TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:37 Η TheUnknown: #1 01-08-22 22:37 Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:49 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 01-08-22 22:49 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!! Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να μεινεις σε εστια αθηνας αν εχεις σπιτι αθηνα Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:49 Ο Poirot έγραψε: #3 01-08-22 22:49 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:53 Η TheUnknown: #4 01-08-22 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν γινεται να μηνεις σε εστια αθηνας αν εχεις σπιτι αθηνα Click για ανάπτυξη... ενταξει... Πάντως ευχαριστώ για την απάντησή σας!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού. Click για ανάπτυξη... το λινκ δεν ανοίγεται... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:58 Ο Poirot έγραψε: #5 01-08-22 22:58 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: το λινκ δεν ανοίγεται... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:59 Η Nikoleta_Giann: #6 01-08-22 22:59 Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Η TheUnknown: #7 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...Φαίνεται δεν θα έχω την ευκαιρία... Πάντως ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:49 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 01-08-22 22:49 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!! Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να μεινεις σε εστια αθηνας αν εχεις σπιτι αθηνα Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:49 Ο Poirot έγραψε: #3 01-08-22 22:49 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:53 Η TheUnknown: #4 01-08-22 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν γινεται να μηνεις σε εστια αθηνας αν εχεις σπιτι αθηνα Click για ανάπτυξη... ενταξει... Πάντως ευχαριστώ για την απάντησή σας!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού. Click για ανάπτυξη... το λινκ δεν ανοίγεται... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:58 Ο Poirot έγραψε: #5 01-08-22 22:58 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: το λινκ δεν ανοίγεται... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:59 Η Nikoleta_Giann: #6 01-08-22 22:59 Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Η TheUnknown: #7 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...Φαίνεται δεν θα έχω την ευκαιρία... Πάντως ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!! Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να μεινεις σε εστια αθηνας αν εχεις σπιτι αθηνα
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:49 Ο Poirot έγραψε: #3 01-08-22 22:49 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:53 Η TheUnknown: #4 01-08-22 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν γινεται να μηνεις σε εστια αθηνας αν εχεις σπιτι αθηνα Click για ανάπτυξη... ενταξει... Πάντως ευχαριστώ για την απάντησή σας!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού. Click για ανάπτυξη... το λινκ δεν ανοίγεται... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:58 Ο Poirot έγραψε: #5 01-08-22 22:58 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: το λινκ δεν ανοίγεται... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:59 Η Nikoleta_Giann: #6 01-08-22 22:59 Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Η TheUnknown: #7 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...Φαίνεται δεν θα έχω την ευκαιρία... Πάντως ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: Γεια σας! Για τις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες οι προϋποθέσεις για να μείνω εκεί; Εγώ τώρα μένω στην Αθήνα και οι γονείς μου έχουν κατοικία εδώ, δεν ξέρω αν μπορώ να έχω την ευκαιρία να μείνω στην φοιτητική εστία... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ευχαριστήσω πολύ!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού.
TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:53 Η TheUnknown: #4 01-08-22 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν γινεται να μηνεις σε εστια αθηνας αν εχεις σπιτι αθηνα Click για ανάπτυξη... ενταξει... Πάντως ευχαριστώ για την απάντησή σας!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού. Click για ανάπτυξη... το λινκ δεν ανοίγεται... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:58 Ο Poirot έγραψε: #5 01-08-22 22:58 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: το λινκ δεν ανοίγεται... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:59 Η Nikoleta_Giann: #6 01-08-22 22:59 Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Η TheUnknown: #7 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...Φαίνεται δεν θα έχω την ευκαιρία... Πάντως ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν γινεται να μηνεις σε εστια αθηνας αν εχεις σπιτι αθηνα Click για ανάπτυξη... ενταξει... Πάντως ευχαριστώ για την απάντησή σας!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Δεν είναι δυνατή η διαμονή σε φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ αν διαμένετε ή διαθέτετε ιδιόκτητη κατοικία εντός Αττικής. Να, εδώ στα δικαιολογητικά ζητά και υπεύθυνη δήλωση επί αυτού. Click για ανάπτυξη... το λινκ δεν ανοίγεται...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:58 Ο Poirot έγραψε: #5 01-08-22 22:58 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: το λινκ δεν ανοίγεται... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:59 Η Nikoleta_Giann: #6 01-08-22 22:59 Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Η TheUnknown: #7 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...Φαίνεται δεν θα έχω την ευκαιρία... Πάντως ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: το λινκ δεν ανοίγεται... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα:
Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 22:59 Η Nikoleta_Giann: #6 01-08-22 22:59 Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Η TheUnknown: #7 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...Φαίνεται δεν θα έχω την ευκαιρία... Πάντως ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Η TheUnknown: #7 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...Φαίνεται δεν θα έχω την ευκαιρία... Πάντως ευχαριστώ πολύ!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Ναι, δεν ξέρω γιατί, ούτε εμένα τώρα. Τέλος πάντων, εδώ παρέπεμπα: Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...Φαίνεται δεν θα έχω την ευκαιρία... Πάντως ευχαριστώ πολύ!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-08-22 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Δεν γίνεται ούτε αν το νοικιαζεις ούτε αν είναι δικό σου Click για ανάπτυξη... βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι
TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:04 Η TheUnknown: #9 01-08-22 23:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: βασικα ναι αν ειναι δικο σου φαινεται στο Ε9 αν το νοικιαζεις φαινεται στην φορολογικη δηλωση και κανεις και ΥΔ καπακι Click για ανάπτυξη... αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-08-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: αν το σπίτι δεν είναι δικό μου αλλά ανήκει στους γονείς μου, θα έχω την ευκαιρία; Click για ανάπτυξη... καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν.
TheUnknown Νεοφερμένο μέλος Η TheUnknown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:09 Η TheUnknown: #11 01-08-22 23:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζουν εσενα ,,παιδι εισαι τι να εχεις? οι γονεις σου τους ενδιαφερουν. εσενα θα σε εξέταζαν αν ειχες γεννηθει το 1995 και πριν. Click για ανάπτυξη... ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 23:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 01-08-22 23:11 Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TheUnknown: ενταξει...οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω στη φοιτητική εστία Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση! Click για ανάπτυξη... οχι καμια καλα θα φυγεις απο κρεβατακι σου να πας στο να μην το πω της πλακας.
tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:09 Ο tan07 έγραψε: #13 16-06-25 18:09 Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια; tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα ρε παιδιά. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εστιες; Αν ξερω οτι περασα Αθηνα και μεχρι το Νοεμβρη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι κάνω; Μένω σε σοκακια;
tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο tan07 έγραψε: #14 26-09-25 00:00 οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 26-09-25 00:07 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.958 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:08 Ο ultraviolence: #16 26-09-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya kostis76 Searching jellojina Angelikaaa john_55 mimis katerina1980 Kafkinos Corfu kitty Martheos Lia 2006 korlef Drscientist Anna1974. sakplat 5607 Pakaros_1 tan07 Elvi FNC_Sophia aris65 Velvet phoni EFAKIT Wonderkid shuuu SKG E.Z Mapz bibliofagos redpointer Dr. Gl. Luminous mara.g charmander ele123 Eleni123- Mewmaw TheUnknown Philologist Nikoleta_Giann faysar liaiscool estrela snowy emilyfan85 Αναστασία197 Kitana Giii constansn KingPoul theodoraooo fmarulezkd Citylights Mammy Nun Nickt23 Scandal tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tan07: οι εστιες της ιατρικη εκπα που βρισκονται; μακρια απο τη σχολη; δηλαδη ξερω γω εχει κανα κτηριο κοντα στην οδοντιατρικη / ιατρική Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι εστιες εκπα ειναι στην πανεπιστημιουπολη ιλισιων στο κατω μερος επι της οδου ουλαφ παλμε η μεγαλη και η αλλη λιγο παραμεσα. Η αποσταση τους απο το γουδι ,μικρας ασιας που ειναι η σχολη ειναι κατι σε 1,5 χιλιομετρο...ποδαρατο δεν πας. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί.
tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:20 Ο tan07 έγραψε: #17 26-09-25 00:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν δεν κάνω λάθος οι φοιτητές μένουν στην ΦΕΠΑ, στην Ούλοφ Πάλμε. Δεν είναι μακριά! Γιατί όχι μωρέ; Σε ένα 25λεπτο είσαι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 26-09-25 00:26 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία.
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Ναι το google maps λέει 20 λεπτα περπάτημα Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα τα λεει ο goοgle...αυτη ειναι η ταχυτητα φανταρου με αρβηλα σε πορεια... εισαι φανταρος ? αλτης εμποδιων μηπως?. Εγω με το αυτοκινητο θελω τοσο. Η Ουλαφ Παλμε ειναι μεγαλος δρομος περνανε και λεωφορεία.