξελθουν στα εξοδα του. Επισης ξεχνα το ταξιδι με τρενο και καραβι, θα κανεις 2 μερες να φτασεις. Επελεξε το μονο αν εχεις τη δυνατοτητα να ταξιδευεις αεροπορικως, διαφορετικα θα σου βγει η πιστη...
Εν τω μεταξυ εισαι διπλα στην Ξανθη και θες να πας την αλλη ακρη της Ελλαδας για σπουδες? Αυτο θα ειχε νοημα μονο αν εχεις διαπιστωσει πως η σχολη εκει ειναι πολυ καλυτερη απ οτι της Ξανθης. Αυτο πιστευω πρεπει να ειναι το κριτηριο επιλογης σου και οχι αν η Ξανθη εχει παραπανω γκομενες απ τα Χανια ή το αντιθετο!
Παντως αν επιλεξεις Χανια, ετοιμασου να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη, τα παντα ειναι πανακριβα εκει, σπιτι δεν παιζει να βρεις φθηνο και γενικα θα ειναι δυσκολο να βρεις κοντα στη σχολη και γενικα λογω τουρισμου, ολα ειναι ακριβα. Ειναι πανεμορφα τα Χανια, ειδικα μεσα στην παλια πολη και στο λιμανι, το μερος ειναι απιστευτα γραφικο, αλλα... μονο για οσους μπορουν να ανταπεξελθουν στα εξοδα του. Επισης ξεχνα το ταξιδι με τρενο και καραβι, θα κανεις 2 μερες να φτασεις. Επελεξε το μονο αν εχεις τη δυνατοτητα να ταξιδευεις αεροπορικως, διαφορετικα θα σου βγει η πιστη...
Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος

25-05-25

22:42
Φίλε η αλήθεια είναι πως δεν έθεσα σωστά αυτά που ήθελα να πω οπότε και για αυτό απολογούμε .Φυσικα και διαλέγω σχολή και όχι πόλη απλά είμαι κολλημένος σε δυο κρητικιά για την κάθε μια πχ Κρήτη φουλ μακριά αλλά πολύ καλό πανεπιστήμιο σε θέμα καθηγητών,μαθημάτων,εγκαταστάσεις ενώ Ξάνθη παρόλο που είναι δίπλα μου ακούω αντίθετα για το πανεπιστήμιο και από φωτογραφίες και βίντεο που έχω δει από άτομα που είναι εκεί. Απλά θέλω να ισορροπήσω και την φοιτητική ζωή και το πανεπιστήμιο για να μην μετανιώνω αργότερα για την επιλογή μου.Τελικα θες να σπουδασεις ή να κανεις φοιτητικη ζωη? Αντι να ρωτας ποια σχολη ειναι καλυτερη, ρωτας ποια πολη?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.551 μηνύματα.

25-05-25

22:52
Εγω παντως θελω πρωτα καλη ζωη και μετα σπουδες.Τελικα θες να σπουδασεις ή να κανεις φοιτητικη ζωη? Αντι να ρωτας ποια σχολη ειναι καλυτερη, ρωτας ποια πολη?
Οι σπουδες συμπληρωνονται και αργοτερα ..τα καλυτερα χρονια αυτα πανε και πεταξαν αν δεν τα απολαυσεις.
ε και τι σε πειραξαν τα κοριτσια? δεν γινεται γλυκο χωρις ζαχαρη .
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 980 μηνύματα.

26-05-25

03:01
Οκ, ετσι οπως το εθεσες τωρα, εχει μια βαση. Κοιτα, κ εγω ημουν σε αυτο το διλημμα πριν φαω τα χαστουκια μου με το 10% και καταληξω να παω Σαμο, γιατι πηγα Χανια μια βολτα να δω την πολυτεχνειουπολη και ερωτευτηκα το μερος. Οντως το πολυτεχνειο εχει καινουριες εγκαταστασεις και εχει πεσει πολυ χρημα εκει κατω, αλλα και η πολη ειναι πανεμορφη στο κεντρο, ομως αν ειχα καταφερει να περασω εκει, τελικα ισως να μη μπορουσα να το υποστηριξω λογω οικονομικων. Αν τωρα εσυ δεν εχεις θεμα με τα χρηματα και μπορεις να νοικιασεις οτι σου αρεσει, μπορεις να εχεις και κανα αμαξακι και πεταγεσαι οποτε θες στην Ξανθη με το αεροπλανο, τοτε δεν το συζηταμε, πηγαινε Χανια. Αν ομως πονταρεις στην εστια ή σε φθηνα ενοικια κλπ, τοτε θα απογοητευτεις... Εγω παντως αν μπορουσα να επιλεξω ξανα, θα επελεγα κατι που να βρισκεται οσο πιο κοντα στον τοπο κατοικιας μου γινεται, αρκει να μπορουσα ομως να το υποστηριξω οικονομικα. Ολα τ αλλα ερχονται δευτερα. Δηλωσε λοιπον και τις 2 και οποια κατσει. Αν γραφεις καλα, θα εχεις δυνατοτητα μετεγγραφης απ τη μια προς την αλλη λογικα.Φίλε η αλήθεια είναι πως δεν έθεσα σωστά αυτά που ήθελα να πω οπότε και για αυτό απολογούμε .Φυσικα και διαλέγω σχολή και όχι πόλη απλά είμαι κολλημένος σε δυο κρητικιά για την κάθε μια πχ Κρήτη φουλ μακριά αλλά πολύ καλό πανεπιστήμιο σε θέμα καθηγητών,μαθημάτων,εγκαταστάσεις ενώ Ξάνθη παρόλο που είναι δίπλα μου ακούω αντίθετα για το πανεπιστήμιο και από φωτογραφίες και βίντεο που έχω δει από άτομα που είναι εκεί. Απλά θέλω να ισορροπήσω και την φοιτητική ζωή και το πανεπιστήμιο για να μην μετανιώνω αργότερα για την επιλογή μου.
Αλλωστε οι καλες παρεες θα σε κανουν να αγαπησεις ενα μερος. Αν εισαι μονος σου, οπου και να σαι, χαλια θα ναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εξυπακουεται οτι πρεπει να νιωθεις καλα εκει που εισαι, αλλιως δε θα χεις και ψυχολογια να ασχοληθεις με τη σχολη μετα. Εγω παντως το γλυκο μου το θελω σιροπιαστο φουλ!Εγω παντως θελω πρωτα καλη ζωη και μετα σπουδες.
Οι σπουδες συμπληρωνονται και αργοτερα ..τα καλυτερα χρονια αυτα πανε και πεταξαν αν δεν τα απολαυσεις.
ε και τι σε πειραξαν τα κοριτσια? δεν γινεται γλυκο χωρις ζαχαρη .

Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος

26-05-25

04:49
δεν γινεται γλυκο χωρις ζαχαρη .
Πάντως μερακλήδες και οι δυο ξέρετε τι θέλετεΕγω παντως το γλυκο μου το θελω σιροπιαστο φουλ!![]()
Panagiwths12
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας και πάλι έχω μια ακόμα ερώτηση όσον αφορά τους μηχανικούς παραγωγής και διοίκησης έγραψα πανελλήνιες και πιάνω και τις τρεις σχολές Ξάνθη ,Χανιά αλλά και Θεσσαλονίκη που έγινε πρόσφατα πολυτεχνική.Τα Χανιά αποφάσισα πως όχι γιατί είναι πολλά τα έξοδα και πολύ μακριά .
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι πιστεύετε για τους μηχανικούς στην σινδο καθώς είναι πολύ βολική επιλογή και από ότι έχω καταλάβει ίδιος μηχανικός βγαίνω και από Ξάνθη και από Θεσσαλονίκη τώρα ποια.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι πιστεύετε για τους μηχανικούς στην σινδο καθώς είναι πολύ βολική επιλογή και από ότι έχω καταλάβει ίδιος μηχανικός βγαίνω και από Ξάνθη και από Θεσσαλονίκη τώρα ποια.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.551 μηνύματα.

Η αποψη μου ειναι αυτη που θα σου ερθει πιο φτηνα και κοντα σπιτι.Γεια σας και πάλι έχω μια ακόμα ερώτηση όσον αφορά τους μηχανικούς παραγωγής και διοίκησης έγραψα πανελλήνιες και πιάνω και τις τρεις σχολές Ξάνθη ,Χανιά αλλά και Θεσσαλονίκη που έγινε πρόσφατα πολυτεχνική.Τα Χανιά αποφάσισα πως όχι γιατί είναι πολλά τα έξοδα και πολύ μακριά .
Και οι δυο ειναι παλιες καλες σχολες με σχετικη πληροτητα στο αντικειμενο τους
Η ξανθη εχει 18 καθηγητες η θεσσαλονικη 25...κοντα ειναι και οι δυο.
Το πραγματικο προγραμμα σπουδων τους ειναι αναλογο .
Η ξανθη διαφημιζει (οδηγος σπουδων) 100 μαθηματα με 18 καθηγητες ( και το εμπ ημμυ τρεχει 150 με 120 καθηγητες!!!) ειναι προφανες οτι αυτο δεν γινεται. Το Διπαε δεν κανει τετοιες περηφανιες.
Απο οργανωση , καλο μαθημα , καλες εγκαταστασεις ? αυτα τα ξερει οποιος φοιτησε και στα δυο.
Απο βορεια παιδια ακουω οτι παιδευονται με το αστικο να πανε σινδο..ε αυτα τα ξερεις εσυ καλυτερα.
Το ΔΙΠΑΕ περασε ενα διοικητικο σοκ με καποιες επιτροπες διοικησης αλλα τωρα εδω και δυο χρονια με εκλεγμενη διοικηση συνερχεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gpio
- thenutritionist
- Panagiwths12
- bobbos188
- EFAKIT
- Corfu kitty
- sks
- Ersa
- antonis97
- korydallos
- Arvacon
- Atrlef
- maritina07
- AggelikiGr
- Hased Babis
- DetectiveAgg
- ang12_012
- sakplat
- Wonderkid
- Greg25
- Anna1974
- Sotiris 12
- Τρελας123
- Pyotr_Krasnov
- charmander
- hihat1
- chrismpd
- panaman
- Vera
- Conne
- TheNorth
- mvas
- andreas....
- Isa
- jYanniss
- Athens2002
- giannhs2001
- 98.8%chimpanzee
- Scandal
- Ramon
- Nala
- ΘανάσοςG4
- anait
- Pars3c
- mikrosamiamidi
- Kate1914
- panosT436
- Nick_nt
- Morningstar
- Georgiaaa_
- χημεια4λαιφ
- Sotiris.Y
- Aleksoula
- Paragontas7000
- Indecisive2
- Bobaros32
- Leo komm
- eltqt
- Mapz
- redpointer
- rseven
- Geraldsaga
- Reader
- jellojina
- Kzaro
- Mariek
- akis_95
- Μήτσος10
- nonameuser
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.