Φοιτητικές εστίες στο Πάντειο - πως κάνω αίτηση;

ntrantz

Νεοφερμένο μέλος

Η ntrantz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Έχω περάσει πάντειο και τώρα ψάχνω το ζήτημα των εστιών αλλά έχω χαοθεί.
Γνωρίζετε αν πρέπει πρώτα να κάνω την εγγραφή και επίσης υπάρχεο κάποια σελίδα που να γίνονται οι αιτήσεις ή δεν έχει ανοίξει ακόμη; Ευχαριστώ!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Έχω περάσει πάντειο και τώρα ψάχνω το ζήτημα των εστιών αλλά έχω χαοθεί.
Γνωρίζετε αν πρέπει πρώτα να κάνω την εγγραφή και επίσης υπάρχεο κάποια σελίδα που να γίνονται οι αιτήσεις ή δεν έχει ανοίξει ακόμη; Ευχαριστώ!
Πολλα ευγε για την ιστορικη σου επιτυχια και καλη δυναμη στην συνεχεια
Εδω δεν θα βρεις τις επείγουσες απαντησεις που θες
Διαβασε την παρακατω σελιδα και κυριως παρτους τηλεφωνο να τους ξεψαχνισεις ..εκει ειναι διοτι ασχολουνται με το φοιτητικο επιδομα.

Τελευταία επεξεργασία:

ntrantz

Νεοφερμένο μέλος

Η ntrantz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
έγινε,ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

ntrantz

Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα, εδώ και μέρες προσπαθώ να βγάλω ακρή σχετικά με τις εστίες.
Στγκεκριμένα έχοντας μιλήσει με το Πάντειο και ρωτήσει σε ποιες εστίες ανήκω καθώς δεν έχει το πάντειο ως πάντειο δικές του μου λένε ότι δεν συνεργάζονται με κανένα πανεπιστήμιο και να νοικιάσω(που αν μπορούσα δεν θα έκαιγα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα να βγάλω άκρη με αυτούς). Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Τα παιδιά του Παντείου που έχουν οικονομικά θεματα δηλαδη μένουν ξεκρέμαστα;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.
Καλησπέρα, εδώ και μέρες προσπαθώ να βγάλω ακρή σχετικά με τις εστίες.
Στγκεκριμένα έχοντας μιλήσει με το Πάντειο και ρωτήσει σε ποιες εστίες ανήκω καθώς δεν έχει το πάντειο ως πάντειο δικές του μου λένε ότι δεν συνεργάζονται με κανένα πανεπιστήμιο και να νοικιάσω(που αν μπορούσα δεν θα έκαιγα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα να βγάλω άκρη με αυτούς). Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Τα παιδιά του Παντείου που έχουν οικονομικά θεματα δηλαδη μένουν ξεκρέμαστα;
Καλη μου ...οι ανθρωποι του παντρειου αληθεια σε ειπανε...
Η αθηνα δεν εχει φοιτητικες εστιες.
Πως σου κολλησε οτι εχει? Θεωρουν μεσα ατην ζαλη τους οτι οι φοιτητες ειναι αθηναιοι και εχουν σπιτι.
Το εκπα εχει δικες του αλλα ουτε το 1% του μεγεθος του δεν μπορει να καλυψει.
Το Οπα εχει μονο δικες του στον αγιο λουκα αλλα αστο καλυτερα ουτε απεξω.
Και το Εμπ εχει τις νεες (ολυμπιακο χωριο 2004) στην οδο κοκκινοπουλου για τους δικους του παλι.
Το ΕΜΠ ειχε και ενα μεγαλο κτηριο ( καπου 500αρι) στην πολυτεχνειουπολη που το ελεγαν Παλιες Εστιες Εμπ. Αυτο δινανε στα αλλα πανεπιστημια.
Το 2023 ανακοινωσαν οτι το κλεινουν για ανακαινιση και τα παιδια καπου θα μετεφεροταν ( ισως σε ξενοδοχεια ,ισως εξωση..δεν ξερω)

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Πώς γίνεται να μην έχουν εστίες αφού υπάρχει δυνατότητα υποβολής αίτησης;

Πρέπει πρώτα να περιμένεις να αποκτήσεις ιδρυματικό λογαριασμό. Μετά κάνε την αίτηση

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Πώς γίνεται να μην έχουν εστίες αφού υπάρχει δυνατότητα υποβολής αίτησης;

Πρέπει πρώτα να περιμένεις να αποκτήσεις ιδρυματικό λογαριασμό. Μετά κάνε την αίτηση
Ε ωραια κανε αιτηση σπαμπα ειναι ..αμα δεν εχουν σπτιτι που να σε βαλουν?
Και αμα με δωσει μια θεση το εμπ θα σε βαλω.
Μια και λεμε για παντειο.
Τωρα πηραν ενα παλιο ερημο κτηριο γραφειων στην Καλλιροης ( εκει κοντα ειναι) να το κανουν εστιες ..στο ισογειο εχουν τωρα το φαγητο ... καλο ειναι
Σε 4 χρονια το ξανασυζηταμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια