Φοιτητικές λέσχες (εστιατόρια) και vegan επιλογές

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,796 μηνύματα.
Κακώς δεν πας να κάνεις άσχημα παράπονα. Ας υποθέσουμε ότι δεν το παίρνεις είδηση και το καταπίνεις μαζί με τη μπουκιά. Τι γίνεται μετά;
 

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Κακώς δεν πας να κάνεις άσχημα παράπονα
Εγω πού να κανω ; Αφου δεν τρωω στην εστια . Αυτοι που τρωνε απορω γιατι δεν πηγαινουν και γιατι δεν εχουν ηδη παει , ενω εχουν και αποδεικτικα στοιχεια . Νομιζουν οι υπευθυνοι οτι οι φοιτητες ειναι τιποτα ζωα και μπορουν να τρωνε ο,τι μα ο,τι τους δινουν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι γίνεται μετά
Παλι καλα το νοσοκομειο ειναι κοντα και μεσα στην πανεπιστημιουπολη 🙏🏻
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,796 μηνύματα.
Αν πας νοσοκομείο με γυαλί στο στομάχι σου, θα είναι ήδη αργά. Φαντάζομαι έχεις επίγνωση της σοβαρότητας. Γιατί δεν επικοινωνείτε με κάποιον υπεύθυνο στο Δήμο; Να κάνετε κάτι. Εφόσον βλέπετε ότι υπάρχει αδιαφορία με τη γνωστή μέθοδο, εξαντλείστε όλα τα περιθώρια αστικής ευθύνης.
 

bovid19

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ. Έχει γράψει 340 μηνύματα.
Μοιράζουν φόλες και σε ανθρώπους τώρα;
 

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Φαντάζομαι έχεις επίγνωση της σοβαρότητας
Ναι το ξερω. Παρα το αστειακι …
Γιατί δεν επικοινωνείτε με κάποιον υπεύθυνο στο Δήμο; Να κάνετε κάτι.
Εχουν ηδη πει μερικα ατομα οτι θα κανουν φασαρια για την κατασταση , απο εκει και περα… ελπιζω να τους ακουσουν
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
@monaxiko brizolaki που ανεβαίνουν αυτά; Θέλω να συμμετέχω :rofl:
Εμάς το χειρότερο που έχω δει στα Ιωάννινα είναι η σαλάτα να έχει χώμα μέσα:rofl:
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Σ εμάς τα πιο ακραία που έχω ακούσει είναι τροφική δηλητηρίαση από μακαρόνια με κιμά και σκουληκάκι στο μαρούλι της σαλάτας. Ο ίδιος όταν έπαιρνα κοτόπουλο ήταν μέσα ενίοτε ψιλοωμό(φαινόταν αίμα) και μια φορά που είχα πάρει πακέτο για σπίτι(επί κόβιντ) οι υποτιθέμενες πένες που είχε μέσα είχαν λίωσει και είχαν γίνει πολτός. Ποιος ξέρει πόσες ώρες και σε τι θερμοκρασία τις είχαν κλεισμένες εκεί μέσα.

Πριν κάνα εξάμηνο είχε πάει μια επιτροπή του πανεπιστημίου και όταν φεύγαμε μας ζητούσε να γράψουμε παράπονα. Τα ανέφερα όλα αυτά αλλά δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι - κοτόπουλο εξάλλου δεν ξαναπήρα ποτέ για να δω αν το ψήνουν πλέον :P
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top