MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 19:20 Η MissStressed: #1 25-07-24 19:20 Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τη διαδικασία για να μπεις σε φοιτητική εστία. Πρέπει να κάνεις εγγραφή στη σχολή πρώτα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 19:56 Η Κάμπια έγραψε: #2 25-07-24 19:56 Ναι γιατί νομίζω ότι στα περισσότερα παν/μια θέλει αριθμό μητρώου για να γίνει η αίτηση. Για τις φοιτητικές εστίες ποιανού πανεπιστημίου αναφέρεσαι; MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 21:16 Η MissStressed: #3 25-07-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι γιατί νομίζω ότι στα περισσότερα παν/μια θέλει αριθμό μητρώου για να γίνει η αίτηση. Για τις φοιτητικές εστίες ποιανού πανεπιστημίου αναφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Για την Πάτρα. Ποτε μπορείς να κάνεις εγγραφή στη σχολή? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 21:52 Η Κάμπια έγραψε: #4 25-07-24 21:52 Πέρσι γινόταν από 31 Αυγούστου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου Να βλέπεις την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου και της φοιτητικής μέριμνας MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:25 Η MissStressed: #5 25-07-24 22:25 Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #6 25-07-24 22:26 ή ψάχνεις για συγκατοίκηση ή νοικιάζεις διαμέρισμα μέχρι να βρεις κάτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:31 Ο Micro έγραψε: #7 25-07-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να μην γινεις δεκτη . Σπιτια υπαρχουν στην πατρα , ολο και κατι θα ξεμεινει . Αλλα θα ειναι σε μετρια εως αθλια κατασταση MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:36 Η MissStressed: #8 25-07-24 22:36 Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τη διαδικασία για να μπεις σε φοιτητική εστία. Πρέπει να κάνεις εγγραφή στη σχολή πρώτα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 19:56 Η Κάμπια έγραψε: #2 25-07-24 19:56 Ναι γιατί νομίζω ότι στα περισσότερα παν/μια θέλει αριθμό μητρώου για να γίνει η αίτηση. Για τις φοιτητικές εστίες ποιανού πανεπιστημίου αναφέρεσαι; MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 21:16 Η MissStressed: #3 25-07-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι γιατί νομίζω ότι στα περισσότερα παν/μια θέλει αριθμό μητρώου για να γίνει η αίτηση. Για τις φοιτητικές εστίες ποιανού πανεπιστημίου αναφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Για την Πάτρα. Ποτε μπορείς να κάνεις εγγραφή στη σχολή? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 21:52 Η Κάμπια έγραψε: #4 25-07-24 21:52 Πέρσι γινόταν από 31 Αυγούστου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου Να βλέπεις την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου και της φοιτητικής μέριμνας MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:25 Η MissStressed: #5 25-07-24 22:25 Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #6 25-07-24 22:26 ή ψάχνεις για συγκατοίκηση ή νοικιάζεις διαμέρισμα μέχρι να βρεις κάτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:31 Ο Micro έγραψε: #7 25-07-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να μην γινεις δεκτη . Σπιτια υπαρχουν στην πατρα , ολο και κατι θα ξεμεινει . Αλλα θα ειναι σε μετρια εως αθλια κατασταση MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:36 Η MissStressed: #8 25-07-24 22:36 Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι γιατί νομίζω ότι στα περισσότερα παν/μια θέλει αριθμό μητρώου για να γίνει η αίτηση. Για τις φοιτητικές εστίες ποιανού πανεπιστημίου αναφέρεσαι;
MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 21:16 Η MissStressed: #3 25-07-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι γιατί νομίζω ότι στα περισσότερα παν/μια θέλει αριθμό μητρώου για να γίνει η αίτηση. Για τις φοιτητικές εστίες ποιανού πανεπιστημίου αναφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Για την Πάτρα. Ποτε μπορείς να κάνεις εγγραφή στη σχολή? Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 21:52 Η Κάμπια έγραψε: #4 25-07-24 21:52 Πέρσι γινόταν από 31 Αυγούστου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου Να βλέπεις την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου και της φοιτητικής μέριμνας MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:25 Η MissStressed: #5 25-07-24 22:25 Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #6 25-07-24 22:26 ή ψάχνεις για συγκατοίκηση ή νοικιάζεις διαμέρισμα μέχρι να βρεις κάτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:31 Ο Micro έγραψε: #7 25-07-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να μην γινεις δεκτη . Σπιτια υπαρχουν στην πατρα , ολο και κατι θα ξεμεινει . Αλλα θα ειναι σε μετρια εως αθλια κατασταση MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:36 Η MissStressed: #8 25-07-24 22:36 Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Ναι γιατί νομίζω ότι στα περισσότερα παν/μια θέλει αριθμό μητρώου για να γίνει η αίτηση. Για τις φοιτητικές εστίες ποιανού πανεπιστημίου αναφέρεσαι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Για την Πάτρα. Ποτε μπορείς να κάνεις εγγραφή στη σχολή?
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 21:52 Η Κάμπια έγραψε: #4 25-07-24 21:52 Πέρσι γινόταν από 31 Αυγούστου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου Να βλέπεις την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου και της φοιτητικής μέριμνας MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:25 Η MissStressed: #5 25-07-24 22:25 Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #6 25-07-24 22:26 ή ψάχνεις για συγκατοίκηση ή νοικιάζεις διαμέρισμα μέχρι να βρεις κάτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:31 Ο Micro έγραψε: #7 25-07-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να μην γινεις δεκτη . Σπιτια υπαρχουν στην πατρα , ολο και κατι θα ξεμεινει . Αλλα θα ειναι σε μετρια εως αθλια κατασταση MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:36 Η MissStressed: #8 25-07-24 22:36 Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρσι γινόταν από 31 Αυγούστου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου Να βλέπεις την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου και της φοιτητικής μέριμνας
MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:25 Η MissStressed: #5 25-07-24 22:25 Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #6 25-07-24 22:26 ή ψάχνεις για συγκατοίκηση ή νοικιάζεις διαμέρισμα μέχρι να βρεις κάτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:31 Ο Micro έγραψε: #7 25-07-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να μην γινεις δεκτη . Σπιτια υπαρχουν στην πατρα , ολο και κατι θα ξεμεινει . Αλλα θα ειναι σε μετρια εως αθλια κατασταση MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:36 Η MissStressed: #8 25-07-24 22:36 Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #6 25-07-24 22:26 ή ψάχνεις για συγκατοίκηση ή νοικιάζεις διαμέρισμα μέχρι να βρεις κάτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:31 Ο Micro έγραψε: #7 25-07-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να μην γινεις δεκτη . Σπιτια υπαρχουν στην πατρα , ολο και κατι θα ξεμεινει . Αλλα θα ειναι σε μετρια εως αθλια κατασταση MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:36 Η MissStressed: #8 25-07-24 22:36 Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:31 Ο Micro έγραψε: #7 25-07-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να μην γινεις δεκτη . Σπιτια υπαρχουν στην πατρα , ολο και κατι θα ξεμεινει . Αλλα θα ειναι σε μετρια εως αθλια κατασταση MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:36 Η MissStressed: #8 25-07-24 22:36 Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και άμα δε γίνεις δεκτός; που θα προλάβεις μετά να βρεις σπιτι; Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να μην γινεις δεκτη . Σπιτια υπαρχουν στην πατρα , ολο και κατι θα ξεμεινει . Αλλα θα ειναι σε μετρια εως αθλια κατασταση
MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 22:36 Η MissStressed: #8 25-07-24 22:36 Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά....
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:07 Ο Micro έγραψε: #9 25-07-24 23:07 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Και αν κάποιο παιδί δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να νοικιάσει σπίτι αλλά δεν γίνει δεκτός και στην εστία, γιατί υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται πιο πάνω στη λίστα, τι γίνεται; Το παιδί δεν μπορεί να σπουδάσει πρακτικά.... Click για ανάπτυξη... ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250
MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:50 Η MissStressed: #10 25-07-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: ψαχνεις συγκατοικο για κανενα δυαρι , κατι ανθρωπινο θα βρεις στα 350-400 , και περνας τα μαθηματα για να παιρνεις το επιδομα ( μαζι με συγκατοικο ειναι 2,500κ ) . Οποτε βγαινει το μεριδιο σου . Διαφορετικα αν το επιτρεπει η σχολη σου δουλευεις παραλληλα σιγονταρουν και λιγο οι γονεις και βρισκεις μια γκαρσονιερα γυρω στα 250 Click για ανάπτυξη... Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!!
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 23:56 Η Helen06 έγραψε: #11 25-07-24 23:56 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.177 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:00 Ο Micro έγραψε: #12 26-07-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Οπότε πρώτα βρίσκεις σπίτι και μετά κοιτάζεις για εστία. Να σιγουρευτείς τουλάχιστον ότι κάπου βρήκες να μείνεις. Οκκ!! Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 26-07-24 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; εγώ πέρασα τώρα παμακ αλλά έχω τον αδελφό μου στην εστία του απθ. Γίνεται κάπως να μιλήσω με την γραμματεία του απθ στις εστίες για να μπορέσω να μετακινηθώ εκεί; Ξέρω πολλούς που μενουν στις εστίες του απθ πχ 40χρονοι, τουρκοι, εγώ τουλάχιστον θα με φοιτήτρια. Απλώς δε μου πολύ αρέσει το θέμα συγκατοίκησης στις εστίες του παμακ Click για ανάπτυξη... καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου?
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:04 Η Helen06 έγραψε: #14 26-07-24 00:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλυτερα μην μιλας ...δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν δυο παιδια σε ενα δωματιο ..απλα πηγαινε και μεινε τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι παμακ περασες? κομπιουτερου? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΙΙ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-07-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: όχι σε ένα καλέ! σε ξεχωριστό, δε ψήνω καθόλου να μείνω με άλλους και σε εστία. 2 τα κακά. Αλλιώς θα νοικιάσουμε σπίτι με τον αδλεφό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 ΓΕΙΙΙ Click για ανάπτυξη... Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας.
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:11 Η Helen06 έγραψε: #16 26-07-24 00:11 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ευγε και μπραβω ..η τεχνιτη νοημοσυνη εχει να κερδισει απο σενα... Αλλα φροντισε και εμας τους αδυνατους. Ε και τι τις περασες τις εστιες ...μακεδονια παλλας.. οχι δεν μπορεις να πας στην εστια ΑΠΘ σε δικο σου δωματιο... και ουτε με αιτηση αφου εισαι παμακ και εχετε δικες σας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωω....νομίζουν...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 26-07-24 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Ευχαριστώωωωω....νομίζουν... Click για ανάπτυξη... Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....?
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:49 Η Helen06 έγραψε: #18 26-07-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ismember Qwerty 0 BatGuin panosT436 Angelikaaa constansn EFAKIT Corfu kitty Nala Dxmitra tomftw SKG Helen06 feni Dr. Gl. Luminous woasibe savvas l estrela katerinavld kyrikou Entropy24 Φινεύς Lathy Lia 2006 LINOULA2608 ntrantz Scandal Leo komm Unboxholics MrDna ΘανάσοςG4 Εριφύλη synthnightingale blissele Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οπα .. απο τωρα ετοιμαζεις μολοτωφ..τι σημαινει νομιζουν....? Click για ανάπτυξη... Ε κάτι θα βρούμε
MissStressed Νεοφερμένο μέλος Η MissStressed δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 01:06 Η MissStressed: #19 26-07-24 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 € 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Micro: οχι οχι , εγω σου λεω για περιπτωση που δεν γινεις δεκτη σε εστια τι εναλλακτικες υπαρχουν για να βγαινουν τα εξοδα . Σπιτι δεν μπορεις να νοικιασεις για 1-2 μηνες που χρειαζεται για να βγουν τα αποτελεσματα των εστιων . Click για ανάπτυξη... Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 07:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 26-07-24 07:55 Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 €
Αρχική Δημοσίευση από MissStressed: Κάπου όπως δεν πρέπει να μείνω αν δεν γίνω δεκτή από την εστία? Μετά αν δεν βρίσκω σπίτι? Click για ανάπτυξη... καλημερα Μιλωντας επι του εφικτου ..για να δωσουν εστια θελουν κατα κεφαλη κατω και παρακατω των 2000€. συν οτι αλλο ''καλό'' Αδελφι που σπουδαζει αλλου.. επιδοτουμενη ανεργεια και οτι αλλο. Αν εισαι στο επιπεδο αυτο οικονομικως τοτε καθεσαι στιτι σου και την περιμενεις. Οκ θα χασουμε ενα μηνα αμφιθεατρα αλλα θα διαβαζουμε σημειωσεις. Αν οχι ..μετα θα μεινουν τα σπιτια τα πολυ ακριβα (500€) και τα πολυ φτηνα Η πατρα ΜΟ εχει τα 400 €