Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Noμίζω είσαι σε λάθος πανεπιστήμιο.Αυτή την περίοδο η μεγάλη προσωπικότητα ετοιμάζεται να δώσει τα ακαδημαικά φώτα του στην ανυπομονούσα φοιτητική κοινότητα του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.Δυστυχώς τέτοια φωτεινά μυαλά δεν μένουν στην Ελλάδα.Το πασόκ και η νεολαία της πάντως είναι εδώ και σε περιμένει να καταθέσεις τις απόψεις σου περι σοσιαλισμούΠαιδια, περασα ιατρικη αθηνας. Θελω να μου πειτε αν ξερετε πως και ποτε μπορω να γραφτω στην φοιτιτικη παραταξη του ΠΑΣΟΚ. Θελω να συμμετασχω στο κινημα καθοτι ειμαι φανατικος υποστηρικστης του Γιωργου Παπανδρεου και θελω να αποκατασταθει το ονομα του στην κοινωνια, μια κοινωνια που ποτε δεν ηταν πραγματικα ωριμη γι αυτον. Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Aγόρι μου,μην μασάς που σε δουλεύουν!Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ζουν στην άγνοια...Παιδια, περασα ιατρικη αθηνας. Θελω να μου πειτε αν ξερετε πως και ποτε μπορω να γραφτω στην φοιτιτικη παραταξη του ΠΑΣΟΚ. Θελω να συμμετασχω στο κινημα καθοτι ειμαι φανατικος υποστηρικστης του Γιωργου Παπανδρεου και θελω να αποκατασταθει το ονομα του στην κοινωνια, μια κοινωνια που ποτε δεν ηταν πραγματικα ωριμη γι αυτον. Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.
Τι να κάνουμε?Δε γίνεται να εχουν όλοι τόσο φωτισμένα μυαλά,για να αντιληφθούν την υφέρπουσα οξυδέρκεια του ΓΑΠ!
Εγώ σε κατανοώ...Η ομιλία του στη σοσιαλιστικη διεθνή στο Cape Town με έκανε να ευαισθητοποιηθώ βαθύτατα,για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αφρικανική ήπειρος!
Θα ξαναγυρίσει όμως....Σαν άλλος φοίνικας θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα επιστρέψει!
Είθε να γίνει σύντομα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toto13
Νεοφερμένος
Aγόρι μου,μην μασάς που σε δουλεύουν!Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ζουν στην άγνοια...
Τι να κάνουμε?Δε γίνεται να εχουν όλοι τόσο φωτισμένα μυαλά,για να αντιληφθούν την υφέρπουσα οξυδέρκεια του ΓΑΠ!
Εγώ σε κατανοώ...Η ομιλία του στη σοσιαλιστικη διεθνή στο Cape Town με έκανε να ευαισθητοποιηθώ βαθύτατα,για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αφρικανική ήπειρος!
Θα ξαναγυρίσει όμως....Σαν άλλος φοίνικας θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα επιστρέψει!
Είθε να γίνει σύντομα!
Επιτελους ενας ανθρωπος που αποστρεφεται το λαικισμο και μιλα καθαρα χωρις ταμπου. Μπραβο κοπελα μου. Θα πας μπροστα στο κομμα. Να με θυμησεις να σε βολεψουμε και σενα καπου.
Και να σαι σιγουρη οτι θα αναγεννηθει γιατι καποτε θα αναγνωρισουμε την πραγματικη του προσφορα στον τοπο. Διοτι ποτε δεν διστασε να συγκρουστει με συμφεροντα δεκαετιων και με συντεχνιακες ομαδες. Τον φαγαν ομως τα εγχωρια και ευρωπαικα συμφεροντα.......
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια, περασα ιατρικη αθηνας. Θελω να μου πειτε αν ξερετε πως και ποτε μπορω να γραφτω στην φοιτιτικη παραταξη του ΠΑΣΟΚ. Θελω να συμμετασχω στο κινημα καθοτι ειμαι φανατικος υποστηρικστης του Γιωργου Παπανδρεου και θελω να αποκατασταθει το ονομα του στην κοινωνια, μια κοινωνια που ποτε δεν ηταν πραγματικα ωριμη γι αυτον. Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.
σου αξιζει πιστευω, ευγε
υγ.: αν το ενοεις , καλο θα ηταν να τερματισεις την ζωη σου με συνοπτικες διαδικασιες
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Σ'ευχαριστώ comrade!Επιτελους ενας ανθρωπος που αποστρεφεται το λαικισμο και μιλα καθαρα χωρις ταμπου. Μπραβο κοπελα μου. Θα πας μπροστα στο κομμα. Να με θυμησεις να σε βολεψουμε και σενα καπου.
Και να σαι σιγουρη οτι θα αναγεννηθει γιατι καποτε θα αναγνωρισουμε την πραγματικη του προσφορα στον τοπο. Διοτι ποτε δεν διστασε να συγκρουστει με συμφεροντα δεκαετιων και με συντεχνιακες ομαδες. Τον φαγαν ομως τα εγχωρια και ευρωπαικα συμφεροντα.......αχχχχχχχχχ γιωργοοοοοοοοο
Eίναι ηγετική φυσιογνωμία τι να λέμε....Αισθάνομαι πολύ λιγη για νε εκφέρω άποψη για τον ΠΡΟΕΔΡΟ!
toto13
Νεοφερμένος
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Δεν μπορεσα να το δω ολο....Η συγκινηση με κατεκλυσε απο τα πρωτα nanoseconds!
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση Συντονιστή:
Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν από το θέμα Τρόποι αντιμετώπισης κομματόσκυλων
challenger
Επιφανές μέλος
Koροιδεύετε τα κομματόσκυλα τώρα αλλά όταν σας τα κόψουν όλα εσείς θα κλαίτε και αυτά θα γελάνε.......
Α πολύ ωραία, δηλαδή μας λες να βολευτούμε σε ένα κόμμα για να γελάμε κι εμείς μετά
ωραία λογική...
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Α πολύ ωραία, δηλαδή μας λες να βολευτούμε σε ένα κόμμα για να γελάμε κι εμείς μετά
ωραία λογική...
οχι αλλα δεν σ λεει να καθεσαι απραγος και να γκρινιαζεις ολην την ωρα
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μην άγχεσαι. Δεν έχουν καταλάβει τίποτα.Α πολύ ωραία, δηλαδή μας λες να βολευτούμε σε ένα κόμμα για να γελάμε κι εμείς μετά
ωραία λογική...
challenger
Επιφανές μέλος
οχι αλλα δεν σ λεει να καθεσαι απραγος και να γκρινιαζεις ολην την ωρα
Α, οκ
Λες να ξεκινήσω να πηγαίνω στα πάρτυ της ΔΑΠ;;;
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραία λογική...
Δεν είναι βόλεμα να ασχολείσαι με συνδικαλιστικές παρατάξεις δηλαδή να προσπαθείς να πετύχεις ότι καλύτερο δυνατό για το κλάδο σου.
Το να κάθεσαι σε μια καρεκλα και να κράζεις τον πολιτικό σύστημα χωρίς ουσιαστικά να έχεις κάτι τίποτα για να το αλλάξεις είναι το βόλεμα
Α, οκ
Αν υποστηρίξεις την ΔΑΠ στην ουσία είναι σαν να είσαι ευχαριστημένος με τις αλλαγές που θέλουν να μας περάσουν.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Μη το γελας. Κανει κατι ωραιες εκδηλωσεις.Α, οκ
challenger
Επιφανές μέλος
Οι παρατάξεις στα πανεπιστήμια δεν είναι υγιής συνδικαλισμός!Δεν είναι βόλεμα να ασχολείσαι με συνδικαλιστικές παρατάξεις δηλαδή να προσπαθείς να πετύχεις ότι καλύτερο δυνατό για το κλάδο σου.
μην ξεχνάς ότι χειραγωγείται από κόμματα!
την ΔΑΠ και την κάθε ΔΑΠ...Αν υποστηρίξεις την ΔΑΠ στην ουσία είναι σαν να είσαι ευχαριστημένος με τις αλλαγές που θέλουν να μας περάσουν.
Όλοι τα ίδια λένε...
Περιμένω να ακούσω παράδειγμα για να ξεκαρδιστώ στα γέλιαΜη το γελας. Κανει κατι ωραιες εκδηλωσεις.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
το πολυ πολυ αν δεν σας αρεσει καποια απο τις πανελληνιες παραταξεις-σχηματα τοτε πολυ απλα καντε κατι δικο σας στην σχολη! κατι ανεξαρτητο.
το να μην κανεις τιποτα ομως και να γκρινιαζεις ειναι το πραγματικο αδιεξοδο.
challenger
Επιφανές μέλος
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά θα είναι πριν να ανοίξεις το στόμα σου για γεγονότα που δεν γνωρίζεις, να έχεις μια επιφύλαξη!
Διαβάζεις αυτά που θέλουν να μας κάνουν στην παιδεία, συμμετέχεις στις γενκές συνελεύσεις αν εκφράζεσαι με τις απόψεις τα πιστεύω ενός φοιτητικού κομματος την υποστηρίζεις αν όχι λες την δικια σου άποψη και καλείς οι αλλοι να ψηφίσουν εσενα.
Τωρα ως φοιτητής έχεις τρόπο να διαμαρτυρηθείς όταν παρεις πτυχίο δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα (ή σχεδόν τπτ)
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Και από πότε είναι σοβαρές συνδικαλιστικές προσπάθειες...;
Επίσης, θα ήθελα ένα παράδειγμα ανεξάρτητης προσπάθειας που πέτυχε...
Δυστυχώς εγώ δεν έχω υπόψην μου κανένα, πολύ θα ήθελα να μάθω αν όντως υπάρχει.
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από πότε οι παρατάξεις στις σχολές κάνουν κάτι ουσιαστικό για να αλλάξουν τα πράγματα...;
Και από πότε είναι σοβαρές συνδικαλιστικές προσπάθειες...;
Επίσης, θα ήθελα ένα παράδειγμα ανεξάρτητης προσπάθειας που πέτυχε...
Δυστυχώς εγώ δεν έχω υπόψην μου κανένα, πολύ θα ήθελα να μάθω αν όντως υπάρχει.
Έχουν γίνει το 90, 96 , και το 2006-... πέρσι άρχισαν αλλά δε μπρόρεσαν να συνεχίσουν με αποτέλεσμα να γίνει αυτο που έγινε.
Δεν υπάρχει γιατί αυτοί που κάνουν ανεξάρτητες προσπάθεις κατά βάση θέλουν να γράψουν ένα μαθημα να πάρουν πτυχίο και να συνεχίσουν. π.χ. τα ενεξάρτητα κινήματα πέρσι λέγανε εναλλακτικές μορφές διαμαρτυρίας και τελικά .... μόλις έλειξαν οι καταλήψεις το παίζανε κινεζάκια.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Andante
- Mathitis_tou_15
- Polkiu
- tasakas
- DimitrisGr7
- Twittn
- KimTaehyung
- Γιώργος - Κόρινθος
- louminis
- J.Cameron
- χημεια4λαιφ
- Wrong
- Μάρκος Βασίλης
- charmander
- Panagiotis849
- Viedo
- Thanos_D
- the purge
- Revekka
- hirasawayui
- Memetchi
- Meow
- don_vito
- Unseen skygge
- Κλημεντίνη
- Αλκης Κ.
- tsiobieman
- ssalex
- Vasilina93
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.